Being Trendy

Hei ♥ Nå er alle eksamer ferdig, og på torsdag har vi sommerferie!! Så nå begynner bloggingen for fult igjen. Beklager fraværet mitt, da jeg har måtte fokusere på skole. 

Deksel - 
Søtt deksel som fåes i mange forskjellige farger, til 109 kr. De har også mange andre fine og morsomme deksler til ulike telefoner.

In-ear Øretelefoner -  Disse øretelfonene er spesielt utviklet for appleprodukter, så om du har det blir lyden ekstra bra, men de funker selvfølgelig på alle telefoner/pader/pc`er. De finns i mange kule farger, koster kun 99 kr og lyden er skikelig bra. Det eneste minuset er at den knappen som er på ledningen ikke funker på alle telefoner. 


Bordlader - Den er helt genial spør du meg! For når jeg skal lade mobilen når jeg ligger i senga, må den stå på et bord litt lengere unna. Og da ser jeg med en gang om det skjer noe, hehe. Det er også en hurtig lader som gjør at man har full strøm på under 2 timer. Ikke så dyr er den heller, bare 139 kr. Jeg kan ikke si annet enn at jeg er super fornøyd. 

Being Trendy er en ny norsk nettside som selger alt du trenger til mobilen. De satser på rask levering og god kundeservice, og min erfaring er ikke noe annet det. Fikk jo pakken dagen etter bestilling. Når man blir ny kunde, får man hele 30%. 

Ha en super dag! Klem Silje

//sponet produkter, ærlige meninger

Nytt macdeksel - Frydaze

// Sponset

God helg fine deg ♥ I dag fikk macdekselet i posten også, enda mer perfekt enn jeg håpet. Jeg reier jo en hel del, og macen er jo alltid med, noe som gjør at den fort kan få litt bulker. Men ikke nå lenger, med dette fine dekselet. De selger jo også mobildeksler til nesten alle telefoner. Så anbefaler alle å ta seg en tur innom Frydaze! Som sagt i et tidligere innlegg, er det jo også den perfekte julegave.

Syns om dekslene mine? Designet eget deksel før?
Klem Silje 

Nytt iphonedeksel - Frydaze

//Sponset

Heia ♥ I dag fikk jeg dette enkle, fine, perfekte dekselet i posten av Frydaze. Akkurat slik jeg ville ha det. Venter fortsatt på at dekselet til mac`en da, men det er nok ikke lenge til det heller kommer. Det er jo også den perfekte julegave å gi til noen du er glad i. Du kan designet ditt eget deksel til iphone, mac, samsung, HTC, de har absolut deksler til alle telefoner. Anbefaler alle å ta turen innom Frydaze og sjekke det ut. 

Syns om dekselet mitt? Designet ditt eget deksel før?
Klem Silje

nytt mobildeksel - Caseapp

// Sponset
Hei ♥ Fikk dette fine dekselet i posten her om dagen fra Caseapp. Designet dekselet selv, men det er jo alltids like spennede å se om det blir slikt man har tenkt. Denne gangen var jeg veldig heldig, ble akkurat slikt jeg ville ha det. Leveringen var ganske raskt, tror jeg fikk mitt rundt en uke etter bestilling. Dette er jo også en veldig fin julegave ide, design et deksel til en du er glad i. På Caseapp selger de jo også skinn til android, pc, ipad og iphone. Tror jeg snart må få meg skinn til mac`en, kanskje jeg skal ønske meg det til jul..? 

Ha en super fin kveld videre alle sammen! Nå skal jeg kose meg med å ta bilder i speilet med det nye dekselt, hehe. 

Syns om dekselet? Har du deksel derfra?
Klem Silje 

FreestyleXtreme


Link til denne toppen, HER! Sånne topper som dette er så deilig på sommeren, du kan bare ta den over bikinien når du f. eks skal opp å kjøpe is eller lignende. Comfortable, love! 


Link til denne bikini underdelen, HER! Man får aldri nok av bikinier, og denne falt rett i smak med engang. Super fin fresh farge, som blir sååå fint med solbrun hud. Can`t wait to use it!

God dag verdens søteste lesere ♥ FreestyleXtreme er en side som selger klær, sko og annet kanskje mest til ungdom. Jeg fikk tilsendt disse to plaggene derfra i merket Volcom, men de selger også andre merker som DC, Fox, Monster, Vans og mange andre! Jeg har begge mine i xs og det var ganske normalt i størrelsen. Toppen var jo litt stor, men det var jo meningen da det er en slik type topp. 

Vært innom siden før? Syns om tingene?
Klem Silje

// Sponset innlegg - ærlige meninger 

 

Bladkongen.no

Hei fininger ♥ Bladkongen er en side der de selger abonnementer til nesten alle blader, aviser og magasiner. Du finner absolut alle slaks type kategorier, selv likte jeg veldig godt kategoriene jente og mote.

Her kan man selv abonnere på et blad eller gi bort et abonnement til en man er glad i. Det er mye billigere å kjøpe et abonnement her, enn å kjøpe magasinet hver månede i butikken. Man kan spare veldig mye på det, itillegg kan man få med en veldig fin premie på noen av abonnementene, som jo er et pluss. Som f.eks 8 nummer av "Det nye" til 249 kr, da sparer du 78%, og får et Bescksøndergaard skjerf.

Siden er oversiktlig, og lett å forstå. Og jeg er helt sikker på at du finner et abonnement som passer deg! Her har de både norske og utenlandske blader. Anbefaler denne siden til alle som er glad i magasiner, blader og aviser. Og ingenting er vel bedre enn at de kommer rett i postkassen. Besøk bladkongen HER!

Bestilt på bladkongen før?
Klem Silje 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
hits