siden sist..

..har jeg bland annet gjort dette.

Tok meg noen dager bloggfri da tiden ikke har strekt til. På onsdagen var vi jentene fra klassen ute og spiste på Peppes, noe som var kjempe koselig! Og på torsdagen var det juleball, og vi jentene i 10. klasse hadde en liten oppsumering av 2013 sanger og danser. Tweking, gas pedal, wrecking ball, the fox, og en hel del til.. så det sier vel seg selv at jeg hadde litt å øve på til det. I går jobbet, i dag har jeg jobbet, har fri i morgen, men skal jobbe både mandag og tirsdag + en del til. Hektisk, men herlig! 

I morgen skal jeg få prøvd å tatt litt bilder mens det enda er lyst. FY, som jeg gleder meg til det begynner å bli lysere igjen altså.

Ha en fin dag videre! Hva har du gjort i dag?
Klem Silje 

snø, regn, snø, regn, når skal det bestemme seg?


Heia! Da vi flyttet opp hit, fikk jeg høre at jeg kom til å slite når vinter kom, med høye brøytekanter og 30 minus. Og at snøen kom allerede i oktober. Jeg er frysepinne til 1000, så ble litt skeptisk til hva jeg hadde begitt meg ut på! Månedene går, det er litt hvitt på bakken. Men i dag 16. desember regner det her på Geilo. Håper virkelig det blir litt, bare akkurat under 0, slik at det blir hvit, fin ski jul ♥

Er det snø der du bor?
Klem Silje
 

Fin dag

Hva skal du i dag?
Klem Silje

teenagerpost

Noen du kjenner deg igjen i?
Klem Silje 

hestehale gjør deg smartere

...hahah, det er i hvert fall slik jeg føler, selv om det ikke er sant. Men i dag ble jeg ferdig med årets siste prøve, nynorsktentamen. Vi skulle jo skrive om janteloven, noen jeg har veldig mange meninger om, nå spørs det bare på nynorsken. Krysser fingerene for at det går bra. 

Endelig, nå er internett fikset. Utrolig herlig, nå blir bloggingen mye bedre frem over! 

Hva skal du i dag?
Klem Silje 

I like you

God dag fine deg ♥ I dag kom bestemor opp til Geilo en tur, fra Spania. I morgen er jeg ferdig med den siste tentamnen, den siste prøven dette året. Det blir sååå helrlig! Dette blir en hekstisk helg, men jeg elsker det sånn. Jobb både lørdag og søndag, og så må jeg gjøre ferdig alle julegavene som skal ned til Tønsberg. 

I morgen skal vi skrive om janteloven, så om du har noen meninger om den eller noe sånt, så blir jeg veldig glad om du vil dele det med meg i kommentarfeltet. 

Ha en super dag! Hva skal du i helgen?
Klem Silje 

Dagens antrekk


Heia ♥ Håper du har hatt en super dag, og en fin uke så langt. Vi fikk tilbake mattetentamen i dag og det viste seg at øvingen faktisk hjalp, hehe. Nå skal jeg gjøre resten av leksene for 2013, da er det bare sidemålstentamen igjen på fredag. Så blir det en avslappet uke nå før juleferie. Skal jobbe både lørdagen og søndagen da, og litt i juleferien, men det er bare herlig. Jeg har jo tross alt en 15 år jentes drømmejobb, det har i hvert fall alltid vært min drømmejobb ved siden av skolen. hehe. 

Ha en super dag videre alle sammen! Har du mange prøver nå før jul? Syns om antrekket?
Klem Silje 

Skryt av deg selv

Det er bare en av deg, du er unik. Se deg i speilet og si til deg selv alt det fine du ser, ikke bruk energi på det du kanskje ikke er så fornøyd med. Da blir dagen mye bedre med en gang. I det siste så har jeg blitt mye flinkere til å skryte litt av meg selv, til meg selv. Det er ikke akkurat slik at man trenger å rope det høyt til alle sammen. Men noen ganger er det lurt å si det høyt til seg selv. 

meg: Jeg har vært skikkelig flink og fått meg jobb. 
Mamma: Snakker du i telefonen?
Meg: Nei, jeg bare skryter litt av meg selv. 
mamma: Oja, så bra da. 

Noe lignende som dette har skjedd flere ganger denne uken. Drit i janteloven, vær fornøyd med deg selv. Som Gina sa da vi snakket om dette på skolen, jeg syns det er greit å syns man selv er god, så lenge man unner andre det også. Og det er også veldig viktig! Så ukas oppfordring, SI EN TING DU ER FORNØYD MED DEG SELV, hver dag denne uken. Gjerne resten av året og livet ditt. For husk; Du er unik og du trenger å ha det bra ♥ En liten ting til, SMIL TIL VERDEN OG VERDEN SMILER TIL DEG ♥

Stor varm klem Silje

En stykk glad jenteHeia! Har jo som sagt hatt min første jobbdag i dag. Kjempegøy! Variert jobb, møte mennesker, omringe seg med fine klær, og fine kollegaer. Kunne ikke fått en bedre jobb. Itillegg kom jeg jo hjem til det nye huset i dag ♥ hvite vegger ♥. Nå skal jeg innrede rommet. Fin fin lørdag.

Ha en super lørdagskveld alle sammen! Hva har du gjort i dag?
Klem Silje 

good morning beauty


God morgen ♥ Nå er jeg på jobb, min første jobbdag på GeiloSport. Spenndende, koselig at Ida også jobber her. Blir jo med en gang mye tryggere da.  Vi blogges når jeg kommer hjem. Ha en super fin dag alle sammen! 

Hva skal du i dag?
Klem Silje 

Nytt macdeksel - Frydaze

// Sponset

God helg fine deg ♥ I dag fikk macdekselet i posten også, enda mer perfekt enn jeg håpet. Jeg reier jo en hel del, og macen er jo alltid med, noe som gjør at den fort kan få litt bulker. Men ikke nå lenger, med dette fine dekselet. De selger jo også mobildeksler til nesten alle telefoner. Så anbefaler alle å ta seg en tur innom Frydaze! Som sagt i et tidligere innlegg, er det jo også den perfekte julegave.

Syns om dekslene mine? Designet eget deksel før?
Klem Silje 

mine juleønsker 2013

Dette var noen av mine ønsker, hva ønsker du deg?
Klem Silje

Nytt iphonedeksel - Frydaze

//Sponset

Heia ♥ I dag fikk jeg dette enkle, fine, perfekte dekselet i posten av Frydaze. Akkurat slik jeg ville ha det. Venter fortsatt på at dekselet til mac`en da, men det er nok ikke lenge til det heller kommer. Det er jo også den perfekte julegave å gi til noen du er glad i. Du kan designet ditt eget deksel til iphone, mac, samsung, HTC, de har absolut deksler til alle telefoner. Anbefaler alle å ta turen innom Frydaze og sjekke det ut. 

Syns om dekselet mitt? Designet ditt eget deksel før?
Klem Silje

Endelig

Endelig er mattetentamen overstått, nå kan jeg slappe av med god samvittighet. Satt håret opp i hestehale, i håp om at det gjorde meg litt smartere, haha. Satt helt til halv tre og jobbet, like greit det for ute er det jo nesten snø storm. Så å gå hjem fristet ikke så veldig, kom hjem nedsnødd og våt. Herlig. Nå skal jeg nyte DetNye og slappe av, noe jeg ikke fikk gjort i går. Ha en super dag alle sammen!

Hva skal du i dag?
Klem Silje
 

matte VS DetNye

Hei fantastiske deg ♥  I dag var det rett innom jobben (er så rart å skrive jobben, er jo min første jobb noen sinne. Og så er det i en klesbutikk! Jeg er så glad og fornøyd) og hente arbeidskontrakten også fikk jeg omvisning og hilst på noen av mine koselige kollegaer. Deretter var det rett hjem å øve på mattetentamen. Har matteboken på den ene siden og DetNye på den andre, og har så lyst til å lese DetNye akkurat nå, er såå lei matte. Men det får nok vente til i morgen. Må jo fortsette med den fornuftige, voksene instillingen nå.. hahah.

Ha en KJEMPEFIN dag kveld videre alle sammen! Hva har du gjort i dag?
Klem Silje 

LESE BLOGGN DIN?

Klem Silje

Oi, desember allerede


Heia ♥ Var dårlig med blogging i helgen, men nå er jeg tilbake for fult igjen. Forresten kom gjerne med forslag til hva dere vil jeg skal blogge om! Tenk nå er det bare 22 dager til julaften, tiden går helt sykt fort. Har ikke engang fått somla meg til å skaffe med adventskalender. Til helgen flytter vi til et nytt hus her på Geilo, så denne uken må brukes på å pakke sammen klærne mine. Gleder sååå til å få innredet det rommet nå. Det er det jeg elsker med å flytte (som jeg faktisk har gjort 13 ganger i løpet av mitt snart 16 år lange liv, og det er utenom Spania, haha)!

Ha en super fin dag alle sammen! Hva skal du i dag? Tips til bloggingen?
Klem Silje  

sjekketriks
(bilder lånt fra Juliannes instagram! Følg henne @julianneskatvedtkulseth)

God dag fine deg ♥ Denne helgen har jeg da vært i Tønsberg, kjempe koselig. Kommer jo ikke til å kunne dra ned så ofte nå når jeg har fått meg jobb. Julianne fikk også lurt meg til å lage meg TInder, haha. Man får skikkelig selvtillit av det der altså, og itillegg er det jo såå morsomt. Spesielt for meg som er så dårlig på sånn sjekking og sånt, som jeg skrev i forje innlegg. Der er det så mange dårlige triks, at de nesten blir gode, hahah. 

I dag skal jeg prøvd å få øvd litt på tentamner, og så skal vi på besøk. Ha en super dag videre alle sammen! 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
hits