flink

Hei ♥ Dagen startet med en tur til legen igjen, og må på sykehuset i morgentidlig for å ta noen prøver. Hele prosessen er så lang, så gleder meg til å bli ferdig. Hater jo sykehus og sånne legeting, svimer jo nesten av bare ved tanken. Ellers har jeg sovet stortsett i hele dag, men da jeg våknet slo husmor instinktene inn. Jeg lagde både middag og dobbel-hjerte-sjokoladekake, og overasket resten av huset, koselig. 

Hva har du gjort i dag? Klem Silje

 

#tb outfits from last summerSyns? Klem Silje

soon paradise

Hei solstråle ♥ Nå er det bare 10 dager + noen få timer til jeg sitter på flyet. Det er faktisk ikke lenge til jeg skal tilbringe 4 uker i et av mine drømme destinasjoner. Jeg er så takknemlig for at jeg er så heldig å få oppleve dette. Det er jo ikke alle som får det, og får reise så mye som jeg er så heldig å få. Husker jo etter 2 uker i Somerset sommeren 3 år tilbake, hvor mye jeg hadde lært og hvor glad jeg hadde blitt i menneskene. Så kan bare tenke meg hvor fantastisk dette blir, og hvor glad man kommer til å bli i disse folkene. For man lever jo oppå hverandre 24/7 over en ganske lang periode. Men la oss ikke tenke på hjemreise enda.

I morgen tenkte jeg å ta frem kofferten, og se litt på hva jeg skal pakke. Prøve å pakke akkurat perfekt mengde, hverken for mye eller for lite. Det er vanskelig, men med god planleggning skal det vel forhåpentligvis gå bra.

Vært på språkreise eller i California før? Klem Silje

relax

Heisann ♥ Dagen i dag har blitt brukt til total avslappning, utenom en tur til legen. Skal tilbake allerede på mandag, og da skal det settes i gang med prøver. Gleder meg til å finne ut hva det er, slik at jeg vet hvordan jeg skal forholde meg til det. Nå er det bare to uker til jeg sitter på flyet til paradis, California. Allerede har jeg begynt å pakke oppi hodet og planlagt. Har også snakket med noen som skal reise sammen med meg, og de virker jo bare så søte og hyggelige alle sammen. Det kan ikke bli annet enn en fantastisk bra tur! Eneste minuset er at Emilie må dra hjem tre dager før meg. Sånn går det når man er en av norges flinkeste håndballspillere i sitt kull. Men jeg skal vel overleve det og, har jo fortsatt hele den fine gjengen igjen 😃

Hva har du gjort i dag? Skal du noe gøy i sommer? Klem Silje

SWEDEN

Kvart på seks i dag tidlig ringte vekkerklokken, og ti på halv satt vi i bilen på vei til Sverige. Jentetur med mamma, bestemor, tante og meg. Var blandt annet enn tur på Ullared, haha. Greit å få handlet inn litt av hvert, spesielt i og med at det er bare 2 uker til jeg sitter på flyet til LAX. Fire uker i paradis, can`t wait! Den ene tingen jeg ikke kjøpte var godis, som sikkert er det de aller fleste handler mest av. For det er faktisk noe jeg ikke liker.

Hva har du gjort i dag? Klem Silje

 

shadow

ENGEL

 

Elsker den sangen! Det er både godt og vondt at den minner meg om vitnemålsutdelingen, mine siste timer på Geilo. Hva syns du om sangen? Klem Silje

Dagens antrekk
kjole Henderson // Klokke Michael Kors // Veske Mulberry // sko converse // solbriller Polarid

Syns? Klem Silje

bounty

Jeg liker nesten ingen ting når det gjelder godteri og sjokolade, men om du gir meg bounty er vi bestevenner. Det og mc flurry med nonstop. Hva er din favoritt? 

love sunday

God søndag alle sammen ♥ Det er så deilig at jeg slipper å sitte tre timer i bilen opp til Geilo i dag, og at det er sommerferie. I kveld kommer noen av jentene over, som alltid er like koselig. Men først må rommet ryddes, eller egentlig burde det bygges ut, hehe. For akkurat nå er klesskapene mine fulle, til og med brukt andre skap rundt i huset, men har fortsatt noen bunker klær igjen. Så ja, hardt liv. Haha. 

Håper alle får en fin dag, og en fin ferie! Hva skal du i dag? Klem Silje

da var Geilo-året overstått

JEG KLARTE DET, JEG OVERLEVDE ETT HELT ÅR PÅ GEILO! Da jeg sa jeg skulle flytte opp ditt for et år var det en del skepsis, at lille, byjenta Silje skulle klare seg der. Må si jeg ble litt skeptisk selv da jeg kom opp, men jeg klarte det. Jeg har blitt kjent med mange fantastiske mennesker, og fått opplevd utrolig mye jeg ikke ellers ville gjort. Dette året har vært fylt med oppturer og en god del nedturer, og selvom jeg var nære på å gi opp. Er jeg utrolig takknemelig for dette året. Dette var min femte avslutning, men dette var den første gangen tårene presset på. Jeg har blitt utrolig glad i den gjengen, og håper det ikke er lenge til jeg ser de igjen. 

Nå er jeg hjemme i Tønsberg, sammen med min gode gamle gjeng. Det er jo veldig fint det og da. Har savnet de masse, men nå er jeg endelig hjemme igjen. I løpet av året på Geilo har jeg fått min første jobb (på den fineste butikken på Geilo), blitt kjent med bra folk, kjørt firehjuling, gått på lang fjellskitur, bevegd meg utrolig mye, Polen-Tyskland tur, ferdig med 10 år skole, listen er lang.. Jeg er masse erfaringer og minner rikere, dette er et år jeg aldri vil glemme.

Har du bodd noen andre steder? Klem Siljeen arm opp, og SMIL


HEIII 😃 I dag var vår siste dag på skolen, og for meg er det bare én balldag igjen på torsdag før vi offisielt har sommerferie. Utrolig deilig. Det var vel ikke så mange som hadde så god tro på at mamsen og jeg skulle klare oss ett år på Geilo, men nå har vi motbevist både de og oss selv. Men må få lov å si at det skal bli veldig godt å komme hjem igjen til Tønsberg. Bare 4 dager igjen, jippi!!  

Forresten så har jeg klart å glemme kameraet mitt i Tønsberg, så det kommer dessverre ikke til å bli de beste bildene frem til fredag. 

Har du begynt ferien, eller når starter den? Klem Silje

 

me and my broken heartDenne sangen går på repeat både på høytaleren og i hodet mitt - elsker den. Men jeg driver å oppdaterer spotify-lista mi nå, noen bra sanger jeg burde laste ned? Alt fra stemningsmusikk til russesanger! 

take a chill pill

God søndag fine deg ♥ Da går denne helgen også mot ende, og for min del skal den brukes til å bare slappe helt av. Heldigvis for de aller fleste av oss er dette en uke med tull og tøys, før SOMMERFERIE, og jeg er ferdig med 10 års skolegang, utrolig. På fredag er det Oslo og VG-lista, med fine folk. Og om bare 24 dager så reiser jeg til California. Det kan ikke være annet enn en veldig god tid jeg har foran meg. 

Hva er det du gleder deg til i sommer? Klem Silje

outfit of the day


Topp Sisters Point // Bukse BikBok // Sko Converse // Klokke Michael Kors 

Hei ♥ Nå har jeg besøk av min kjære Aurora, som det er altfor lenge siden jeg har sett. Men nå som jeg flytter tilbake vil hun nok se en del mer av meg, hehe. Håper alle nyter dagen og får en super helg videre!
Syns om antrekket? Klem Silje

Being Trendy

Hei ♥ Nå er alle eksamer ferdig, og på torsdag har vi sommerferie!! Så nå begynner bloggingen for fult igjen. Beklager fraværet mitt, da jeg har måtte fokusere på skole. 

Deksel - 
Søtt deksel som fåes i mange forskjellige farger, til 109 kr. De har også mange andre fine og morsomme deksler til ulike telefoner.

In-ear Øretelefoner -  Disse øretelfonene er spesielt utviklet for appleprodukter, så om du har det blir lyden ekstra bra, men de funker selvfølgelig på alle telefoner/pader/pc`er. De finns i mange kule farger, koster kun 99 kr og lyden er skikelig bra. Det eneste minuset er at den knappen som er på ledningen ikke funker på alle telefoner. 


Bordlader - Den er helt genial spør du meg! For når jeg skal lade mobilen når jeg ligger i senga, må den stå på et bord litt lengere unna. Og da ser jeg med en gang om det skjer noe, hehe. Det er også en hurtig lader som gjør at man har full strøm på under 2 timer. Ikke så dyr er den heller, bare 139 kr. Jeg kan ikke si annet enn at jeg er super fornøyd. 

Being Trendy er en ny norsk nettside som selger alt du trenger til mobilen. De satser på rask levering og god kundeservice, og min erfaring er ikke noe annet det. Fikk jo pakken dagen etter bestilling. Når man blir ny kunde, får man hele 30%. 

Ha en super dag! Klem Silje

//sponet produkter, ærlige meninger

effektiv eksamenslesning

Heisann ♥ Kom opp i RLE i muntlig eksamen, og ganske fornøyd med det. Nå spørs det bare om hvilke oppgave jeg trekker i morgen, spennende. Det som ikke er så gøy, er å sitte to dager helt i ro og lese. Bestemte meg derfor for å trene litt styrke samtig som jeg leste, og det funket egentlig helt sykt bra! Litt trening skader aldri kroppen, og et stort pluss at man kan lese samtidig. Man føler seg jo så mye bedre etter å ha gjort også. 

Har fått en pakke fra BeingTrendy, gleder meg til å vise dere. Nå må jeg tilbake til lesingen, ha en super fin kveld videre! Klem Silje

livet smiler

10 dager til sommerferie og til jeg flytter hjem. Masse å se frem til. Værguden har hørt ønsket om sol. Denne langhelgen har vært så fin, og den skal avsluttes på magisk vis med båttur (Det er ikke den båten på bilde altså, haha). Virkelig elsker båtlivet! Det er meldt strålende sol, og da med grilling og gode venner. Perfekt! 

Hvordan har helgen din vært? Klem Silje

Peak Performance - kosedress

Beklager lite oppdatereinger, men har klart å glemme kamera på Geilo. Og denne dagen har gått i ett. På tirsdag lover jeg alt blir mye bedre!

Har aldri vært noe stor fan av kosebukser og lignende. Men denne her er fra PP er jeg så fornøyd med. Skal jo sitte en del timer på fly når vi skal til California, så da tenker jeg denne blir god å ha. Itillegg så har jo Emilie og jeg lik, så dette kan ikke bli annet enn bra!

Har du en favoritt kosedress? Hvor er den fra? Klem Silje


 

some outfits

Syns? Klem Silje

 

Snakke med alt og alle

Kan det bli bedre? Nei, jeg klarer ikke annet enn å bare gå rundt og smile for tiden jeg. Det er jo så mye gøy som skjer framover. Da jeg satt på flyet til Bergen var jeg helt i lykkerus, og klar til å snakke med alt og alle. Dessverre var ikke resten av flyet like gira, haha, nordmenn altså. Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker jeg, det er noe av det beste jeg vet. Selvfølgelig er jeg veldig glad i min faste vennegjeng, men det skader jo aldri å snakke med noen nye.

Ha en super fin dag, og kos deg masse i helgen! Klem Silje

moving - lese bloggen din?

Hei fine deg ♥ Å flytte er mer slitsomt og krevende enn jeg husket, selv om det ikke er så lenge siden sist. Man glemmer jo liskom litt hvor mye klær man egentlig har, og når jeg tenker meg om brukte vi jo over to billass sist kun med mine klær. Jaja, er man jente så er man jente. I mellom all ryddingen vil jeg gjerne kose meg med litt blogger. Og jeg vil gjerne lese bloggen din, så legg igjen en kommentar så tar jeg turen innom. 

Det er så mye spennende ting som skjer framover og itillegg en del spennende samarbeid jeg gleder meg til å fortelle dere om, så bare å følge med! 
Klem Silje 

5 dager pause5 dager pause til neste stressbombe. Hadde fremføring av prøvemuntlig i dag, og på tirsdag begynner muntligeksamen for fult. Jada! Dagene frem til det skal brukes på avslappning og gode venner. Perfekt! 
Hva har du gjort idag eller skal i dag?
Klem Silje 

bare å holde ut


Hei fine deg ♥ Denne uken har hittil blitt brukt til å øve samfunnsfag pensumet fra 8.-10. klasse. For i morgen skal jeg nemlig ha prøvemuntlig, før vi neste uke skal ha muntlig eksamen. Huff, både fordeler og ulemper med å bli stor. Det som holder motivasjonen oppe må helt klart være at det kun er 16 dager igjen sommerferie! Har så mye å se frem til framover, så nå gjelder det bare å holde ut de siste 2 ukene. 

Hva har du gjort i dag? Skal du ha eksamen snart, eller har du hatt?
Klem Silje 

Dagens antrekk
T-skjorte Gant // Bukse BikBok // Klokke Michael Kors

Syns?
Klem Silje 

Savnet ble for stort

Hei ♥ Savnet ble for stort. Det å skrive og ta bilder, tilbakemeldinger fra dere. Siden sist har jeg sovet en hel del, feiret en fantatisk 17. mai, hatt matteeksamen, Miley Cyrus konsert og i går kom jeg hjem fra fantastiske Bergen. Der jeg besøkte Emilie og familien, fikk hilst på noen av vennene hennes, og vi fikk snakket sammen om hvor mye vi gleder oss til California. Nå er det bare 37 dager igjen, can`t wait! 

Er det noe spesielt dere vil se her på bloggen framover er det bare å si ifra! Ha en super dag. Har du gjort noe spennende i det siste?
Klem Silje 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Februar 2014
hits