Dagens antrekk


Jakke Vero moda // Topp Gina triot // Bukse BikBok 

Syns?
Klem Silje 

Sunday

Hola! Nå har vi vært på Hadeland glassverk, der jeg kjøpte verdens søteste skåler som jeg viser dere senere. Spist nydelig lam, på "fengselet". Og halv syv begynner revyen, blir gøy.

Håper dere får en super fin søndag videre.

Hva har du gjort idag?
Klem Silje

hønefoss revyen

God morgen fininger ♥ Nå er jeg på vei til Hadeland, vi skal se litt på Hadeland gassverk, før vi skal spise en god middag og deretter se på Hønefoss revyen. Der blandt annet Jonas Rønning, som du ser på bildet over, er med. Blir forhåpentligvis en gøy kveld. Håper DU får en super dag!

Hva skal du idag?
Klem Silje 

smoothie
Jordbær ♥ Bringebær ♥ Banan ♥ Elpejuice

Liker du smoothie? Hva pleier du å ha oppi?
Klem Silje 

brown hair, white top & denim shorts

Syns om bildene?
Klem Silje
 

sommer sa du? +ukens spørsmålGod dag verdens beste lesere (å da mener jeg VERDENS beste!!) ♥ Trodde vi hadde sommerferie nå jeg, men virker mer som høstferie. Det har regnet i hele dag, og det er så kjedelig. Vil ha sol og varme. Har heldigvis funnet et sted der jeg kan se alle PLL sesongene gratis, herlig. Formen begynner endelig og bli litt bedre da, så da satser vi på at været blir det også. 

Tenkte også å starte med ukens spørsmål igjen, så om det er noe du lurer på er det bare å spørre i vei! 

Ha en super dag videre da dere!
Klem Silje 

Dagens innkjøp


fra BikBok 

Fra Glassmagasinet

Syns?
Klem Silje 

Hvorfor? Hva har jeg gjort?

Hvor mange ganger skal man tilgi? Hvor går grensen hva nok er? Kan folk i det ene øyeblikket leke bestevenn med deg og i det andre overse deg helt, hva gjør man? Livet er kort, og man fortjener å ha det bra. Venner kan man velge, men det er utrolig hvor mye folk kan gjøre og forsatt bli tilgitt. Familie derimot kan ikke velges, så de må man nesten leve med. Eller må man? Man kan vel ikke unngå dem for alltid, men man trenger vel ikke "leve" med de. 

Mye av min familie på pappa sin side har valgt å ta meg ut av livet sitt. Eller har jeg noen gang vært en del av livene deres? Jeg har ofte lurt på hva jeg har gjort, og hvorfor de ikke vil ha noe med meg å gjøre. Har vel kommet fram til at jeg ikke har gjort noe mot dem som helst. De har aldri gitt meg noen sjangse til å bli kjent med dem, og dem kjent med meg. De bare har antatt at jeg er en bortskjemt drittunge, fordi jeg bor i byen, har det bra her og drar på shopping, og at jeg ikke elsker å gå på tur i skogen og bli skitten. Folk er forskjellige, selv om man er i familie trenger man ikke å være like. Skulle bare ønske de ga meg en sjangse. Det hadde i det minste vært litt koselig om jeg i det minste fikk en gratulasjon på bursdagen min. Farfar har jo kun 7 barnebarn.

Men jeg skal ikke klage, jeg har en god familie på mamma sin side. Har verdensbeste venner, som jeg har det mye gøy med. Har egentlig alt jeg trenger, men spørsmålet surrer fremdeles rundt i hodet mitt.

Har alltid misunt de med søsken, og en skikkelig samlet familie på begge sider. Man må gjøre det beste med det man har. Livet er kort, og man fortjener å ha det bra. Ingen vits i å spare på personer som ikke gjør deg noe godt. Men ALLE fortjener en sjangse!

Dette ble et veldig langt innlegg, og kanskje ikke så veldig interssant for dere? Vet ikke hva dere syns om slike innlegg? Men måtte bare få det ut et sted, det er tanker som har surra rundt i hodet mitt lenge!

Klem Silje 

nelly kjoler til under 200,-


orange kjole HER, 125,-                                                                                      Gul kjole HER, 149,-  


Svart kjole HER, 175,-                                                                                                      Hvit kjole HER, 199,-

Masse salg på nelly.com nå, og masse fint der. Noen av disse kjolene du likte?
Klem Silje 

Anbefaling - krik action leirJeg var på krik sin action leir denne sommeren, og det er noe jeg virkelig vil anbefalle til alle dere. Det er en kristen idrettsleir. Du velger en aktivitet, og det er utrolig mange forskjellige å velge mellom. Alt fra freerunning, tennis, baseball, fotball, volleyball og mange andre forskjellige. Du får også fri inngang til Bø sommarland, siden leiren er i Bø i Telemark. I år var det ca 700 ungdommer mellom 14 og 17 år, og ca 200 ledere. Alle er så hyggelige. Møter nye folk, sang, aktivitet og latter. 

Hadde aldri sovet i telt før, så det var på tide. Var gøy da det var sol, ikke fult så gøy da det regnet. Fant vel ut at teltlivet ikke er helt meg, hehehe, liker litt mer luksus. Utrolig nok var jeg den i teltet med minst bagasje, jeg som alltid har mest. Ble litt stolt da jeg så det. Selv om baggen min var større enn meg, haha.  Denne genseren bodde jeg i der; den er så behagelig og fin. Love it.

Min konklusjon er at hvis du er mellom 14 og 17 år bør du dra på den leiren neste sommer. Det er og blir et minne for livet. Du trenger ikke være super kristen for å dra på den heller, selv om det er en kristen leir. Jeg fikk jo bare vært der fra mandag til torsdag, pga jeg ble syk, leiren slutter idag (fredag). Så Julianne, Emma og Amanda pakker vel ned teltet nå og gjør seg klare til å dra. Vi alle 4 er syns leiren var kjempe bra.

Du kan lese mer om Krik og leiren HER. 

Vært på Krik leir før? Noe annet du lurer på om den?
Klem Silje 

cozyGod kveld søtinger ♥ Formen er fremdeles ikke bra, og været er grått og trist. Dagen idag har blitt brukt til å sove, håper virkelig jeg blir frisk snart. Ihvertfall til søndag da jeg skal på Hønefoss revyen. Nå ligger jeg på sofan med popkorn, et glass brus og PLL. Ha en super kveld da dere!

Hva gjør du i kveld?
Klem Silje
 

teenager postKjenner meg nesten igjen i alle de, det er nesten litt skummelt. Hehe. Hva syns du om de? Kjenner du deg litt igjen også?
Klem Silje 

typisk meg

Hei hei ♥ Ble en litt tidligere hjemreise på meg fra leiren, pga jeg har blitt syk. Når jeg er på tur eller det er noe jeg gleder meg til så enten skader jeg meg, eller så blir jeg syk. Tror det er en uskreven regel. Kan ikke huske en tur jeg har vært på der jeg ikke har skadet meg eller blitt syk. Kjipt, men sånn er det. Hadde noen SUPRE dager de dagene jeg var der. Masse sang, dans, aktivitet og fine folk! Har vel funnet ut at teltlivet ikke er helt for meg, haha. Men Julianne og jeg fikk et eget dusjrom med speil og slikt da. Det var herlig det!!

Også var det 2 søte jenter som kom bort og hilste på. Var så utrolig koselig. Hvis dere ser meg er det bare å komme bort, syns det er mye koseligere at dere kommer bort enn bare står og ser og hvisker. Jeg er ikke farlig. Det gjorde virkelig dagen min altså, da de kom bort. 

Hva har du gjort de siste dagene?
Klem Silje
 

skyfallLinke bloggen DIN?

Kommenter hva du liker ved bloggen, eller lik bloggens facebookside HER! Så velger jeg ut 2 blogger på fredag eller lørdag.

Klem Silje

beautiful


// forhånds skrevet innlegg

Good morning beautiful ♥ Nå har jeg sovet natt 1 av 4 i telt. Og er på min første ordntlige telttur. Koselig tur med jentene, og jeg deler "soverom" med trollet (Julianne). Nå skal vi ut på aktivitetene våres, Julianne på badminton, Emma på volleyball og Amanda & meg på tennis. Ønsk oss lykke til! Ha en super fin dag da dere. 

Hva skal du idag?
Klem Silje
 

on our way...

.God morgen/formiddag fininger ♥ Nå er sitter vi (Julianne, Emma, Amanda, jeg og mamma kjører da selvfølgelig) i bilen på vei til Bø i Telemark. Klare for leir. Håper virkelig det ikke er så langt å bære fra bilen til ditt vi skal, for baggen min er jo søren meg større enn meg. Hahah. Ha en super fin dag da dere! 


Hva skal du idag? Vært på leir før?
Klem Silje

OsLove - videoblogg

God kveld søtinger ♥ Som sagt filmet jeg litt når vi var i Oslo, men ble dessverre ikke så veldig mye da det var så dårlig vær. Dere ønsket jo mer videoblogger så da tenkte jeg at det var gøy å filme litt når jeg var der, og ikke bare snakke v-blogger. Håper dere liker videoen, og gi beskjed hvis dere har lyst på fler slike type v-blogger. 

Klem Silje

Mine sommerplaner

Tenkte å henge meg på trenden, og fortelle mine planer for sommeren:

Krik-leir!
I morgen reiser Julianne, Amanda, Emma & jeg til Bø i Telemark på Action leir, det er en type aktivitets leir. Ca 1000 ungdommer mellom 14 og 17 år, fra hele landet. Vi skal bo i telt, så dette blir spennende!

Litauen!
Hele familien på pappa sin side skal til Litauen i sommer, vi blir vel rundt 50 stk. Vi skal feire onkels 50 års dag. Koselig! Da blir det shopping, spa, serverdigheter, og annet gøy. 

Være med venner!
Herlig. Grilling, snakk, latter og moro.

Dette er mine planer for sommeren foreløpig, hva er dine?
Klem Silje

another day


Hola ♥ Enda en dag med dårlig vær, regn og vind. Kjedelig. Er jo sommerferie, vil ha sol. SOL, SOL KOM TIL MEG, REGN, REGN GÅ DIN VEI. Heheh. Dagen idag skal brukes med familie, pakking og redigering av Oslo filmen. I morgen reiser jeg på krik sin action leir, som er i Bø i Telemark. Reiser med Emma, Amanda & Julianne, og skal da bo i telt med dem. Blir spennende da jeg ikke har bod/sovet i telt før. Noen tips/triks jeg bør huske på? Noe jeg absolut burde pakke med meg? Blir glad for all hjelp! Har ihvertfall kjøpt meg nødlader da, så mobilen overlever. haha. 

Klem Silje

outfit`s

Dette er noen av mine siste antrekk. En favoritt?


Hola ♥ Håper dere har hatt en fin lørdag så langt, og får en super kveld. Jeg har vært på brygga og spist med tante #1 og #2 med menner og mamma. Koselig med litt familie tid. Og nå sitter jeg i sofan med Niklas, for skal sove her i kveld, da mamma får gjester. Kos dere massse ikveld. Nyt ferien!

Klem Silje

FreestyleXtreme


Link til denne toppen, HER! Sånne topper som dette er så deilig på sommeren, du kan bare ta den over bikinien når du f. eks skal opp å kjøpe is eller lignende. Comfortable, love! 


Link til denne bikini underdelen, HER! Man får aldri nok av bikinier, og denne falt rett i smak med engang. Super fin fresh farge, som blir sååå fint med solbrun hud. Can`t wait to use it!

God dag verdens søteste lesere ♥ FreestyleXtreme er en side som selger klær, sko og annet kanskje mest til ungdom. Jeg fikk tilsendt disse to plaggene derfra i merket Volcom, men de selger også andre merker som DC, Fox, Monster, Vans og mange andre! Jeg har begge mine i xs og det var ganske normalt i størrelsen. Toppen var jo litt stor, men det var jo meningen da det er en slik type topp. 

Vært innom siden før? Syns om tingene?
Klem Silje

// Sponset innlegg - ærlige meninger 

 

Dagens antrekk


Body Gina tricot // Shorts BikBok // Sko DNA // Belte H&M

Syns?Klem Silje

"Bloggfri"

Hei fininger! Tar meg litt bloggfri idag i og med at jeg er i Oslo. Shopping og VG-lista. Lager en liten Oslo video, så bare å glede dere.

Hva gjør du idag?
Klem Silje

DagensSkjørt og topp BikBok // Jakke Zara // Sko DNA // Klokke Daniel Wellington

♥ SOMMERFERIE ♥ Nå er det fri, deilig, og litt rart. I og med at jeg bytter skole og ikke kommer til å se de samme folkene om 2 månder. Idag var det Tønsberg dagen så da var det bytur som sto på planen, også var det finalen i Vestfold talenter. Noen gutter jeg gikk/går i klasse med var i finalen med bandet sitt trolley rockers, så da måtte vi jo se på det også. Gratulerer med 2. plass, Stian, Zenoa, Eirik, Ulvar og Brage!

(bildet lånt/tatt fra facebook)

Håper DU har hatt en super dag, og får en fin ferie. Nyt den! 
Hva har du gjort idag? Syns om antrekket?
Klem Silje 

GOOOOD SOMMER

God sommer alle sammen ♥ De siste ukene har gått så fort, nå har jeg SOMMERFERIE og fri fra Presterød ungdomskole. Deilig. 

Stor sommerklem fra meg

mint skirt and white topSyns om bildene?
Klem Silje
 

Hvilket antrekk?Nr. 1 Nr. 2


Nr. 3

Hvilket antrekk likte DU best?
Klem Silje
 

summer wants
Hva ønsker du deg nå?

Klem Silje

Dagens antrekk


Jakke H&M // veske Mulberry // Bukse BikBok

Syns?
Klem Silje
 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
hits