fin fin dag

Heia ♥ Nå har jeg akkurat hvert på trening med Amanda. Skikkelig herlig start på dagen! Nå går turen til byen for å handle inn litt julegaver. For dette er en av de siste helgene jeg er i Tønsberg før julaften. Deretter skal vi feire pappa som har bursdag i dag. Håper du får en super dag!

Er det bare jeg som er helt blond når det gjelder flørting og sjekkereplikker? haha. Når folk sier noe sånt, svarer jeg alltid noe helt dumt. Og det har skjedd flere ganger at folk har flørtet med meg, og så har jeg måtte spurt noen andre hva de egentlig holder på med. Blir så flau, er det bare meg som er sånn? Men de sjekkereplikkene nedenfor er jo bare såå søte da ♥ 

Hva skal du i dag?
Klem Silje 

Hvilket antrekk likte DU best?
Nr. 1
Nr. 2
Nr. 3

svar på spørsmålsrunden - del 2

Har du dyr? Jepp, har denne kattepusen.

Hvilket kamera har du? Bildene dine er veldig fine!
Tusen takk! Har canon eos 1100d, med 50mm 1:1.8 objektiv.

Har du planer/reisemål for det nye året? 
Yes, det har jeg. Skal til New York, og så blir det vel en tur til London og Spania. + noen andre steder i sommer. 

Favoritt ukedag?
FREDAG 

Har du noen jobb?
JA, har akkurat fått meg jobb. På mote/kles-avdelingen på Geilo Sport.

Går du på skole?
Jepp, jeg går 10. klasse her på Geilo nå. 

Kjenner du noen fra Bærum?
Nja, kan ikke si at jeg kjenner noen, men har snakket med noen og vet hvem flere der er. 

Favoritt antrekk?
Vet ikke helt, men her er i hvertfall noen av antrekkene mine. 


Blitt kjent med noen nye i år? hvem?
Har blitt kjent med veldig mange nye i år, og jeg elsker det. Jeg virkelig elsker å bli kjent med nye mennesker! 

Skal du på skoleball?
Ja, det skal jeg!

Hvilke linje skal du gå neste år? har du noen tanker om hva du vil bli?
Skal nok gå studiespess neste år. Har veldig lyst til å enten bli grafisk designer eller pilot 

Syns om svarene? Noe annet DU lurer på?
Klem Silje

new in - kjole


Allerede i dag var nelly-pakken med denne kjolen i postkassen, det må jeg si gikk fort. Elsker kjolen, må bare sy den litt inn rundt livet. Skal forresten ikke bruke vanlig bh under, skal få kjøpt sånn som kun er forran. Hva syns DU om den?

Klem Silje 

en bloggers utfording..

..er når været er så dårlig at man ikke får tatt ordentlige bilder. I stad blåste så fælt at jeg nesten ble blåst over ende. hehe.I dag var vi også på vgs, var på studiespess. Det er jo ganske likt ungdomskolen, bare mye friere. Tror nok jeg ender på det, men skal gå i Tønsberg da. Vi var utrolig heldige og hadde fritime den siste timen, og fikk gå litt tidligere fra vår siste time, så vi fikk tatt tidlig bussen. Herlig, studiespess-gruppen kom jo da hjem 1 time før de andre. 

Klokken er jo bare 17, og det er helt svart ute! Hjelpes, det er ikke rart man er tidlig trøtt og er litt forvirra. Nå må jeg skrive ferdig nynorsk atrikkelen om det å være pålogget og tilgjengelig HELE tiden. Noen som har noe tanker rundt dette, er det bare skrive det i kommentarfeltet. Trenger litt synspunkter på det. Blir glad for alle tanker og meninger rundt det. Ha en super onsdag videre alle sammen!

Klem Silje 

Jeg er blitt stor jente

Heia ♥ Nå er jeg blitt stor jente, noe som nesten er litt skummelt, hehe. Idag har jeg fullført traffikaltgrunnkurs, og fått meg jobb. For vite mer om jobben på torsdag, så da gleder jeg meg til å fortelle dere mer. I dag har vi også vært på vgs, der jeg var på media & kommunikasjon. Vi fikk prøvd oss på dubbing av animasjonsfilm, photoshop og musikkvideo. Artig! I morgen skal jeg på studiespess, spennende.

Mamma har bursdag i dag, så gratulerer så mye med dagen, veldig glad i deg!

Ha en super fin tirsdagskveld videre alle sammen! Hva har du gjort i dag?
Klem Silje

snaaart ferdig...

...med traffikaltgrunnkurs. Kun mørkekjøring igjen i morgen, så er det bare å vente til 16 årsdagen min. I morgen skal trinnet på vgs, og bussen går allerede klokken 06:50, så ønsk meg lykke til. Ha en super fin kveld alle sammen!


(bilder fra we♥it) 

Hva har du gjort i dag?
Klem Silje 

På vei hjem til meg..

Jeg ♥ elsker ♥ denne kjolen! Du finner den HER. Tenkte å bruke den på juleballet også, gleder meg til den ligger i postkassen. Hva syns du om den?
Klem Silje 

Svar på spørsmålsrunden - del 1

Hvor kjøper du klærne dine?
Allerhelst i utlandet, for da får man klær som ikke alle andre har. I Norge så handler jeg helst på BikBok, Zara osv.. Hvilke høytider liker du?
Elsker julen! Julen er så koselig, familien er samlet, god mat..♥

Gleder du deg til jul?
JAAA!

 Hva slags hobbyer har du?
Jeg er alltid så usikker på hva man definerer som hobby, men blogging, dans, shopping.. 

Hvordan vil du beskrive dine foreldre?
De vil det beste for meg, er snille, gavmilde (som regel), er veldig glad jeg har akkurat dem!

Har du søsken? Hvor mange?
Nopp, jeg er ♥enebarn♥, selv om jeg noen ganger skulle ønske jeg hadde søsken, men får heller låne andre sine, hehe.

Hva liker du best å høre på av musikk?
Du kan høre spotify lista mi HER

Favoritt mat?
BIFF, love it

Del 2 kommer om ikke så lenge! Noe annet du lurer på? Syns om svarene?  
Klem Silje 

08:00

Heia ♥ Klokken 07:55 ringte vekkerklokken, og 08:00 var det ut på joggetur. Herlig strart på dagen, selv om å jogge ute er noe jeg ikke er så fan av, spesielt ikke på vinteren. Om ett par uker får vi tredemøllen opp da, can`t wait. Har også vært å fikset noe til et av DIY-prosjektene mine. 

Nå må jeg øve til naturfagsprøve vi har i morgen, takk til Stian som måtte legge prøven på en mandag. Har jo bare 3 vanlig skoledager til uken, for to av dagene skal på vgs. Ha en super dag alle sammen! 

Hva skal du i dag?
Klem Silje 

SPØRSMÅLSRUNDE..


Klem Silje

herlig , rolig lørdag + vinner av konkurransen

Hei vakre deg ♥ Har du gledet noen i dag? Jeg har lagd pannekaker til Johanne, smilt til ukjente mennesker (som jeg egentlig forsåvidt prøver å gjøre så ofte som mulig) i dag. Så jeg føler jeg i hvertfall har gjort noe. Vi burde egentlig bli flinkere til å gjøre små ting for hverandre oftere, ikke bare på f.eks MOT dagen, eller på andre slike type dager. Det beste jeg vet er å finne den perfekte julegaven til personer jeg er glad i, noe jeg vet de vil sette pris på. 

Itillegg har jeg kåret vinneren av valgfitt eget designet deksel fra Frydaze. Jeg brukte random.org for å kåre vinneren, for å få det så rettferdig som mulig. Og vinneren ble Eline Akerholt, så sjekk mailen din så fort som mulig. Så da håper jeg at jeg klarte å glede deg i dag også! 

Hva har du gjort i dag? Lyst på flere konkurranser på bloggen?
Klem Silje

Todays outfit


Syns?
Klem Silje 

litt forandring, men forsatt GOD HELG

Hei flotte deg ♥ Dagen i dag har også gått i ett, slik som i går. Skole, og deretter rett på traffikaltgrunnkurs, og nå er jeg endelig hjemme igjen. Planen var egentlig å dra til Tønsberg denne helgen, men så måtte jeg på traffikalt i morgentidlig, så da blir jeg her på Geilo. Jaja, er ferdig på tirsdag da, og da er det bare å vente på å fylle 16. Er ikke såå lenge igjen nå, hehe. 

I morgen er det jo også MOT til å glede dagen, så da må vi alle passe på å glede noen! Ha en super kveld videre alle sammen!
Hva har du gjort i dag?
Klem Silje 

laaang dag + antrekk

Da jeg kom til skolen hadde jeg hvitt hår, av frost. Haha, har bare trodd de har tullet med meg da de sa sånt skjedde, men det gjorde de visst ikke. I dag har jeg vært på skolen fra 08:55 til 14:35, og deretter på traffikaltgrunnkurs fra klokken 15:15 til 19:00. Og nå må jeg jobbe med samf. presentasjon. Lucky me, haha. Dette blir nok verdens lengste og slitsomste dag på lenge. Jaja, jeg overlever nok. Men må innrømme at jeg allerede gleder meg til å legge meg. Håper du har hatt en litt morsomere dag enn meg!Hva har DU gjort i dag? Syns om antrekket?
Klem Silje 

Gjøre veiene utrygge...

..men først må jeg ta traffikaltgrunnkurs som jeg skal begynne på i dag, nærmere sagt akkurat nå. Etter det må jeg gjøre lekser og pakke til Tønsberg, før jeg dermed kan legge meg med godsamvittighet. Ha en super fin dag alle sammen! 

Hva skal du i dag?
Klem Silje 

Hvilket antrekk?
Nr .1
Nr. 2
Nr. 3
Nr. 4

Hvilket antrekk likte DU best?
Klem Silje 

musikk tips?

Noen bra sanger jeg burde laste ned?
Klem Silje 

oversized sweater and red pants
heia ♥ Hadde egentlig planlagt et helt annet antrekk i dag, men da jeg sto opp var det -11 grader ute. Så da ble det dette, enkelt og greit. Måtte gå alene hjem fra skolen i dag på isføre, og mobilen min slo seg av pga kulden. Risikosport, hahah. Ha en super lillelørdag alle sammen!

Syns om antrekket?
Klem Silje 

snow


Bildene er tatt på skolen og på veien hjem fra skolen.

Vi hadde skriveøkt i nynorsk i dag, jeg skrev artikkel om at vi i dag er tilgjengelige og pålogga hele tiden. Optimisten Silje, hadde tatt på seg vest i dag da. Frøys ikke, men det snødde jo som bare det da jeg gikk hjem. Så da jeg kom hjem var jeg helt hvit og våt. haha. Nå skal jeg øve igjennom presentasjonen om Grafisk design jeg skal ha i morgen, ha en super fin kveld videre alle sammen!

Husk også konkurransen som er i innlegget under! 

Hva har du gjort i dag?
Klem Silje 

KONKURRANSE - vinn valgtfitt deksel

Hei! Jeg har vært så heldig å få samarbeide med Frydaze, og på bildene over ser dere iphone og mac dekselene jeg har bestilt meg. Blir bra å få deksel på macen da jeg reiser så mye, og den fort kan bli litt bulkete. Gleder meg til de ligger i postkassen. 

Men jeg har også fått lov å dele ut et deksel til enten telefon eller mac til dere også! Det fine er at de har deksler til alle mobiler, iphone, samsung, HTC, sony, nokia, og enda flere. De har egentlig deksler til alle elektroniske ting, ipod, alle forskjellige tab`er, mac, telefoner. Og du kan designe det selv, så jeg er sikker på at du finner noe som passer deg. Om du ikke vil ha det selv, kan du jo glede noen med et nytt deksel til jul. 

Det eneste du trenger å gjøre for å være med er;

Lik Frydaze på facebook HER  OG bloggens facebookside HER
Og følge @Frydazeinfo på instagram

Når du har gjort dette må du legge igjen NAVN og MAIL (INNI kommentarfeltet) i en kommentar i dette innlegget. 

Lykke til! Kårer vinneren i løpet av uken.
Klem Silje 

teenager post #5

Noen du kjenner deg igjen i?
Klem Silje 

5 uker igjen - antrekkDa var det mandag og ny uke igjen. Tenk at det bare er 5 uker igjen av 2013, det har gått helt utrolig fort! Har fått opplevd så mye, og blitt kjent med så mange fine mennesker. Jeg føler meg så heldig, jeg er heldig. Ser på nyhetene der folk hverken har mat eller klær, og her sitter jeg med 2 rom fulle av klær og kjøkkene fult av mat. Jeg har vært på 7 utenlandsturer i år, på de 47 ukene det har gått av 2013. Vært på filmpremiere og før-premiere. Ja, kan ikke si annet enn at jeg er utrolig heldig!

Har kun kjent deg i under 4 måneder, men føles som jeg har kjent deg fra vi var 4 måneder gamle. Vi har opplevd så mye sammen på så kort tid. Glad i deg marsboeren min ♥

Syns om antrekket? Har 2013 vært et fint år for deg?
Klem Silje 

I really miss the summer

Flere som savner sommeren?
Klem Silje 

utfordring gitt til meg - shoppestopp

Etter å ha brettet sammen noen av klærne mine i går, fant ut at jeg hadde 40 cardiganer (sånne innejakker), og veldig mye av alt annet også egentlig. Haha. Har nå 2 rom fulle av klær, ga mamma meg en utfordring. Nemlig å ha shoppestopp fram til nyttår. Julegaver er det eneste untaket. Skal prøve så godt jeg kan, men det blir nok en liten utfordring. Jeg jo veldig sta da, så har jeg bestemt meg for noe skal jeg klare det. Men ønsk meg lykke til allikevel, tror jeg trenger det. 

Klem Silje

filminnspilling

Kommer til å dele filmen med dere når vi er ferdige neste uke, om det er greit for de andre jentene. I dag har vært en veldig morsom dag, haha. Tror nok de som kjørte forbi lurte litt på hva vi drev på med. 

Hva har du gjort i dag?
Klem Silje 

Dagens
Solbriller Polarid // Genser Hjemmestrikket // Vest Zara // Bukse BikBok // Sko Bianco

Hei hei ♥ Dagen i dag skal gå til skolearbeid, jippi. Neida, vi skal spille inn engelsknyhetssending, så det blir sikkert gøy. Ha en super dag alle sammen! 

Hva skal du i dag? Syns om antrekk?
Klem Silje 

#marsboerene

Hei ♥ I kveld har vi ordentlig jentekveld, herlig! Ha en super lørsdagskveld videre alle sammen. 

Hva skal du i kveld?
Klem Silje 

Dagens antrekk
Skjorte, body og bukse BikBok // Jakke Parajumper // Sko Converse 

Klem Silje

fra minus til pluss

God morgen ♥ Vi som hadde tenkt å stå på ski i helgen, det går nok ikke allikevel. Fra å holde seg ganske stabilt på minusgradene, er det plutselig blitt 5-6 varmegrader. Jaja, kanskje det blir en liten tur på fjellet, vi får se. For å gå på langrennsarenaen sammen med 1000 andre er ikke så gøy, hehe. 

Nå skal vi gjøre noen små ærender, fikse opp i klærne mine, før jeg får besøk senere i dag. Ha en super fin dag alle sammen!Hva skal du i dag?
Klem Silje 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
hits