long time, no see

Hei hei verdens beste lesere ♥ Beklager for ikke noe blogging de siste dagene, men dagene har bare sust forbi. Lover at jeg skal skjerpe meg nå! 

På søndagen skulle mamma ha meg opp på Hallingskarvet. Hun sa det var en trapp opp et fjell, men det var ikke trapp, det var jo stein. Og hvem tror de ser snø i august? 
Silje: Du sa det var en trapp opp du, dette er jo stein. Og hvorfor har de plastikk på fjellet?
Mamma: De har lagd en trapp av steinen da, og det er nok ikke plastikk det er nok snø. Jeg tror nok vi må gå litt mer turer i fjellet!
Ja, da kom den blonde byjenten litt fram. Vi kom oss opp da, var gøy når man først var i gang. Jeg har aldri bevegd meg så mye som jeg har gjort de 2 ukene jeg har bodd på Geilo. Det er så mange bakker og trapper, så hvis ikke jeg får fin rompe etter det året her så vet ikke jeg. Hahah. 

Denne helgen har jeg så mye å se fram til. Filmpremiere, rødløper og premierefest i Oslo i morgen, kanskje litt shopping i Oslo også, og party på lørdagskvelden. Alle nettene mine her nede, skal soves i forskjellige senger. Ikke at jeg egentlig tror jeg kommer til å få så mye søvn denne helgen egentlig. Så mandags morgen blir spennende.. 

Savnet meg? Gjort noe spennende siden sist eller skal i helgen?
Klem Silje 

noe og se tilbake på, noe å se fram til


Fra bowlingen // fjellturen

Hei hei kjære lesere ♥ I går dro jeg som sagt på bowling med Julie. Og har aldri vært så flau før. Jeg skulle være litt tøff, og ta en litt tyngere kule enn vanelig. Det endte opp med at jeg sendte den rett bakover mot de som satt der. Og selvfølgelig var det folk på min alder der, og alle lo. Visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg..

Noe jeg tror jeg ikke har fortalt på bloggen er hva jeg skal neste helg. På fredag er jeg så heldig å få være med Amanda på filmpremiere og rødløper i Oslo, for onkelen hennes har vært med å lagd filmen. Gud som jeg gleder meg, tusen takk Amanda! Neste helg skal jeg også jentekveld i Tønsberg, da blir det forhåpentligvis mye snakking, latter og dansing! Neste helg blir bare såå bra, savner jentene mine veldig. 


Amanda, og filmen vi skal se PIONER // En stykk glad jente 

Klem Silje

herlig

Hei hei verdens søteste lesere ♥ I dag var vi en en liten tur på Tuva, som er en turisthytte der man kan kjøpe vaffler og sånt. Sauene var litt skumle da, men jeg overlevde. Også besøkte jeg Emma, en stund siden sist. Var så koselig! Men nå skal jeg ut å spille bowling med Julie, herlig.  

Hva har du gjort i dag?
Klem Silje 

love is in the air

Syns om bildene?
Klem Silje 

ANTREKKT-skjorte og Bukse Zara // Sko Toms // Klokke Daniel Wellington

Syns?
Klem Silje 

Instagrambilder

Følg meg gjerne på insta: @silljess


1. Noen av Tønsberg jentene jeg savner veldig! // 2. Mens alle andre sikkert er ute å trener her på Geilo, sitter jeg hjemme alene da. Gøy✌ // 3. En fornøyd Silje, som hadde overlevd første skoledag på ny skole // 4. Ble så tomt da de dro hjem, mac-girlsa. // 5. Ventet på toget da jeg tok meg en svipp tur ned til Tønsberg, for å dra i bursdag til fine Margrethe. // 6. Vi var så lei at de bare skulle ta bilder av oss, så da ville vi ta med dem og! // 7. Carina, Julianne og jeg gikk oss en tur rundt vannet her på Geilo // 8. Når vi først er på Geilo, var det jo umulig å ikke måtte ta bilde oppå den store sparken. // 9. Hehe, den måtte jeg "stjele" av en annen, for kjente meg litt igjen. 

Klem Silje

todays outfit

Jakke Zara // Skjerf Mulberry // Genser Lindex // Bukse BikBok // Sko (?)
Syns?
Klem Silje

stay positive

Klem Silje

første skoledag overståttHei hei ♥ Da var første skoledag overstått. Er deilig å være ferdig med første dagen. Den gikk heldigvis mye bedre enn forventet. De geilingene var jo faktisk ikke så verst, hehe. Gleder meg til Polen og Tysklandstur med den gjengen her. Dette året kan ikke bli annet enn bra. Og timeplanen var heller ikke så verst;  

Hadde du en fin første skoledag?
Klem Silje 

 

lykke til

Klem Silje

Slå deg ned


Hei hei ♥ "Slå deg ned" av Katastrofe går på repeat her hjemme, om den ikke er på høytaleren så er den i hodet mitt. I just love that song! Hva syns du om den? I morgen er det skole, hjelp! Ny skole, nye folk, sommerfuglene flyr rundt i magen her.  

Klem Silje

Dagens antrekkJakke BikBok // T-skjorte H&M // Bukse Carlings // Sko Nike

Syns?
Klem Silje

Mirror, mirror..

tomorrow? Jeg både gruer og gleder meg. Blir godt å komme tilbake til ordentlig hverdag og rytme igjen, men så skal jeg jo begynne på ny skole. Å det å begynne i 10. klasse på nytt sted, kjenner ingen, det er litt skummelt. Får håpe det går bra. I dag må jeg gjøre klar skolebaggen, og finne frem antrekk til morgendagen. Hmm, hva skal man ha på? Man vil ikke være overpyntet, men man vil jo heller ikke se ut som en slask. 

Har lenge tenkt på å melde meg inn i et politiskparti, men har aldri orket å funnet ut av hvem. Men i går satt jeg og leste igjennom alt det Unge Høyre står for, og fant ut at det passet meg ganske bra. Så da meldte jeg meg like så godt inn med en gang. Er morsomt å føle at man kan være med på å bestemme og forandre ting. Igår da jeg skulle ta toget fra Drammen til Geilo, hadde Høyre noe møte greier utenfor togstasjoen, og der var Erna Solberg. Akkurat da jeg sa "tenk så gøy om Erna hadde kommet nå da" så kom hun rundt hjørnet. Morsomt! 

Klar for skolen? Er du medlem i et politiskparti?
Klem Silje 

just girly things #2

Noe du kjenner deg igjen i?
Klem Silje 

Nytt designTusen, tusen takk, fine Helene for at du tok deg tid til å lage design til meg. Jeg er super fornøyd, og håper du som leser bloggen også liker det.


(bilde lånt fra hennes blogg)

Besøk bloggen hennes HER! Hun blogger om hverdagen sin, inspirasjon, og annet. Ikke minst tar hun utrolig flotte bilder. Tror til og med kanskje hun kan lage DEG et design om du spør pent. 

Hva syns du om designet?
Klem Silje 

God morgen solstråler

Hei hei solståler ♥ Nå er jeg på vei til Drammen, for skal ta toget derfra til Geilo. Kom jo ned med toget igår, for bursdagsfeiring av fine Margrethe, og tar toget hjem i dag. Haha, er det noe jeg har blitt flink til i løpet av årene så er det pakking og reising. HA EN SUUUPER FIN DAG DA, nyt denne lørdagen som om den var den siste. Så skal jeg kose meg på toget. 

Hva skal du i dag?
Klem Silje 

Julianne, asians and me

Hola ♥ Det var/er så utrolig mange asiatere på Geilo. Og når Julianne, Carina og jeg gikk rundt følte vi oss nesten som turistatraksjoner, da det var en del av de som tok bilder av oss. Derfor ville vi få med noen av dem på bilde også, hahah. 

Syns?
Klem Silje 

Gårdagens antrekk


Jakke SistersPoint // hettejakke BikBok // genser Ukjent // Bukse BikBok // Sko Nike

Syns?
Klem Silje

mac-girlsa

Hei hei ♥ Nå driver vi å pakker og gjøre oss klare for toget tilbake til Tønsberg. Jeg skal bare ned i dag, for å dra en tur innom byen (for å gjøre noen ærend), og i bursdag senere i kveld. Deretter tar jeg toget hjem alene til Geilo i morgen tidlig. hehe. For på mandag begynner jo skolen, hjelp..! 

Så fra lørdag/søndag blir det normal blogging igjen. For nå da de har vært på besøk har jeg prioritert og hvert med dem. 

Hva skal du i dag?
Klem Silje 

Ha en fin dag

God dag verdens beste! Ville bare stikke innom å ønske dere en kjempe fin dag videre.

Klem Silje

morsomste dagen på lenge

Hola ♥ Har ikke ledd så mye som jeg har gjort i dag på lenge. Haha, Carina, Julianne og meg på tur kan jo ikke bli annet enn komisk. Først gikk vi litt og så i butikker, for vi (jeg) fant ut at vi kunne sykle til jobben til mamma og hilse på. Så vi begynte å sykle (Carina & Julianne hadde ikke de beste syklene) og plutselig havnet vi på en vei full av lastebiler og sånt. Og etter 1 mil så vi mamma kjøre forbi oss på vei hjem. Så ja, endte opp med at vi måtte presse alle syklene inn i den lille bilen til mamma. Og Carina måtte holde syklene fast inne i bilen, mens Julianne og jeg måtte sitte på bussholderplassen og vente på å bli hentet. Høres kanskje ikke så morsomt ut her, men gud, har aldri ledd så mye..Nå har vi vært å spist på Peppes, og spilt badminton med Audun, Øystein og Bjørn Petter. Koselig. Nå skal vi bare slappe av, for nå er beina våres helt døde! Ha en fin kveld videre!

Hva har du gjort i dag?
Klem Silje 

Goooood morgen!


Hei hei ♥ Det er såå herlig å ha jentene her oppe. I dag skal vi ut på eventyr, og hvor vi havner det får bare tiden vise. haha. Og i dag må vi finne noen folk som vil finne på noe, for i går var det ikke et menneske ute.. Ha en super fin dag da dere!

Hva skal du i dag?
Klem Silje 

Dagens antrekkJakke Pepe jeans // T-skjorte H&M // Bukse BikBok // Sko Nike 

Syns?
Klem Silje 

can`t wait

Hei hei ♥ Nå sitter jeg som en liten unge i soffan her og venter på at toget med Julianne og Carina skal komme. Klarer nesten ikke vente, kan de ikke bare komme NÅ? Liker ikke gå rundt på Geilo alene, for er absolutt ikke kjent her. Sist gikk jeg meg nesten vil her, haha. Så derfor passer det perfekt å få litt besøk så vi kan utforske her sammen. Julianne, Carina & Silje = LIV. Oss på tur kan bli morsomt. Tar selvfølgelig med kamera overalt, og skal prøve å filme litt. 

HA EN SUUUPER DAG DA DERE! 

Hva skal du i dag?
Klem SIlje
 

Hvilket antrekk?nr. 1nr. 2


nr.3

Hvilket antrekk likte DU best?
Klem Silje 

Dagens antrekkJakke H&M // Genser Carlings // Bukse BikBok // Sko Converse
Syns?
Klem Silje

Saturday - videoblogg

Hei hei fininger ♥ Satt sammen noen av videoklippene jeg hadde fra lørdagen da jeg var med Julianne. Var en utrolig koselig dag/kveld, og hva er vel koseligere enn dette;


Ha en super fin mandag da dere, nyt den siste uken før skolestart!

Syns om videoen?
Klem Silje 

endless summer


Fikk dette flotte pudderet i sommergave av Julianne. Tusen takk, Julianne! Har sett på pudder fra Too Faced lenge, og dette var perfekt. Har hørt så mye bra om dette merket, så gleder meg veldig til å teste ut dette mer. 

Syns? Har du produkter fra dette merket?
Klem Silje 

on repeatHva syns du om sangene? Andre bra sanger?
Klem Silje 

Forslag til "må gjøre" video?

God formiddag verdens beste ♥ Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Julianne, der jeg sov i natt. Søsteren hennes har bursdag i dag så Gratulerer så mye med dagen, Lone Mariel. Håper du får en super dag! Filmet litt da jeg var der, så kommer sikkert en liten film etterhvert. 

Nå må jeg pakke alle tingene mine og gjøre meg klar til å dra opp til Geilo. Carina og Julianne kommer heldigvis opp på tirsdagen, blir kjempe koselig. Tenkte kanskje at vi skulle spillei nn "må gjøre" video. Så da må dere komme med forslag til hva vi kan gjøre!

Klem Silje

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
hits