Love Love Love

God dag fineste! Varmt og godt, og folkene her. Jeg elsker meg her! Ha en super dag videre.

Hva har du gjort i dag?
Klem Silje

Albir - antrekk

Hei verdens beste lesere! Ville bare stikke innom å ønske dere en super dag videre. Er litt vanskelig å få blogget her nede, da vi ikke har Internett i leiligheten, men skal prøve så godt jeg kan.

Hva har du gjort idag?
Klem Silje

beach timeElsker "sydenlivet", det er så herlig! Ville bare stikke innom å ønske DEG en super dag.

Hva skal du i dag?
Klem Silje 

Hanne her!

Hei alle vakre lesere til Silje!
Jeg er Hanne, kusina til Silje. Hun lurte på om jeg kunne blogge litt for henne mens hun er i Spania, og det kan jeg jo! Hun skal prøve å blogge så ofte hun kan, men det er litt vrient med internettet der nede, så..
Men jeg skal hvertfall blogge litt for henne, så ofte jeg kan. Kommer kanskje en liten oppdatering om kvelden, med hva jeg har gjort. Haha, bloggstuff.

Dette er fra da vi var på hytta i februar.

Og dette er meg, for de som ikke visste det.
Det kommer til å bli en del blogging fra mobilen, men det funker jo bra, nå som du kan bestemme bildestørrelsen.

Jaja, nå skal jeg se litt Pretty Little Liars, så snakkes vi kanskje mer i morgen!

Klem Hanne <3

let's go to the beach
Ha en SUPER dag da dere! Dagen idag skal jeg bruke på stranden og slikke sol, can`t wait. 

Hva skal du i dag?
Klem Silje 

fly med meg..Nå går turen til Spania.  HERLIG. Vi skal til Albir, der bestemor og bestefar bor på vinteren, og jeg bodde litt i fjor. Blir godt å komme tilbake, og blir deilig å få ordentlig sol og varme. Ha en super kveld videre!

Hva gjør du i kveld?
Klem Silje 

girls of summer


Hvasser


Hola ♥ I går var tok vi turen ut til Hvasser for å spise is og se på folket. Koselig! Nå må jeg pakke ferdig, for flyet går jo i kveld. Can`t wait to get tan.

Syns om bildene?
Klem Silje 

an outfitTopp BikBok // Shorts diy prosjekt av gammel svart bukse

Syns?
Klem Silje 

trening & flytting

Har akkurat vært oppe og hatt en liten styrkeøkt. Vi har et slags "treningsenter" oppe på garasjen med tredemølle, vekter osv.. Ganske behagelig ikke trenge å gå så langt. 

Vi bestilte jo en spontantur til Spania her igår, herlig. Reiser i morgen, og kommer hjem 6. august. Blir så deilig å få litt farge på kroppen i år også. Og når jeg kommer hjem derfra er det bare å flytte rett opp til Geilo. Dette kommer til å bli et spennende år. På Geilo blir det et år jeg hovedsakelig skal fokusere på trening og skole. Men bloggen blir selvfølgelig ikke glemt den heller. Når jeg kommer hjem fra Spania tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på denne;

Prøvde meg jo på denne i våres også, men da sprakk jeg. Nå SKAL jeg klare den (håper jeg!). 

Nam, nå lukter jeg grillmat her, som er noe av det beste jeg vet. Ha en super kveld videre da dere!
Klem Silje

Dagens antrekk


Jakke Gina tricot // T-skjorte og shorts BikBok // Sko Nike

Syns?
Klem Silje 

Dagens innkjøpBikinitopp og skjorte Gina tricot // Sko Din sko

Trengte litt nytt før jeg reiser i morgen, så da tok mamsen og jeg en liten tur til byen. Og dette var det som ble med hjem.

Syns?
Klem Silje 

just girly things

Noe du kjenner deg igjen i?
Klem Silje 

Lese bloggen din?

hei hei fininger ♥ Trenger litt inspirasjon, derfor vil jeg lese bloggen din!

Klem Silje

kan ikke alle bare være snille?


Jeg er så lei, lei av baksnakking, drittslening og juging. Hvorfor gjør vi det i utgangspuktet? Jo, ofte fordi vi er usikkre og vil tråkke ned på andre for å virke bedre selv. Men hjelper det? Nei, jeg tror ikke det. Alt kommer tilbake til/på seg selv en gang, både godt og vondt. Jeg ser ikke poenget med å gå rundt og snakke stygt andre, for det hjelper jo ingen. Ihvertfall ikke å gå rundt og fortelle løgner om andre, det er bare utrolig unødvendig. 

Kan ikke alle bare være snille? Mine mottoere er "Smil til verden og verden smiler til deg" og "Alt ordner seg for snille jenter". 

Jeg syns virkelig synd på mennesker som må tråkke ned på andre for å føle seg bra. Og ofte handler det om at de er sjalue. Når jeg hører folk som snakker stygt om meg, prøver jeg faktisk å ta det som et komplement. For mest sannsynlig er de bare misunnelig, ellers så må jeg/du ha et mer interessant liv enn dems siden det er verdt å snakke om. Men når folk går rundt og forteller løgner som slettes ikke er sanne, det skrur på en knapp inni meg altså, da skal man bry seg. Gå til kilden, og få oppklart ting. Det er viktig å si i fra. For barn, ungdom og voksene kan være utrolig slemme. 

Livet er kort og alle fortjener å ha det bra. Tenk på hva du selv sier, og si i fra til andre når du hører de snakker dritt om andre. 

Noen som er litt enig?
Klem Silje 

Dagens antrekk


Playsuit Bershka // solbriller Polarid // Klokke Daniel wallington // Hårring ullared

Syns?
Klem Silje 

sydentur bestilt

JIPPI, da blir det sydentur på meg i år også. HERLIG! Reiser til Spania på søndag, nærmere bestemt til Albir. Bestemor, bestefar og meg. Can`t wait to get tan! 

Klarer ikke annet enn å smile nå. Har vært så lei meg for at jeg ikke har kommet meg til syden i år og ikke fått blitt brun. Mamma begynner å jobbe nå 1. august så det var litt vanskelig for hun å bli med, og pappa jobber også . Men flaks for meg at jeg har så snille besteforeldre. Love them! 

Håper du får en SUPER dag videre!

Har du vært i syden i år, eller skal? hvor skal du?
Klem Silje 

DIY - bokmerke

Det du trenger er kun; 
Bilde/tegneserie   ♦   Lamineringsmaskin   ♦   Hullemarskin   ♦   Bånd 


Du klipper kun ut det motivet du vil ha, tenk på at begge sider syns så finn noe til begge sider. Legg det i lamineringsplasten og ta den i maskinen. Deretter klipper du rundt det, tar et hull med hullemaskinen og tar båndet igjennom og knyter sløyfe. Voilà, der har du et bokmerke. Lykke til!

Syns? Lagd det før, eller skal du lage det nå?
Klem Silje 

challenges day 10

Day 10 - 3 ting om deg

♦ Jeg liker ikke goderi; Jeg spiser ikke goderi av den gode grunn at jeg ikke liker det. Gi meg heller jordbær! Spiser sjokolade og potetgull, men liker nesten ikke noe annet. 

Jeg er enebarn! Har alltid ønsket meg søsken, men får heller låne venner sine. Som kanskje er like greit, hehe. 

Når jeg er i Spania blir jeg alltid tatt for å være spansk! Jeg vet ikke jeg, men ser kanskje litt utenlandsk ut? ihvertfall på det bilde nede til venstre. 

Noe du ikke visste? Noe vi har tilfelles?
Klem Silje 

workout
Er ikke alltid like lett å komme seg opp fra sofan, og inn i treningstøyet. Men når man først gjør det er det jo såå utrolig deilig! 

Pleier du å trene? og hva trener du?
Klem Silje 

Hvilke antrekk?Nr. 1


Nr. 2Nr. 3

Hvilket antrekk likte DU best?
Klem Silje 

thank you
God dag verdens herligste lesere ♥ Får aldri sagt det nok hvor stor pris jeg setter på at dere leser bloggen, og legger igjen søte kommentarer. Tusen takk! I dag har jeg prøvd meg på noen nye DIY-prosjekt, og kjøpt inn til flere. Jeg elsker DIY, og håper dere liker det også og vil at jeg skal fortsette å dele det med dere. 

Nå skal jeg hive på meg treningstøyet, og ta en liten treningsøkt. Herlig! Er ikke alltid like lett å komme seg opp av sofan og komme seg ut, men når har gjort det og er ferdig er det jo såå deilig. 

Liker du diy innleggg? Hva skal du idag?
Klem Silje 

Dagens antrekkTopp og skjørt H&M // Sko New balance

Syns?
 
Klem Silje

DIY - tlf deksel

Du trenger; 
Et enkelt deksel   ♥   lim   ♥   bilde (eller tegneserie, som jeg brukte)   ♥   gjennomsiktig neglelakk

Du gjør; 
Det eneste du trenger er å ta bilde du vil bruke, og tegne rundt dekselet så du kan klippe rundt. Husk å klippe "kamerahull" også! Så limer du det på dekselet, og deretter tar du gjennomsiktig neglelakk over. Det gir det hele et lite vintage preg, og neglelakken gjør at den tåler mer. 

Det er jo alltid gøy å ha noe spesielt og noe alle andre ikke har. Bruk ditt favorittbilde, eller tegneseriestripe. Det er super enkelt å gjøre, alle får det til! Lykke til!  

Syns? Har du lagd det før, eller skal prøve nå?
Klem Silje 

relaxing


Hallo ♥ Dagen i dag har jeg bare brukt på å slappe max av i sofan, men internett og tv. Har jo vært en uke uten nå. Og stillheten, har vært ubeskrivelig deilig. Nå venter Thor på meg her, vi skulle vist ut på noe skattejakt greier, haha. Forteller mer om det senere. Ha en super kveld videre! 

Hva har du gjort i dag?
Klem Silje 

training motivation

I Litauen var det god mat, men utrolig mye mat. Så nå begynner treningen for fult igjen. På mandag flytter jeg jo opp til Geilo også, og da begynner trenings og skole året mitt. Blir bra! Og slike bilder som er ovenfor gir meg så inspirasjon. 

Tips til bra trenings sanger? syns om slike bilder?
Klem Silje

Innkjøp


Bershka


Next


Pepe jeans london


Adidas


H&M

Syns om innkjøpene?
Klem Silje 

Vilnius - bilderMine søte fettere, Emil, William og meg!Det er tv-tårnet, som jeg utrolig nok var oppi. Jeg er ikke spesielt fan av høyder eller heis, men siden alle skulle opp ble jeg også tvingt de 165 meterene opp. DET var høyt det. 

Onkel og tante har gjort en super jobb med å fikse i stand alt dette til oss. Jeg er så imponert, og håper onkel fikk en super feiring. Selv har jeg ikke hatt den beste uken da familien/slekten ikke helt like meg, for jeg var byjente og drømte om Ferrari og ikke gamle volvoer. Men nå er jeg hjemme og godt er det! 

Syns om bildene? Vært i Litauen før?
Klem Silje 

Home sweet home

Hola! Nå er vi landet på Oslo lufthavn etter en fin flytur. Er så godt å være hjemme igjen nå, har aldri lenget så mye hjem til Norge før. Fra morgendagen blir det normal blogging igjen. Ha en super kveld videre alle sammen!

Hva har du gjort i dag?
Klem Silje

challenges day 9

♥ Day 9 - Det du har med deg overaltTyggis, lommebok, øreplugger, lepsyl og selvfølgelig MOBIL! 

Hva må du ha med deg overalt?
Klem Silje 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
hits