Hvilket antrekk?


Nr.1
Nr. 2
Nr. 3

Hvilket antrekk likte DU best?
Klem SIlje 

snart helg - happy halloween

Heia ♥ Nå er det snaart helg dere, bare en skoledag igjen nå. Skal bli så herlig med helg, på lørdag skal vi spille inn noe til et engelskprosjekt og søndag er det jobb. Itillegg har jeg noe sponsor geier på gang nå, så dette blir bra! Ha en super fin dag videre alle sammen, og HAPPY HALLOWEEN!

Hva skal du i dag? noen planer for helgen?
Klem Silje 

Hjelp, jeg har blitt fornuftig + ny frisyre

Er veldig fornøyd med den nye frisyren, syns ikke jeg fikk den så veldig godt frem på disse bildene, men det kommer bedre bilder senere. Vet dere hva, jeg tror jeg har blitt "voksen" og fornufig. Hjelp! Jeg takket akkurat ja til å jobbe på søndag, som betyr at jeg ikke får dratt til hverken Tønsberg eller Oslo. Jeg solgte nettopp Bruno Mars billetten min, for det foruftige valget, altså å jobbe. Men neste helg skal det tas igjen for hva jeg gikk glipp av, da må pappa ut av huset. Heheh.. 

Syns om den nye frisyren? Har dere også tatt noen litt kjipe valg før?
Klem Silje 

Dagens antrekkGenser fra markede i Albir // Skjerf Mulberry // Bukse BIkBok // Sko Converse

Syns?
Klem Silje
 

Linkerunden - ble det deg?

(bildene lånt fra bloggene dems)

Vilde Elise 

AnjaSyns om linkerunder?
Klem Silje 

orange høst - antrekk


Jakke Vero moda // Kjole Tommy Hilfiger // Klokke Daniel Wellington

Dette ble da antrekket jeg hadde på meg på klassebildet, og så tok jeg med mac`en som noen av dere foreslo. Følte at jeg ikke passet helt inn da alle andre sto i skiklær og scooter klær, så kom jeg i kjole og med mac`en under armen. Haha. Men dette er jo meg så. Ha en super dag alle sammen! 

Syns om antrekket?
Klem Silje

Mye å se fram til..

Itillegg til alt som står der, var jo det jeg egentlig mente å si, og bilde var ment til er. At på onsdag skal jeg til frisøren og klippe meg. Skal prøve meg på noe lignende som dere ser på bildet. Gleder meg til å prøve noe nytt, og håper dere også gleder dere til å se resultatet. 

Hva gleder du deg til?
Klem Silje

never asked - outfit

Hei! Hatt en fin start på mandagen? Vi har hatt 2 timer fransk og naturfag + litt nynorsk inni mellom der. Så mandag er ikke akkurat min favoritt dag.. I morgen skal vi ta klassebildet (noe jeg hater i og med at de alltid velger det syggeste bilde av meg), men vi skal kle oss med noe som representerer hobbyen vår. Og jeg aner virkelig ikke hva jeg skal ha med, alle i klassen er liksom ski, fotball eller heste folk, mens jeg liker liksom dans, shopping og blogging. Så hjelp, hva kan jeg ha på, eller med meg? Genser Stravadius // Skjorte lindex // Bukse BikBok // Sko Converse

Syns om antrekket? Og hva kan jeg ha på i morgen?
Klem Silje 

old outfit`sNå skal jeg gå å finne frem antrekk for morgendagen, liker å finne det frem dagen før slik at jeg slipper å stesse med det på morningen. Ha en super dag søndags kveld videre alle sammen! 

Klem Silje

herlig luftetur

Hei fine deg! I dag ble spreke Johanne og jeg med på tur rundt vannet. Herlig med litt frisk luft og bevegelse. Nå skal jeg slappe av, legge meg under teppet og lese Det Nye. Bare nyte de siste timene med helg. 

Hva har du gjort i dag da? Har du bevgd deg noe i helgen?
Klem Silje 

Sovet godt?

God morgen! Sovet godt? Jeg har fått vite at jeg har både snakket i søvne og slått i sengen. Haha, hva er det jeg har holdt på med? En ting er sikkert er at du må huske å stille klokken en time tilbake i dag. Så du får litt ekstra ut av dagen. Kanskje du kan bruke den ekstra timen på en joggetur, og om du trenger litt motivasjon kan du lese i innlegget under. Ha en super søndag da alle sammen! 


Hva skal du i dag?
Klem Silje 

7 grunner til å ta på seg joggeskoene

Satt og leste Det Nye i dag, og da sto det en haug med grunner om hvorfor du burde ta på deg joggeskoene og løpe en tur. Tenkte å dele noen av disse med dere, så kanskje dere får litt motivasjon. Så nå er det bare å hive på seg joggeskoene og ta seg en liten tur!

Syns om slike innlegg på bloggen? 
Klem Silje 

perfekt, lugn lördag

Hei flotte deg ♥ Startet dagen med en treningsøkt, deretter en tur til sentrum, før jeg slappet av med kakao og Det Nye. Og nå har jeg fått besøk av marsboeren min, Johanne, som skal være her i kveld. Herlig, perfekt rolig lørdag. 

Hva har du gjort i dag?
Klem Silje 

Sporty og effektiv lørdag

God morgen ♥ Ble vekt kvart på åtte, og klokken åtte var det ut på løpetur. Hadde snødd i natt, men var herlig å være ferdig. Man blir jo bare mer opplagt og får mer energi, og det jo bra! Etter en løpetur med tante og mamma, tok vi litt styrke i stuen. Skulle egenltig følge et sånn program, men jeg endte opp slik, haha;

Nå skal vi en tur å se litt i sentrum, og så skal jeg innom frisøren. Forteller mer om det senere. Ha en super dag alle sammen!

Hva skal du i dag?
Klem Silje 

teenager post #4

finally weekend - outfit

GOOOD HELG ♥ Nå har jeg tatt helg med god samvittighet altså, dette har vært en lang uke med masse prøver. Itillegg har jeg søkt på jobb, som jeg fortsatt venter i spenning på å høre fra. Nå skal jeg rydde, slappe av, og i kveld (eller egentlig om ikke så lenge, så jeg burde egentlig raske på her) får vi bøsk av onkel og tante, før vi i morgen får besøk av enda en onkel og tante. Ja, nå fikk jeg plutselig litt dårlig tid her. Ha en super helg alle sammen.


Skinnjakke SisterSpoint // Pelsvest og genser H&M // Veske Mulberry // Bukse og skjerf BikBok // Sko Converse 

Hva skal du i dag? Syns om antrekket?
Klem Silje

Hvilke antrekk?
Nr. 1


Nr. 2

Hvilket antrekk likte DU best?
Klem Silje 

Dagens antrekk
Jakke parajumper // Skjerf, t-skjorte og bukse BikBok // "innejakke" reserved // Sko Converse

Hei flotte deg ♥ Enda febeber og vondt i hodet. Aner ikke hva det kan være, men må nok kanskje vurdere en legesjekk snart. Nok om det! Har nå meldt meg på traffikaltgrunnkurs og skal på det i slutten av november, deilig å bli ferdig med det. Er litt rart da, at lille meg snart kan øvelseskjøre. hehe. Nå skal jeg øve på samfunnsdag prøve som vi har i morgen om 1. og 2. vedenskrig + mellomkrigstiden, ikke har vi lærebøker om dette eller noe, så ønsk meg lykke til! Ha en super fin dag videre alle sammen, og kos dere litt ekstra for meg i dag. Bare en skoledag igjen til helg nå.. Skal bli sååå godt!

Syns om antrekket? Hva skal du i dag?
Klem Silje 

Nelly - sale favorites to less than 300

Alt dette finner du til under 200 kr på nelly`s salg sider. Noe DU likte?
Klem Silje 

black and pink

Genser Monki // Skjørt H&M // Klokke Daniel Wellington

Ha en super fin dag alle sammen!! ♥ Syns om antrekket?
Klem Silje 

Hvilket antrekk?Nr. 1Nr. 2Nr. 3

Hvilke antrekk likte DU best?
Klem Silje 

today & today`s outfit


Jakke TopShop // Genser Zara // Skjerf og bukse BikBok // Skjorte Lindex

Hei hei fine deg ♥ I går var nok siste gang jeg fikk syklet til skolen i år, for nå har snøen kommet til Geilo også. Hadde fransk presentasjon i dag, er så deilig å være ferdig, og ble ganske fornøyd med resultatet også. For fransk er ikke akkurat mitt sterkeste fag. Nå må jeg skrive ferdig norskstilen som skal leveres inn i morgen. Skal bli så herlig med helg nå! Ha en super dag alle sammen! 

Syns om antrekket? Hva skal du i dag?
Klem Silje 

teenager post #3Alle disse er så sanne, og jeg kjenner meg så igjen i noen av disse her at det nesten er skummelt. Noen DU kjenner deg igjen i?
Klem Silje 

ny uke, nye muligheter & nye utfordinger


God dag fine DEG ♥ I dag må være den kaldeste dagen på Geilo mens jeg har vært her nå, og kaldere skal det bli. Jaja, da er det bare å kle på seg. Det er jo litt morsomt at det allerede er kommet snø i Tønsberg, men begynte først å snø i dag her. hehe. Nå er det mandag, ny uke og nye utfordringer. I morgen har jeg fransk presentasjon, på onsdag norskinnlevering, og fredag samfunnsfagsprøve. Men da kan man jo ta helg med god samvittighet! 

Og i dag er jeg skikkelig stolt av meg selv som gikk å søkte på jobb, så nå venter jeg i spenning, for hadde jo vært så gøy å fått en liten jobb! Nå må jeg jobbe med fransken, så for du kose deg litt for meg i dag. Ha en super dag alle sammen. 

Hva skal du i dag?
Klem Silje 

Linke bloggen DIN?

Vet jeg glemte det bort sist gang, men denne gangen skal jeg huske det! Kommenter hva du liker ved bloggen min, eller lik bloggens facebookside HER. Så velger jeg ett par blogger om noen dager.

DIY - tennbriketter

Hei hei ♥ Det er jo så kaldt her på Geilo, og ikke så veldig mye her på høsten (spesielt ikke når man er syk). Og så satt jeg og så litt på DIY prosjekter og fant ut at dette passet jo perfekt. Det kan brukes her hjemme, og kan fint gies i julegave om man putter det i et litt fint glass eller lignende. Itillegg er det jo veldig gjennbruk, som er veldig bra for miljøet!

For du trenger kun:
Små lysstumper, en gammel avis og noen tråbiter. 

Du gjør:
Lag noen strimler avisen, ruller det sammen og knyter en trådbit rundt. Smelt lysbitene med vannbad, putt rullene i den smelta stearinen, ta de forsiktig ut med et eller annet (jeg brukte det første jeg fant i kjøkkenskuffen, haha), legg de på et bakepapir, og la det tørke. 

Voilà, der har du tennbriketter. Og i følge mamma som fyrte opp i dag tidlig funker de vedlig bra også! Bedre blir det ikke.

Syns? Prøvd det før, eller skal du prøve det ut nå? Hva syns dere om DIY innlegg på bloggen?
Klem Silje 

#DIY #gjørdetselv #tennbriketter

to you

Nyt den siste dagen, før en ny (og for min del veldig stressende) uke starter. Ha en super fin dag alle sammen ♥

DIY - EMBROIDERED EARBUDSGod kveld ♥ Dette er det ene DIY prosjektet jeg har holdt på med i dag. Fikk dessverre ikke tatt så veldig bra bilder nå, dere får bedre senere. Men i videoen under ser dere det bedre, og hvordan dere gjør det. Syns det var kjempe stilig, tok litt tid, men du får jo noen øreplugger ikke alle andre har.  

Syns? Prøvd noe lignende selv?
Klem Silje 

#DIY #gjørdetselv #garn #øreplugger

rolig lørdag - antrekk


Jakke Parajumper // genser Zara // Bukse BikBok // Sko Converse 

Hei hei verdens søteste ♥ I dag presset jeg meg en bitteliten tur ut, for å få litt frisk luft og se folk. For virkelig håpe formen blir bedre snart. Nå skal jeg prøve ut noen DIY-posjekter, og om de blir vellykket deler jeg de nok på bloggen her med dere også. Ha en super dag alle sammen!

Hva gjør du i dag?
Klem Silje 

Ukens spørsmål #16

Hvor høy er du?
166 cm, men har enda voksesmerter, så håååper og tror jeg blir høyere.

Blir du fort kjent med nye mennesker?
Ja, det vil jeg si. Kommer jo litt an på når og hvor, men blir ganske fort kjent med nye ja.  

Når flyttet du til Geilo?
På slutten av sommeren

Syns? Noe annet du lurer på?
Klem Silje 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
hits