City walk

// California tid 12:26
Fine, go`jenta mi ♥ My; Buss buddy`s - Do buddy`s (siden vi begge to må så utrolig mye på do) - And ofc best buddy`s

Kvelden i går gikk til city walk, altså en liten (eller alt er stort i Amerika da) gate utenfor universal studios. Spiste på Hard Rock og Yougertland, og selvfølgelig ble det en tur innom Abercrombie. Er det bare meg som elsker lukta der? I`m in love with it!

Hva gjør du om dagene? Klem Silje

Universal Studio - California
Noen som kjenner igjen disse trappene eller? De er jo såå mange filmer som er spilt inn der. 

Studio turen var det beste med hele Universal. Resten var egentlig litt skuffende, kanskje fordi jeg ikke trodde det skulle være så tusenfryd aktig, men discoen på slutten ble mye bedre enn forventet. Da alle ef-stundente også de fra vertsfamilier var samlet. Fint vær, herlige mennesker og god is. Da er dagen komplett.

Vært på Universal Studios før? Klem Silje 

splash

// California tid 17:40I går var vi på Universal Studios, men mer om det senere når jeg får bildene av Trill. Dagen i dag har blitt brukt til soving og avslapning. For dagene her nede går i ett, og når man da er syk i tillegg er det viktig å høre på kroppen. Det er bedre å kunne få med seg litt, enn ingenting. Ville bare innom å si hei, god natt, god morgen, hvor enn du er i verden. 

Hva har du gjort de siste dagene? Klem Silje

Shoppingday - Fashion island

// California tid 23:00Hei ♥ I dag har jeg ferdig mine siste planlagte innkjøp, og jeg er stooor fornøyd. Gleder meg masse til å vise dere alle innkjøpene. Tilbragte dagen med girlsa Maria, Tirll og Vilde (som dere ser på bilde over), på Fashion island. Herlig dag, med herlige jenter. 

Hva gjør du om dagen? Klem Silje

outfit - San Diego

// California tid 21:58


Syns? Klem Silje

Long Beach

// California tid 23:10

Hello sunshine ♥ Føles ut som jeg har vært her i mange måneder, men har jo kun vært her ca en og en halv uke. Alt er så intenst. I morgen går turen til San Diego, blir spennende å se. Nå skal jeg krype under dyna, så kan jeg fortelle mer i morgen. 

Hva skal du i dag?
Klem Silje

Taning time

// California tid 08:51

Endelig er det lagt av litt tid til soling og avslapping i timeplanen. Ett par timer ved bassenget slår ikke feil. Så nå er VS bikinien og solkremen på, og håndkle under armen. Ha en fin dag hvor enn du er i verden!
Klem Silje 

Dagens antrekk

// California tid 23:30

Syns?
Klem Silje 

collage from a Cali-day

// California tid 23:25

Her er bare noen fra dagen. Fikk rosa EF-solbriller, var på prom, gjorde oss klar til å vaske klær, og litt bilder fra skolen. I morgen er det tidlig skole (som er det beste, for da får man mer ut av dagen) og så outlet shopping. Can`t wait! Det er vel der det kommer til å bli svidd av mest penger i løpet av disse ukene. Også skal Anne Lene og jeg prøve å vaske litt klær, har aldri brukt en slik vaskemarskin før, så ønsk oss lykke til. 

Har ikke gledet meg så mye til å sove på lenge, er helt utslitt. Så nå skal jeg stupe i seng. Ha en super fin dag/kveld/natt hvor enn du er!
Klem Silje 

Venice & Santa Monica

//California tid 23:00

Hello beautiful ♥ Blir helt forvirra av tidforskjellen, mens vi akkurat har kommet hjem fra Venice & Santa Monica beach og skal snart legge oss, har dere nettopp ståttopp. Dagene her nede går i ett, men har det utrolig fint her nede. Får ikke sagt det nok, amerikanerene er såå hyggelige og utadvente, og de bare lyser opp dagen. Itillegg til de fine jentene mine da så klart. Fikk også shoppet en del i dag, men tenker å lage en innkjøpsvideo når jeg kommer hjem så dere får sett alt ordentlig. Om dere kunne tenke dere det da? 

Hva skal du i dag? Klem Silje 

Livet smiler i Cali

// California tid 23:13

Hallo everyone ♥ I dag var vi på fine Seal Beach, der jeg gikk rundt med Anne Lene. Fikk kjøpt verdens fineste kjole på Stich & Feather. Som dere får se bilde av i løpet av de kommende dagene. Elsker menneskene her nede, de er så herlige! Amerikanerene er så hyggelige og flinke til å gi komplementer. Og jentene mine, love them. Det er helt uvirkelig at jeg er i California, USA. Can`t belive it. 

Om dere har noen spørsmål om turen er det bare å spørre! Det kommer mer utfyllende innlegg etterhvert når tiden strekker til, men akkurat nå er fokuset på å nyte hvert sekund. For om 3 uker denne drømmen over. 
Klem Silje 

De første dagene i California

Hei ♥ Alt for lenge siden sist, men det har skjedd så mye hele tiden, så tiden har ikke strekt til. Dessverre. Men skal prøve å få til i hvertfall ett innlegg om dagen fra nå av!

Nå er jeg kommet frem til California, nærmere sagt Long Beach. Vi har allerede besøkt Hollywood, Los Angeles, Disneyland og tatt bilde med Austin Mahone. Mer om alt det her senere, for nå er klokken 01:00 Californiatid, som betyr langt over leggetid. Men her er noen bilder fra dagene;

Bekalger små bilder, men det kommer mye bedre i innleggene frem over! Vært i USA før? Eller på språkreise?
Klem Silje 

keep it simple - outfitSyns? Klem Silje

boatsSyns? Klem Silje

windy - outfitSyns? Klem Silje

behind the wheelHei ♥ Håper du har hatt en fin dag så langt, og nyter ferien om du har det. I dag kjørte jeg en tur med mamsen, rundt på Nøtterøy og Tjøme. Tenk at lille meg kjører, det er en skikkelig herlig, befriende følelse. Gleder meg til å få lappen, bare 1 og 1/2 år igjen nå, hehe. 

Hva har du gjort i dag? Syns om bildene? Klem Silje

live it upHa en super kveld! Klem Silje

chill outfit

Jeg glemmer litt bort fletten, men det er jo skikkelig behagelig med en slik flette. Deilig å få håret bort fra ansiktet uten den stramme hestehalen. Dagen i dag har bare blitt brukt til å ligge ute i solen, er jo greit med litt underlag før jeg reiser. Har også vært en tur på biblioteket og lånt en bok av Lauren Conrad, har elsket de tidligere bøkene jeg har lest av henne, så gleder meg til å få satt i gang. Den er på engelsk da, men det er slik jeg liker det. Man får på en måte mye mer stemning når man leser den på orgianal språket, flere som syns det?

Syns om antrekket? Noen bra bøker jeg burde lese?
Klem Silje 

Musikktips?

Driver å oppdaterer spotifylistene mine før jeg reiser, og lurte på om du hadde noen musikktips. Liker det meste, så setter pris på alle forslag! Klem Silje

Dagens antrekk

Syns? Klem Silje

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Februar 2014
hits