Dagens antrekkGenser Abercrombie // Shorts H&M // Solbriller Primark // Sko Toms 

Gooood helg alle sammen, kos dere masse! Jeg skal i bursdag ikveld, og resten av helgen skal nytes og koses. Sola skinner = Silje smiler. 

Syns om antrekket?
Klem Silje
 

Hvilket antrekk?Nr. 1


Nr. 2Nr. 3

Hvilket antrekk like DU best?
Klem Silje
 

London - bilder

Heeei ♥ Hadde helt glemt bort bildene fra London, men her er de få jeg fikk tatt. Fikk ikke tatt så mange da kamera gikk tom for strøm ganske med en gang jeg kom ditt. For flinke meg hadde jo glemt å lade kamera. Men hadde ihvertfall en super tur da.

Syns om bildene?
Klem Silje 

middags/lunsj tips

Dette er et super enke, kjapt og sunt. Du trenger kun: Rundstykke (gjerne grovt), hamburgerkjøtt/karbonade eller lignende og alle grønnsaker du liker. For eksempel som jeg har brukt; agurk, salat, løk, tomat og paprika. Dette tar ca 15 min å lage, supergodt & super enkelt. 

Syns? Burde jeg ha flere tips innimellom?
Klem Silje
 

Ny ring

Fikk et kjempefint sølv armbånd til konf`en som dessverre var for stort, og da byttet jeg det heller i denne sølv ringen. Fikk jo flere armbånd til konf`og ingen ringer, så da ble det denne. Elsker den, syns den er såå fin! 

Hva syns du?
Klem Silje
 

endeeeelig

Hellooo fininger ♥ Nå er jeg ferdig med min siste prøve på PUS. Delilig. Nå er det så og si sommerferie, herlig. Er vel 22 dager til det offiselt er sommerferie, men på de dagene skal vi ha arbeidsuke, overnattingstur, naturfagdag, fotballdager, osv.. Så ja er ikke mange vanlige dager igjen.  Får ikke sagt nok hvor herlig det blir med ferie nå. 

Ha en fin dag videre da dere!! Kleeem Silje

 

favoritt youtuber

Bethany Mota, eller macbarbie07 som hun kaller seg på youtube legger ut så mange fine og inspirerende videoer. Man kan ikke annet enn å smile når man ser på de videoene, hun er så søt og morsom. Du finner kanalen hennes HER.  Og her er ett par av videoene hennes:  

Sett på noen av videoene hennes før? Likte du de?
Klem Silje 

snaaart sommerferie

Hola ♥ Tok meg en liten pause nå i øvinga til RLE prøven vi har imorgen, om kirke og misjon. Heldigvis ikke det vanskligste stoffet, men allikevel kjedelig. Etter denne prøven har vi så og si sommerferie. Og det blir så utrooolig deilig! Kan nesten ikke vente. Sommeren er den beste årstiden, grilling, soling, bading, sene kvelder. Sånne dager/kvelder som sist søndag med musikk, fine jenter, grilling, latter, det kan ikke bli bedre! I just love summer. Nå er pausen min over, og jeg får sette igang å lese litt igjen da.

Håper dere får en fin og kanskje litt mer innholdsrik kveld enn meg, verdens beste, supre lesere! Klem Silje 

Pakke i posten

I går var jeg å hentet en pakke på postkontoret, og i den var disse fine skoene fra nelly. Finner de ikke i svart på nelly lenger, men de har dem i andre farger HER.Syns?
Klem Silje

dagens innkjøp - min baby

Goood dag verdens beste lesere ♥ En kjip dag, ble akkurat UTROLIG MYE bedre. Pc`en min har vært klikk en god stund nå, og etter litt om og men fikk jeg tilslutt med meg pappa på elkjøp. Og da ble dette vinduderet med meg hjem. Elsker den allerede, skjønner godt hvorfor alle vil ha det. Den er jo super! Skjønner ikke alt helt enda, men det kan vel ikke ta så lang tid før jeg skjønner den litt mer.. Can´t stop smiling.

Syns om innkjøpet? Har du mac?
Klem Silje

funny

 

Heihei ♥ På skolen idag hadde vi mat&helse, som i utgangspunktet er gøy, men ikke når man setter feil person til feil ting. Blir så irritert av folk som ikke leser oppskriften ordntlig, og er så usikker. Itillegg så vi på verdens kjedeligste svart hvit film om krigen som kom til Norge. Og i det siste så har pc`en begynt å tulle skikkelig. Det er derfor bloggingen blir dårligere for tiden, for pc`en er helt ødelagt. Vurderer å kjøpe meg mac. Har noen av dere mac, er den bra? Er det noe som ikke bra med den? Hva er forskjellen på air og pro?

Ha en fin dag da dere! Klem Silje

sosial helg

hola ♥ Denne helgen har jeg vært mer sosial enn på lenge. Det jo sånn når sola kommer frem, kommer menneskene frem. Har vært på stranda med jentene i hele dag, derfor så sen oppdatering. Grilla, hørte på musikk, vollyball, bading, latter, kan det bli bedre? Nopp, tror ikke det. Eneste var at jeg har klart å bli skadet da, men det er jeg så vant til at det går bra. heheh. Håper dere har hatt en like super dag som meg! 

Hva har du gjort idag?
Klem Silje
 

Kveldens antrekk

Syns?
Klem Silje

dagens

hola ♥ Har dere hatt en fin dag? det har ihvertfall jeg hatt, og bedre skal den bli. I skrivende stund sitter jeg hos Julianne og venter på at hun skal bli ferdig i dusjen, også skal vi fikse oss her. Før vi drar i bursdag til fine Aurora. Er så koselig med bursdager, og håper vi får sett litt Aurora spesial dans, hun noen helt egne trinn. hahah. Har vondt i beina og er støl fra løpingen igår jeg. Løp jo fra messa, som er på Eik, til Haugar rock i Tønsberg sentrum. hehe, nå hørtes det kanskje veldig langt ut, men er vel 2++ km eller noe sånt. men det var veldig lagt å løpe i toms sko. 

Håper dere får en fin dag og kveld alle sammen! Hva skal DU i kveld?
Klem Silje 

Good morning sunshines

God morgen verdens beste lesere ♥ Hadde tenkt til å legge ut et innlegg til igår, men kom hjem så sent. For plutselig fant vi ut at vi skulle løpe fra messa til haugar rock. Ble en veldig morsom og vellykket kveld da. Sånne ting må gjøres oftere, elsker å være så spontan. Idag skal jeg finne på noe med Julianne, før det er bursdag senere ikveld. Gleder meg, er det noe jeg liker så er det feiringer. Det er alltid så morsomt og koselig. 

Hva skal du idag?
Klem Silje
 

Dagens antrekk ++


Jakke H&M // Genser BikBok // Bukse Zara // Sko Toms // Solbriller primark

Da er jeg ferdig med min siste tentamen på PUS, for skal flytte i sommer, og dermed bytte skole. Skal besøke den nye klassen om en ukes tid. Blir spennende. Og dere nå er det bare 28 dager til sommerferie! HERLIG!  Eller vi (klassen min) har vel "sommerferie" etter vi har hatt rle prøven på onsdag. Tror og håper det er den siste prøven vi skal ha før ferien. Men nå er det helg, og den skal nytes. Idag blir det messa. Messa har egentlig bare blitt dårligere og dårligere for hvert år, så er spent på å se den i år. Også skal jo Cir.Cuz spille idag. Også i morgen er det bursdag til fine Aurora, koselig. Sola skinner, det er fredag, kan det bli bedre?

Hva skal du i helgen? Syns om antrekket?
Klem Silje
 

Dagens antrekk


olaskjorte Zara // Topp og skjerf Gina tricot // Bukse Tiger // Sko New balance 

Hehe, sorry for at jeg ser så trøtt ut på bildene, men idag er jeg super trøtt. Sovnet nesten på skolen, skummelt. Har mattetentamen imorgen, så da blir dere ikke til å høre så mye mer fra meg idag. For nå skal jeg straks si hade til det sosiale livet og låse meg inn på rommet. Jippi.  Håper dere får en litt mer innholdsrik torsdag enn meg, ha en SUPER dag da dere! Kos dere litt ekstra for meg også. 

Syns om antrekket?
Klem Silje
 

sol, sol kom til meg

 

Hola! Regn, regn og atter regn. Når skal det gi seg? Jeg syns ihvertfall det er nok nå. Det er heldigvis ikke så kaldt da. Men det er bare det at alt liksom blir feil med regn, antrekk, hår osv. Vi er jo vanntette da, så skal vel overleve dette også. Jeg vil ha sommer og sol, nå! hehe. 

Nå blir det fiskepinner til middag, før jeg skal rydde rommet og øve til mattetentamen. Tenk at det blir min siste tentamen på Presterød ungdomskole, forteller mer om det senere. For nå roper mamma at maten er klar. 

Hva skal du idag?
Klem Silje
 

Linke din blogg?

Kommenter hva du liker ved bloggen, og en ting du vil jeg skal blogge mer om. Så velger jeg 2 blogger på fredag.

Klem Silje

Home sweet home

Da er jeg hjemme i Norge igjen. Borte bra, men hjemme best. Har hatt noen kjempe fine dager i London. Hotellet lå jo helt ypperlig midt i Oxford street. Så kunne nesten ikke blitt bedre. Lyst til å se hva jeg har shoppet? Video eller innlegg?

Nå skal jeg slappe av før det blir skole igjen imorgen. Håper DU får en super dag videre!

Klem Silje

Have a nice day

Blir mobilblogging mens jeg er her i London, men reiser jo hjem i morgen. Og da kommer jeg sterkt tilbake! Ha en super dag.

Klem Silje

God natt

God kveld verdens beste lesere! Nå ligger jeg lang flat i senga, etter en lang dag med mye gåing. Formen er jo heller ikke 100% enda, hmm nå har jeg vært lenge dårlig, hva kan det være? Men ingenting kan stoppe meg fra shopping, og hvertfall ikke shopping i London. Er forresten veldig fornøyd med shoppingen så langt, og mer skal det bli imorgen. Lyst til å se hva jeg kjøpt? Innkjøpsvideo, eller innlegg?

Jaja, håper dere har en fin pinsehelg!
Klem Silje

Gull

God morgen fininger! Nå skal vi straks ut for å spise frokost, etterfulgt av shopping. Gleder meg. Håper DU vil få en super dag, hvor enn du er i verden.

Hva skal du idag?
Klem Silje

in the air

God dag verdens beste lesere ♥ Nå når dette innlegget blir postet sitter jeg forhåpentligvis i flyet på vei til London. Heldigvis ikke så lang flytur, med en god bok og musikk på ørene burde det gå fort. Tar selvfølgelig med kamera, skal prøve å få tatt en del fine bilder. Håper dere får en fin dag videre!

Hva gjør du?
Klem Silje 

goood morning


Hei fininger ♥ Hadde dere en fin dag igår? Det hadde jeg! Grilling, fine folk. Også var det en perfekt avslutning på kvelden med fyrverkeri. Nesten litt synd det bare er slik en gang i året, jaja bare 364 dager igjen. hehe. Nå skal jeg gjøre noen små ting før take of to London, blir godt med litt nytt i klesskapet nå.

Hva skal du idag?
Klem Silje 

Love it


17. mai norges koseligste dag. Er så herlig å se så mange festkledde mennesker, som synger og roper hurra. Formen er dessverre ikke helt 100% enda, men med en paracet går det bedre. Etterpå blir det grillins, herlig. Ha en super dag videre alle sammen! Gratulerer med dagen, norge ♥

Klem Silje 

GRATULERER

GRATULERER MED DAGEN NORGE!! Håper alle får en super dag, kos dere masse. Hip, hip, HURRA ♥

BL17HURRA
Stikkord:

bestilt

Disse skoen er nå på vei hjem til meg, og jeg gleder meg så til å hente dem på posten. Can`t wait to try them on, og vise dem ordntlig fram til dere. 


De er fra Nelly.com

Syns om de?
Klem Silje
 

morgendagens antrekk

I morgen kommer min elskede vestfoldbunad på igjen. Hva skal du ha på imorgen? Om bunad, hvilke?
Klem Silje 

bli bra igjen

hei fininger ♥ Formen har ikke vært så bra etter konf.en, vondt i hodet og magen. Kjipt. Må bli bra til i morgen for da er det 17. mai, det er bare verdens koseligste dag. Det er glade og koselige folk overalt som feirer Norge. Også er det alltid så koselig med grilling på kveldene. Man kan ikke annet enn å elske 17. mai. Og på lørdag er reiser jeg jo til London, og da MÅ jeg være bra. For kjipt å fly når man er syk, og ikke minst utrolig kjipt å ikke klare å gjøre alt man vil der nede. Er mye som skal gjøres på kort tid. 

Men ha en super dag da dere, kos dere masse! Jeg skal sove så jeg orker resten av helgen. 

Hva skal du idag? Flere som elsker 17. mai?
Klem Silje
 

CTZY13TR
ctzy13tr
Stikkord:
Les mer i arkivet » Juni 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
hits