Juni 2012 - oppsumering
Noen antrekk:

Og nå er jeg i Frankrike, som dere får mange bilder fra når jeg kommer hjem. Juni har vært en veldig fin månde. Og endelig er det ♥ sommerferie ♥ Deilig ♥ Håper alle har hatt en fin juni!

Klem Silje

SUN ALL THE TIME!Koser meg masse i Frankrike, kjempe fint her! Og begynner å få farge også, jippi ♥ Håper alle får en kjempe fin dag ♥

Klem Silje

Today..!Hei søte!

I dag har vi vært å shoppa litt i Nice, Zara in my ♥ Bare elsker den butikken, har funnet så mye fint der nå! Gleder meg til å vise dere innkjøpene når jeg kommer hjem. Håper dere også har hatt en strålende dag!

Hva har du gjort i dag?
Klem Silje

Photos!Syns?
Klem Silje

Bilder!

Dette var alle bildene som ville laste seg opp, det kommer mange flere når jeg kommer hjem. For nettet er så dårlig og tregt her nede. Håper alle får en super fin dag!

Syns?
Klem Silje

Spørsmålsrunde!

Hei søte!

Nå er jeg i Frankrike og koser meg masse i varmen her, med familien! Så da tenkte jeg å sette igang en spørsmålsrunde, som jeg svarer på når jeg kommer hjem. Så da er det bare å spørre!

Klem Silje

Koser meg..!


(fikk bare lasta ned ett bilde, pga det ikke funket mer! )

Hei sunshines!

Koser meg som bare det her nede i Cannes, sammen med familien. Sol og varmt, begynner å bli ganske brun også, heheh... Håper dere koser dere med fint vær hjemme i Norge eller hvor dere nå er her i verden. Så blogges vi masse når jeg kommer hjem! Og da kommer det masse bilder!

Hvordan er været hos deg? Og hvor er du?
Klem Silje

Flauser

Hei søte!

Det er mange morsome flauser der ute. Sånn som da venninna mi og jeg lå i vannkanten, og bikinitoppen hennes falt av uten at hun merket det. Og jeg klarte ikke å si fra, for jeg lo så mye. Jeg har lyst til å lese hva det flaueste dere har gjort, og velge ut noen av dem, og skrive ett innlegg med dem. Dere er selvfølgelig anonyme hvis dere ønsker det. Og kanskje jeg selv kommer med noen, hvem vet..

(innlegget er inspirert av Kristineam.blogg.no)

Hva er det flaueste du har gjort?
Klem Silje

Anbefaling

Denne parfymen "thinking og you" fra Mary Kay er lukter utrolig godt. Synn dere ikke kan lukte gjennom pc`en. Fikk den i påsken av Emilie, og har brukt den hver dag etter det. Den lukter friskt og sommerlig. Og lukten sitter hele dagen. Tror ikke man får kjøpt den i så mange butikker, men tror man får kjøpt den her. Den lukter veldig godt. Elsker den!

Har du denne parfymen? Har du noen produkter fra Mary Kay?
Klem Silje

Flyet.!

Hei søte!

Nå sitter jeg på flyet til Frankrike, super deilig med nett på flyet. Er ca en halv time til vi lander, can't wait! Nå blir det sol og bading i 2 uker.. Og etter det blir det Bergen, nei dette blir en bra sommer!

Håper alle får en super fin kveld videre!

(måtte ta ett bilde fra arkivet)

Just girly things...

Syns?
Klem Silje

hade Norge - bonjour France

Hei søte!

Nå er jeg snart ferdig pakket her. Gleder meg til å komme vekk fra dette været her. Må nok si at været i Cannes frister mest nå! Flyet gåt i fem tiden. ♥Gleder meg♥ Ha en super fin dag alle sammen!

Hva skal du i dag?
Klem Silje

Just girly things..

Syns?
Klem Silje

Bilder!Syns?
Klem Silje

A good friend..


...is herself no matter what!


....makes you laugh!


...makes you smile!


...is there no matter what!

God Morgen!

God morgen søtinger!

Først "sommerferie dag" og det overskyet, er meldt dårlig vær en stund nå. Men heldigvis reiser jeg til Cannes i morgen, og der er det sol ♥ Gleder meg ♥ Har fått Julianne til å legge ut ett forhånds skrevet innlegg mens jeg er borte, pluss at jeg skal prøve å få blogget der nede en gang om dagen. Så dette blir bra!


Besøk bloggen til Hanne HER!

Klem Silje

Lese bloggen DIN?

Hei søte!

Har ikke så mye å gjør og trenger litt inspirasjon, så da vil jeg lese bloggen din!


Hehe, meg og Niklas for en stund siden..

Klem Silje

Bilder!

Syns?
Klem Silje

Vurdere bloggen DIN?

Kommenter hva du liker ved bloggen min, hvis du vil jeg skal vurdere den. Så velger jeg ut noen derfra!

Klem Silje

Inspo


(fant bildene på google)

Klem Silje

GOD SOMMER!

God sommer alle sammen!

Endelig er det sommerferie! Så nå er det bare å pakke for på søndag reiser jeg til sør-Frankriket, og dagen etter jeg kommer hjem derfra drar jeg til Bergen. Også er det Tyrkia og Bolærne, Oslo turer, og masse annet. Denne sommeren kan ikke bli annet enn bra! Så jeg ville bare stikke innom for å ønske alle GOD SOMMER! Kos dere masse!

Stor sommer klem fra meg, til dere!

Sommeravslutning - bilder!
Margrethe, vår flotte lærer, fikk er stort, fint hjerte av oss!

Var kjempe koselig på sommeravslutning. God mat, gode kaker, og godt selskap! Blir rart å ikke se den gjengen der hver dag, nå som det blir sommerferie.. Håper alle har hatt en fin kveld!

Har dere hatt sommeravslutning?
Klem Silje

Sommeravslutning!

Hei sunshines!

Da drar jeg snart ned på sommeravslutninga. Blir nok koselig! Der det blir god mat, underholdning, og godt selskap. Gleder meg! Håper alle får en fin dag videre!

Hva har du gjort i dag?
Klem Silje

Bilder!

Syns?
Klem Silje

Carro og Julius

Hei søte!

Nå er jeg hos Julianne med Caroline. Var en liten tur i byen for å finne shorts til Caroline, men ja nå er vi her. Senere i kveld er det sommeravslutning. Blir nok koselig! Håper alle får en super fin dag!

Klem Silje

Bloggvurderinger, ble det deg?

Angida
To jenter, Angelika og Ida, som blogger om hverdagen sin. Oppdaterer daglig. Designet er veldig enkelt, og dumt de ikke har header. Og ett lite tips er også å laste opp bildene litt større. For dere tar fine bilder, hvis dere bare vil..
Terningkast: 3-

Nong
Oppdaterer daglig. Blogger om hverdagen sin. Designet er kanskje litt kjedelig, og ett lite tips; det er lurt å ikke bruke så mange forskjellige farger i designet. Hold deg til en stil, eller farge. Tar fine bilder om hun vil. Og ett lite tips til er å ikke bruke så mange sånne tegn; :P :)) osv.. Men en søt jente er hun.
Terningkast: 3-

Syns?
Klem Silje

Dagens innkjøp


Max Factor lipfinity lasting lip tint i fargen 07                Kjøpte den på Cubus, 115 kr. Hehe, er litt rart å "tusje" seg på leppene..


Fra H&M


Fra Bik Bok

Syns?
Klem Silje

KONGEN og DRONNINGEN

Hei søte!

I dag var vi bare på Vallø i en time, spilte fotball, og spiste veldig god kake. Etter det dro Julianne og jeg til byen for å se kongen og dronningen. Og vi fikk en kongeplass, hahah.. Ble selvfølgelig litt shopping også, innkjøpene kommer senere i dag!

Syns om bildene? Hva har du gjort i dag?
Klem Silje

Alternative skjønnhetstips #2

Fant noen alternative skjønnhets tips på klikk.no, og tenkte å dele de med dere...

♥ Om du ønsker skinnende ben uten at det føles fett og klissete, miks inn en dråpe babyolje bodylotionen og smør på kroppen.

♥ Har du ujevn farge etter du har påført selvbruning? Da kan du påføre litt bakepulver på en klut og skrubbe bort stripene.♥ Bårst på hårspray etter du har fønet håret. Spray på børsten og gre håret fra rot til tupp, slik beholder du volum og skinn i håret.

♥ I stedet for å rive av neglen din når den knekker, bruk litt superlim på splitten og legg neglelakk over for å skjule sprekken.

Lærte du noe?
Klem Silje

GOD MORGEN!

God morgen sunshines!

I dag begynner vi kl. 10, og skal bare være ute å kose oss, spille fotball, og spise kake. Blir nok gøy. Håper alle får en super fin dag!

Klem Silje

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
hits