keep it simple - outfitSyns? Klem Silje

windy - outfitSyns? Klem Silje

chill outfit

Jeg glemmer litt bort fletten, men det er jo skikkelig behagelig med en slik flette. Deilig å få håret bort fra ansiktet uten den stramme hestehalen. Dagen i dag har bare blitt brukt til å ligge ute i solen, er jo greit med litt underlag før jeg reiser. Har også vært en tur på biblioteket og lånt en bok av Lauren Conrad, har elsket de tidligere bøkene jeg har lest av henne, så gleder meg til å få satt i gang. Den er på engelsk da, men det er slik jeg liker det. Man får på en måte mye mer stemning når man leser den på orgianal språket, flere som syns det?

Syns om antrekket? Noen bra bøker jeg burde lese?
Klem Silje 

Dagens antrekk

Syns? Klem Silje

#tb outfits from last summerSyns? Klem Silje

SWEDEN

Kvart på seks i dag tidlig ringte vekkerklokken, og ti på halv satt vi i bilen på vei til Sverige. Jentetur med mamma, bestemor, tante og meg. Var blandt annet enn tur på Ullared, haha. Greit å få handlet inn litt av hvert, spesielt i og med at det er bare 2 uker til jeg sitter på flyet til LAX. Fire uker i paradis, can`t wait! Den ene tingen jeg ikke kjøpte var godis, som sikkert er det de aller fleste handler mest av. For det er faktisk noe jeg ikke liker.

Hva har du gjort i dag? Klem Silje

 

Dagens antrekk
kjole Henderson // Klokke Michael Kors // Veske Mulberry // sko converse // solbriller Polarid

Syns? Klem Silje

love sunday

God søndag alle sammen ♥ Det er så deilig at jeg slipper å sitte tre timer i bilen opp til Geilo i dag, og at det er sommerferie. I kveld kommer noen av jentene over, som alltid er like koselig. Men først må rommet ryddes, eller egentlig burde det bygges ut, hehe. For akkurat nå er klesskapene mine fulle, til og med brukt andre skap rundt i huset, men har fortsatt noen bunker klær igjen. Så ja, hardt liv. Haha. 

Håper alle får en fin dag, og en fin ferie! Hva skal du i dag? Klem Silje

outfit of the day


Topp Sisters Point // Bukse BikBok // Sko Converse // Klokke Michael Kors 

Hei ♥ Nå har jeg besøk av min kjære Aurora, som det er altfor lenge siden jeg har sett. Men nå som jeg flytter tilbake vil hun nok se en del mer av meg, hehe. Håper alle nyter dagen og får en super helg videre!
Syns om antrekket? Klem Silje

some outfits

Syns? Klem Silje

 

5 dager pause5 dager pause til neste stressbombe. Hadde fremføring av prøvemuntlig i dag, og på tirsdag begynner muntligeksamen for fult. Jada! Dagene frem til det skal brukes på avslappning og gode venner. Perfekt! 
Hva har du gjort idag eller skal i dag?
Klem Silje 

Dagens antrekk
T-skjorte Gant // Bukse BikBok // Klokke Michael Kors

Syns?
Klem Silje 

savnet ble for stort

Måtte ha en pause da det har skjedd så mye i det siste, og formen ikke har vært helt på topp. Trengte rett og slett litt fri, men savnet ble for stort. So I`m back, with new motivation! 

Mange har jo ferie uken som kommer nå, men vi har ikke det før i uke 9. Hadde to tentamner denne uken, og to nå til uken, så da skal det bli ekstra godt med ferie. Har flere koselige ting å se frem til da, og det hjelper veldig på motivasjonen til meste. Bursdager (og bursdagen min♥), Spania og selvfølgelig California! Nei, 2014 kan ikke bli annet enn ett bra år. Noe spesielt dere har lyst til å se her på bloggen? Setter pris på alle tips! 
Klem Silje 

fort ut, fort inn - antrekkGradestokken viste -16 i dag og, så å ta antrekkbilder ute er ikke så veldig deilig. Can`t wait for the summer. Eller egentlig er det jeg gleder meg mest til akkurat nå, bursdagen min. Har bestillt den fine typ korte ballkjolen, som jeg gleder meg til å vise dere når den kommer. Hvit limo, godt selskap.. Nei, det skal bli den beste bursdagsfeiringen noen gang!

Jeg trodde foten min var blitt bedre, men det viser seg at jeg mest sannsynlig har bristet et bein i foten. Noen som vet hvor lang tid det tar å bli bra igjen? Og om man kan bruke den normalt, eller hva jeg bør gjøre? For vil ha den bra NÅ! hehe

Hvordan er tempraturen hos deg? Syns om antrekket?
Klem Silje
 

outfit bilder i -18

Hei fine deg ♥ Dette er et uvanlig syn, selv ikke Johanne kjente med igjen på skolen da jeg kom med stripete genser. Det er heller ikke så greit å fått tatt så fine antrekksbilder når gradestokken viser -18. Og slapp av, jeg bruker ikke converse på skolen, hehe. 

Flinke meg har nå klart å skade meg enda mer, dessverre. Det er så typisk meg da, jeg kan vel ikke si annet enn at jeg er en liten ulykkesfugl. Når jeg kommer hjem å finner frem bandasjer blir ikke mamma mye overasket lenger, mer sånn i en litt oppgitt tone " hva har du gjort nå da, Silje? " hehe. Men men, jeg har jo 2 føtter, 2 armer, mat og alt jeg egentlig trenger, så jeg skal vel egentlig ikke klage. 

Genser Gina tricot // Bukse BikBok // Sko Converse 

Ha en super dag! Hva syns du om antrekket? Skader du deg ofte?
Klem Silje

HVILKET ANTREKK LIKTE DU BEST?
NR. 1
NR. 2
NR. 3

Klem Silje

min første høyhalsetgenserHeia! Nå har jeg sagt det veldig mange ganger i det siste, men nå er jeg faktisk tilbake for fult. Flinke meg har klart å skade foten så jeg må gå med støttebandasje, så nå er det bare ett par sko som passer. Noe som gjør at dere kanskje ikke vil få så mange bilder av hele meg. Hehe. 

Som dere ser på bildet over har jeg kjøpt meg min første høyhalsete på så lenge jeg kan huske. Den er fra merke Henderson, og er såå deilig. Elsker karsmir! Nå har jeg både denne og en kjolevariant (den på bilde under). De er bare helt utrolig gode, varme og deilige. Kanskje ikke det billigeste, men er absolutt verdt prisen. 


Ha en super dag alle sammen! Og kom veldig gjerne med forslag til hva jeg skal blogge om. 
Klem Silje

den nye ordføreren - outfit


Genser Zara // Bukse og skjerf BikBok // Sko Nike

Hei fine deg! I dag var vi på kommunehuset med trinnet der vi var sammen med ordføreren i Tingsalen. Og jeg fikk prøve meg som ordfører under vårt kommunestyret. Det er jo Høyre som har ordfører her, så passet jo bra at jeg er medlem i unge høyre selv. hehe. Passet meg perfekt å få være litt sjef. Er nok en grunn til at jeg ble kalt Silje, "Silje med sin sterke vilje". Kan nok stemme ganske godt det. 

Ha en super fin dag videre alle sammen! Hva skal du i dag?
Klem Silje 

me today
Syns om bildene?
Klem Silje 

which outfit?

Hvilket antrekk likte DU best?
Klem Silje

Dagens antrekk


Genser og bukse BikBok // Veske og Klokke Michael Kors // Sko Converse

Syns?
Klem Silje 

snø, regn, snø, regn, når skal det bestemme seg?


Heia! Da vi flyttet opp hit, fikk jeg høre at jeg kom til å slite når vinter kom, med høye brøytekanter og 30 minus. Og at snøen kom allerede i oktober. Jeg er frysepinne til 1000, så ble litt skeptisk til hva jeg hadde begitt meg ut på! Månedene går, det er litt hvitt på bakken. Men i dag 16. desember regner det her på Geilo. Håper virkelig det blir litt, bare akkurat under 0, slik at det blir hvit, fin ski jul ♥

Er det snø der du bor?
Klem Silje
 

hestehale gjør deg smartere

...hahah, det er i hvert fall slik jeg føler, selv om det ikke er sant. Men i dag ble jeg ferdig med årets siste prøve, nynorsktentamen. Vi skulle jo skrive om janteloven, noen jeg har veldig mange meninger om, nå spørs det bare på nynorsken. Krysser fingerene for at det går bra. 

Endelig, nå er internett fikset. Utrolig herlig, nå blir bloggingen mye bedre frem over! 

Hva skal du i dag?
Klem Silje 

Dagens antrekk


Heia ♥ Håper du har hatt en super dag, og en fin uke så langt. Vi fikk tilbake mattetentamen i dag og det viste seg at øvingen faktisk hjalp, hehe. Nå skal jeg gjøre resten av leksene for 2013, da er det bare sidemålstentamen igjen på fredag. Så blir det en avslappet uke nå før juleferie. Skal jobbe både lørdagen og søndagen da, og litt i juleferien, men det er bare herlig. Jeg har jo tross alt en 15 år jentes drømmejobb, det har i hvert fall alltid vært min drømmejobb ved siden av skolen. hehe. 

Ha en super dag videre alle sammen! Har du mange prøver nå før jul? Syns om antrekket?
Klem Silje 

Hvilket antrekk likte DU best?
Nr. 1
Nr. 2
Nr. 3

en bloggers utfording..

..er når været er så dårlig at man ikke får tatt ordentlige bilder. I stad blåste så fælt at jeg nesten ble blåst over ende. hehe.I dag var vi også på vgs, var på studiespess. Det er jo ganske likt ungdomskolen, bare mye friere. Tror nok jeg ender på det, men skal gå i Tønsberg da. Vi var utrolig heldige og hadde fritime den siste timen, og fikk gå litt tidligere fra vår siste time, så vi fikk tatt tidlig bussen. Herlig, studiespess-gruppen kom jo da hjem 1 time før de andre. 

Klokken er jo bare 17, og det er helt svart ute! Hjelpes, det er ikke rart man er tidlig trøtt og er litt forvirra. Nå må jeg skrive ferdig nynorsk atrikkelen om det å være pålogget og tilgjengelig HELE tiden. Noen som har noe tanker rundt dette, er det bare skrive det i kommentarfeltet. Trenger litt synspunkter på det. Blir glad for alle tanker og meninger rundt det. Ha en super onsdag videre alle sammen!

Klem Silje 

Todays outfit


Syns?
Klem Silje 

laaang dag + antrekk

Da jeg kom til skolen hadde jeg hvitt hår, av frost. Haha, har bare trodd de har tullet med meg da de sa sånt skjedde, men det gjorde de visst ikke. I dag har jeg vært på skolen fra 08:55 til 14:35, og deretter på traffikaltgrunnkurs fra klokken 15:15 til 19:00. Og nå må jeg jobbe med samf. presentasjon. Lucky me, haha. Dette blir nok verdens lengste og slitsomste dag på lenge. Jaja, jeg overlever nok. Men må innrømme at jeg allerede gleder meg til å legge meg. Håper du har hatt en litt morsomere dag enn meg!Hva har DU gjort i dag? Syns om antrekket?
Klem Silje 

Hvilket antrekk?
Nr .1
Nr. 2
Nr. 3
Nr. 4

Hvilket antrekk likte DU best?
Klem Silje 

oversized sweater and red pants
heia ♥ Hadde egentlig planlagt et helt annet antrekk i dag, men da jeg sto opp var det -11 grader ute. Så da ble det dette, enkelt og greit. Måtte gå alene hjem fra skolen i dag på isføre, og mobilen min slo seg av pga kulden. Risikosport, hahah. Ha en super lillelørdag alle sammen!

Syns om antrekket?
Klem Silje 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Februar 2014
hits