Vel framme

Nå er Johanne og jeg vel framme i Spania, herlig! Får ikke ordentlig Internett før på onsdag, men skal prøve å få blogget litt fra mobilen fram til det.
Ha en super kveld videre!

Hva skal du ikveld?
Klem Silje

miami 2 ibizaSyns?
Klem Silje 

candy

Klem Silje

en smakebit fra Berlin


Hva syns du om bildene?
Klem Silje 

byen min

Hei hei alle sammen, savnet meg? Unnskyld for fraværet, men har som sagt vært i Polen og Tyskland med klassen. Har masse å fortelle om turen og en del bilder å dele, men det tar jeg i et annet innlegg litt senere. Forresten Starbucks var så billig der nede, så Johanne og jeg ente opp med å bli kalt "starbucks-girlsa" haha. Johanne har nå blitt med meg ned til Tønsberg, så i dag skal jeg vise henne byen "min". Ha en super dag alle sammen!

Hva skal du i dag?
Klem Silje 

Et lite hei

Hei hei! Kommer til å ha en liten pause fram til fredag, da jeg er i Polen og Tyskland med klassen nå. Så ha en super uke alle sammen!

Hva skal du denne uken?
Klem Silje

lite søvn


God ettermiddag solstråler ♥ Nå er alt pakket og klart til i morgen da vi reiser til Polen. Vi må kjøre herfra 04:30 så blir nok ikke så mye søvn på meg i morgen, eller tiden framover. Men blir nok to kjempe fine, morsomme uker. Kan ikke annet enn å glede meg! Gleder meg spesielt mye til shoppingen, elsker å handle i utlandet, da får man som oftes klær ikke alle andre her i Norges land har.

Nå skal jeg straks hoppe i dusjen, fikse siste rest, og bare slappe av med Gilmore girls på skjermen resten av kvelden. Ha en super fin dag videre!

Hva skal du i dag?
 Klem Silje

perfekt

Hei hei verdens beste lesere ♥ Denne dagen startet med MRL på Velotel med Amanda, kl 10. Deretter dro vi rett til byen sammen med Julianne. Og senere i kveld skal vi en gjeng til Eline, koselig! Elsker sånne dager som dette. Håper dere har hatt en fin dag så langt, og får en super kveld videre! 

Hva har du gjort i dag?
Klem Silje 

finally backHei hei ♥ Nå er jeg endelig tilbake til gode, gamle Tønsberg igjen. Det er kun et ord som beskriver det, HERLIG. Håper bare jeg har pakket med meg alt jeg skulle, har jo tross alt med 1 koffert, 2 bagger og 3 fulle, store vesker. Enda ser det ikke ut som jeg har tatt ut noen klær fra rommet, huff, og enda klager jeg på at jeg har for lite klær.. 

I morgen skal jeg møte Amanda 09:50 på Velotel for trening. Det er ingen treningssentere på Geilo, eller det er på hotellene, men det er dessverre ingen gode treningstilbud der. Og jeg klarer ikke trene ute, haha. Så godt å få trent på treningsenteret når jeg er i Tønsberg! Blir koselig å få se Julianne og jentene igjen i morgen. For på kveldingen er det girls night, blir bra. Ha en super fin helg da dere!

Hva skal du i helgen?
Klem Silje 

pugging -> pakking -> skole -> prøve -> FRI

Hei hei ♥ I dag hadde vi emnedag på skolen, det emne var Polen/Tyskland. Vi måtte se en italienskfilm. Okei, jeg trodde jeg hadde blitt litt "flinkere" og mer glad i og se film, men dette var 10 skritt tilbake for min del. Dette beviste bare teorien min om at film er kjedelig. Men dere ser jo smugbilde av Johanne der, hun ser jo ganske fanget ut av filmen. Hahah, hele filmen handlet jo å bli fanget på konsentrasjonsleierer.  

Nå må jeg øve på RLE prøve som vi skal ha i morgen, om moral, etikk og økosofi. Itillegg må jeg pakke ferdig absolutt alt jeg trenger for tiden jeg skal være borte, for kommer ikke opp hitt før om nesten 3 uker. Noe som har noen tips til å holde fokus? For når jeg har så mye ting jeg må gjøre, og det stresser meg blir plutselig alt annet så mye mer interesant. Sånn som i går ente jeg bare opp med å ligge å turne i senga, og sette foten fast. 

Kamera skal være med overalt, så nå er det bare å glede seg til mange fine bilder fra Tønsberg, Polen, Tyskland og Spania! 

Hva skal du i dag?
Klem Silje 

marsboerene til Spania

Hola ♥ Nå må jeg pakke siste rest til Polen/Tyskland, Tønsberg og Spania. Dette kan ikke bli annet enn noen bra uker! Tenk at Johanne og jeg resiser til Spania sammen, og den uken er det mange kjente der nede. Lovely, and can`t wait to get tan. For fy, savner brunfargen såå.. Itillegg skal jeg til frisøren der nede, for å klippe meg og fikse brynene. For Liam er bare utrolig søt og flink! 

Er vanskelig å pakke da, når alle stedene har forskjellig tempratur og klima. Må jo nesten pakke 3 forskjellige kofferter; 

Spania;

Polen/Tyskland;

Tønsberg;

Noen gode pakke tips?
Klem Silje 

Mr. Cool & 94

Syns?
Klem Silje

Hvordan skal jeg klare det?


Hola ♥ I dag var det hippiedag på skolen, og det er noen som bare tar det heelt ut, og det er så utrolig kult. Love it! På fredag reiser jeg ned til Tønsberg igjen, mandag til Polen, så Tønsberg igjen, og deretter Spania. Vet ikke om jeg har fortalt det, men Johanne og jeg reiser til Spania mandag i Høstferien. Det kan ikke bli annet enn bra, gleder meg! Men dette betyr at jeg må pakke alt jeg skal ha for de 3 ukene jeg skal være borte, nå eller alt må være klart til i morgen. Hvordan skal jeg klare det? haha.

I alle år da Hanne og jeg sov en del hos hverandre hadde hun kun en pose med tannbørste, ny truse, osv.. Mens jeg kom med den baggen med ihvertfall 3 antrekk å velge mellom, for man vet jo aldri hvilke humør kommer til å være i. Haha, Silje i et nøtteskall. Så dette vil si at jeg må pakke klar 3 kofferter. Jaja, jeg må vel bare klare det. Ønsk meg lykke til! 

Hvordan pakker er du?
Klem Silje

dagens antrekk - temauke

Hei fininger ♥ Denne uken har vi en slags temauke, der vi ksal kle oss til forskjellige tema`r hver dag. I går var det rosa, i dag var det nerd! Og dette var da mitt nerde antrekk;


Skjorte Zara // Skjørt H&M // Klokke Daniel Wellington

I morgen skal vi være hippier, og jeg aner ikke hva jeg skal ha på meg..! Noen forslag? Og hva syns dere om dagens antrekk?
Klem Silje 

som en berg og dalbane

Livet er så rart, det er som en berg og dalbane. Og jeg har virkelig lært "man vet ikke hva man har før man mister det" på den harde måten, om jeg kan si det slik. Jeg prøvde, og det var ikke noe for meg. Livet handler om å ta sjanser sant? Og noen ganger lykkes man, andre ganger ikke. Men mottoet mitt er fremdeles;Måtte bare få ut noen tanker, klem Silje

have a nice day

Ha en super lørdag alle sammen! 

Klem Silje

weekend

God kveld og GOD HELG alle sammen ♥ Håper du har hatt en fin uke, og er like klar for helgen som jeg er. Ukene bare flyr, og om kun 10 dager reiser jeg til Polen og Tyskland med trinnet. Blir spennende! Noe annet jeg er spent på er min første Geilofest jeg skal på i morgen. Blir morsomt å se om det er stor forskjell fra Tønsberg. I kveld skal jeg bare slappe av, og sove ut. Noe jeg ikke har gjort på en stund nå. Ha en super dag! 

Hatt en fin uke? Hva skal du i helgen?
Klem Silje 

Dagens antrekkJakke SisterSpoint // Skjerf BikBok // Bukse Cubus // Skjorte Gina tricot // Sko Nike 

Syns?
Klem Silje 

insta photo`s


🍀 // Alt ordner seg for snille jenter // Savner brunfargen // Savner Alblir, Spania // Da jeg satt på toget "3 timer reising unnagjort, 2 igjen✌ itillegg blir jeg strirret ned av en kjempe ekkel mann 😁 Gøy" // Eple og pæreslang med jentene!

Syns om bildene?
Klem Silje 

black, white and gray

Hei hei ♥ Kunne man ikke hatt halv dag på onsdager, eller alle dager? haha. Er så trøtt og sliten fortiden, kanskje det er fjell lutfen som gjør det. Nå skal jeg slappe av, spise middag og kanskje ta meg en liten beauty sleep. Ha en super dag!

Hva har du gjort i dag? Og syns om antrekket?
Klem Silje 

Lese bloggen din?

Jeg trenger litt inspirasjon, derfor vil jeg lese bloggen DIN!

Klem Silje

marsboerene

Hola ♥ I dag har vi hatt friidretts dag på skolen, og marsboerene (Johanne og meg) ble ferdig med alle øvelsene skikkelig tidlig. Herlig, for da fikk vi slappet av litt inne i varmen, hehe. På slutten var det staffet, og både gutte og jente laget til klassen vant! De var super flinke, gratulerer! Nå må jeg øve til engelsk presentasjon jeg skal ha i morgen. Ha en super kveld videre!

Hva har du gjort i dag?
Klem Silje 

Man vet ikke hva man har før man mister det


Klem Silje

Dagens antrekkSkjerf, genser & bukse BikBok // Sko New balance // Klokke Daniel Wellington

Syns?
Klem Silje 

reising

heihei verdens beste lesere ♥ Har dere hatt en fin dag? Meste parten av dagen min har gått til reising. Og flinke meg hadde tatt med meg altfor mye, så bagen min var jo tung som bly. Klarte nesten ikke løfte den. Itillegg satt jeg og leste boken min, og siden bibliotikaren har gjort feil ser det jo ut som man opp ned. Jaja, kom meg nå fram tilslutt. Har hatt en veldig koselig helg i Tønsberg da, så all reisingen er absolut verdt det! Nå skal jeg slappe av og lese ferdig boken, bare 20 sider igjen nå, og jeg må vite hva som skjer videre! Ha en super kveld videre. 

Hva har du gjort i dag?
Klem Silje 

toget -> shopping -> party -> venner -> toget tilbake

Slik ser helgene mine ut, eller har ihvertfall gjort i det siste. Litt kjedelig med all reisingen, ellers elsker jeg det! Man merker ikke hva man har før man "mister" det. I mitt tilfelle har jeg nesten blitt nærmere med venninnene mine etter jeg flyttet. Så jeg hadde flaks! Hadde en utrolig koselig kveld med ♥ jentene ♥ i går. Og jeg som egentlig er livredd hunder, overlevde sammen med (hunden) Happy, stolt. haha. Ble også litt shopping på denne turen, tenkte å vise dere innkjøpene når jeg kommer opp til Geilo igjen. Om dere vil? 

Nå må jeg pakke sammen tingene mine, spise litt, og gjøre meg klar for å reise tilbake igjen. For nå er det bare 1 time til toget går. Ha en strålende dag da dere!

Hva har du gjort i helgen? og hva skal du i dag?
Klem Silje 

God morgen vakre deg!

...alle sammen! Begyn i dag med å tenke at denne dagen blir super, og smil til alle du ser i dag. Jeg blir alltid så glad av å se andre smile og ha det bra. Og jeg syns det er så gøy å bare gå rundt i byen og smile til folk. Folk blir så overasket, men innerst inne tror jeg de fleste syns det er ganske koselig! Vi nordmenn er blitt så reserverte. Så dagens oppfordring er; SMIL OG SI HEI TIL FOLK DU IKKE KJENNER i dag!

Håper DU får en super lørdag!
Klem Silje 

Hvilket antrekk?Nr. 1Nr. 2


Nr. 3

Hvilket antrekk likte DU best?
Klem Silje 

back in Tønsberg
Hei hei og GOD HELG alle sammen ♥ Nå er jeg ankommet Tønsberg igjen, etter en togtur med noen spanjoler (eller hvor de nå enn kom fra) som aldri holdt munnen igjen, og en spotifyliste som ikke ville fungere. Fikk lest utrolig mye i boken min da, "Perfekt kjemi", anbefaller den boken til alle. Den er super bra! Nå ligger jeg bare her og ser på Gilmorgirls mens jeg venter på mat, er så utrolig sulten akkurat nå, for har så og si ikke spist etter skolen i dag. Ha en super kveld videre da dere!

Hva har du gjort i dag?
Klem Silje 

snaart helg & antrekkGenser & bukse BikBok // Sko Dna 

Hola ♥ Nå er det snaart helg, bare en skoledag igjen. Herlig! I morgen går toget til Tønsberg rett etter skolen. Blir koselig å se jentene igjen. Ha en super fin dag videre, og en super helg når den kommer!

Syns om antrekket?
Klem Silje 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
hits