Lese bloggen DIN?

Hei søte!

Har ikke så mye å gjøre nå, og trenger litt insperasjon. Så da vil jeg lese bloggen din, og kanskje legge igjen en liten kommentar. Kan jeg lese din?

Hot or not?

Gule kjoler, hot or not?
Klem Silje

Dagens innkjøpVar jo 50% på hele Bik Bok i dag, så da klarte jeg selvfølgelig ikke å komme tom hent hjem. Så alt dette er fra Bik Bok.

Syns?
Klem Silje

Bilder

Innkjøpene fra i dag kommer senere hvis dere vil?

Syns?
Klem Silje

Goood morgen

God morgen søte!

Det er så deilig med laaangfri, love it, love it! Snart blir det en tur til byen med Caroline og lillesøstra. Blir nok koselig. Og blir det like fint vær som i går, får jeg vel sole med litt, hehe... Håper alle får en super fin dag!


Søte Caroline..

Hva skal du i dag?
Klem Silje

Bilder

Syns?
Klem Silje

Vurdere bloggen DIN?

Hei søte!

Tenkte å vurdere noen blogger igjen. Så kommenter hva du liker ved bloggen min, hvis du vil jeg skal vurdere din! Så velger jeg ut noen derfra.

Klem Silje

Pictures

Syns?
Klem Silje 

Bloggvurderinger, ble det deg?


Cecilie
Fin blogg. Oppdaterer daglig. Blogger om hverdagen sin. Enkelt og greit design, dumt du ikke har header (jeg får den i hvertfall ikke opp).  Fine bilder og fine innlegg. 
Terningkast: 4-


Jorunn
Fin blogg. Oppdater daglig. Søtt design. Blogger om hverdagen sin. Fine innlegg, men kunne godt lastet opp bildene litt større.
Terningkast: 3

Syns?
Klem Silje

Sunday ♥

God morgen søte ♥

Det er så fint vær, love it! I dag kommer bestemor og bestefar på middag. Og siden de har vært i Spania så lange, har de kanskje med noe til meg..? Gleder meg. Kan vise etter på, hvis dere vil? Har mange bilder jeg har lyst å vise dere, men bildeopplasteren her på blogg funker ikke. Så ja...

Håper alle får en fantastisk søndag!

Hva skal du i dag?
Klem Silje

Inspo

Syns?
Klem Silje

Lørdag ♥

Hei søte ♥

Deilig med fredag og laaang helg! I dag skal jeg bare slappe av og kose meg hjemme. Og i kveld kommer bestemor og bestefar fra Spania, så da blir det middag med dem i morgen. Koselig! Håper alle får en super fin dag ♥

Hva skal du i helgen?
Klem Silje

Kjendiser uten sminke..

¨

Det var litt annerledes...

Hva syns du om kjendisene uten sminke?
Klem Silje

teenagerpost

Syns? Kjenner du deg litt igjen?
Klem Silje

Hilket antekk?


Nr. 1


Nr. 2


Nr. 3

Hvilket antrekk likte du best?
Klem Silje

Besøk..♥

Hei søte ♥
Endelig helg, og lang helg! Kjempe deilig. I kveld kommer Line og Niklas på besøk. Og Caroline skal sove her. Blir nok en veldig koselig kveld med mye latter. Håper alle får en kjempe fin kveld/helg, det skal hvertfall jeg ha! ♥

Hva skal du i kveld?
Klem Silje

Goood morgen

Hei søte ♥

Endelig fredag igjen, deilig! Det er bare dumt det er så dårlig vær, men skal bli mye bedre til uken. Bra! Men jeg ville bare stikke innom for å ønske alle en kjempe fin dag ♥

Klem Silje

Sminketips for blondiner

Nyttige sminke regler for blondiner... Fant dette på "Det nye" sin hjemmeside...

Markér øynene.
Mange blondiner har naturlig lyse bryn og vipper. Da gjelder det å få frem litt kontraster i ansiktet ved å markere bryn og øyne slik at de får mer fokus.

Unngå å sminke brynene svarte.
Velg heller mellombrune til mørkebrune nyanser. Jo mørkere farge, jo skarpere blir kontrasten mot huden, og jo mer prikkfrie må brynene nødvendigvis være. Ønsker du å farge brynene permanent, anbefaler vi deg å få gjort dette profesjonelt.

Vær forsiktig med mørke farger
Dette gjelder særlig hvis du er veldig lys. De mørkeste fargene krever et visst håndlag å få fint, enten det gjelder lepper eller øyne. Farger i mellomsjiktet, eller lyse toner er enklere å legge og vil heller ikke skape for mye kontrast i ansiktet.

Bruk riktig foundationfarge
Er du blond og lys i huden, er det viktig å finne en foundation som matcher hudtonen din. En foundation skal ikke gjøre deg brunere. Det kan en bronzer hjelpe deg med.

Hold igjen på solpudderet
Solpudder eller en annen type bronzer kan gi deg glød og litt ekstra farge. Vær imidlertid forsiktig med å ta helt av. Litt på og under kinnbein, nese, hake og panne holder i massevis.

Syns om slike innlegg? Lærte du noe?
Klem Silje

Teenagerpost

Syns? Kjente du deg litt igjen?
Klem Silje

Spørsmålsrunde svar - video

Syns om videoen?
Klem Silje 

Sminketips for brunetter

Her er noen sminketips for brunetter...Fant dette på "Det nye" sin side.

Mer enn bare hårfarge. Det er selvsagt mer enn bare hårfargen som har noe å si for hvilken makeup en brunette skal velge. Hudtone, øyenfarge, klær og anledning er ikke minst like viktig. Men brunetter er heldige, for de kler nesten alt..

Øyenfarge
Ønsker du å fremheve øyenfargen din, er farger som står i kontrast til øynene dine vanligvis et bedre valg enn farger som går i ett med øyenfargen din.
Kontrastfarger gir et friskt og kult uttrykk. Nøytrale toner gjør deg mer klassisk.
- Varme brune øyne fremheves av kjølige fiolettfarger, blå-og grønntoner.
- Kjølige blå øyne kommer enda bedre til sin rett med varme terrakottafarger, gull, kobber og bruntoner.
- Grønne øyne blir enda mer gnistrende dersom øyesminken er burgunder, lilla eller varm dyp sjokoladebrun.

Bruk rouge!
Å ramme inn øynene og fremheve disse er noe de aller fleste både kler godt og er komfortabel med. Rouge derimot, er undervurdert. Prøv rosa eller ferskenfarget rouge midt på eplekinnet for å se duggfrisk og fresh ut. Fargen du velger her, kan også være med på å understreke øyenfargen din.

Bruk gjerne farger!
Brunettenes sine varme hudtone og mørke bryn gir større spillerom for fargebruk uten at det nødvendigvis ser helt vilt ut. Grønt, fiolett, gull, kongeblått - ser fantastisk ut på brunetter.

Drist deg til å variere
Keira Knightley er et godt eksempel på hvordan en brunette kan variere makeupen, slik at hun ser spennende og vakker ut til enhver anledning. Sotede øyne er sexy til sene kvelder og festlige anledninger. Det samme er røde lepper. En mer naturlig look er anvendelig til hverdags.

 KEIRA: Bildet til venstre: Keira Knightley med sotede øyne. Skimrende bruntoner og svart er fint til dette. Nydelig i kombinasjon med bleke lepper. Bildet i midten: Med sterke lepper og frisk rouge er uttrykket helt nytt og annerledes. Øynene kan tones litt ned slik som her når munnen får så mye oppmerksomhet. Bildet til høyre: Diskrét eyeliner og naturlige lepper er nedtonet, men ikke kjedelig.

Syns om slike innlegg? Lærte du noe?
Klem Silje

PicturesSyns?
Klem Silje 

Hvilket antrekk?

Nr. 1


Nr. 2


Nr. 3

Hvilket antrekk likte du best?
Klem Silje 

Dagens antrekk

Syns?
Klem Silje

Wednesday

Hei søte

Da er det onsdag igjen da, lille lørdag. Skulle egentlig vært på den siste dansetreningen for sesongen, men har fortuet håndledde, og ja.. Skal en liten tur til byen med mamma etter på, blir sikkert koselig. Kommer outfit bilder etter på også, hvis dere vil?

Hva skal du i dag?
Klem Silje 

theteenagerbook

Syns?
Klem Silje 

Jippi

Hei søte 
I går klarte jeg å forstue venstre håndledd. Og nå er det bare å øve til geografi prøve vi har i morgen, jippi. Elsker skolen fortiden.

Skal bli flinkere til å ta flere bilder, men har hatt en del å gjøre i det siste. Har ikke hatt tid, men lover at jeg skal bli flinkere! Okei?

Hva har du gjort/skal i dag?
Klem Silje 

Skjønnhetstips #1

Hei.. Fant noen skjønnhetstips på "det nye" og tenkte å dele de med dere...

-Leppestift og lipgloss kan brukes til så mangt... Ferskenfarget eller rosa leppestift fungerer strålende som kremrouge. Påfør en dæsj og gni godt ut med fingertuppene. Klar lipgloss gjør seg godt som highlighter på kinnbeina, men bruk håndbaken som palett, så du ikke tar på for mye av gangen.

-En naturlig, såkalt nude look på neglene er en favoritt hos mange. Men er du usikker på hvilken rosa- eller beigefarge du skal velge? Hold neglelakkflasken opp mot innsiden av håndleddet ditt. Den riktige lakkfargen skal friske opp hudfargen din, ikke gå i ett med den.

-Flygehår som står til alle kanter et velkjent problem for mange, spesielt om vinteren. Neste gang du drar av deg luen og håret står til alle kanter, så rot i vesken og finn en håndkrem eller en lipgloss. Gni litt av produktet mellom hendene og stryk lett over håret. Det får håret til å roe seg. Bare ikke ta så mye i at håret blir tungt og ser fett ut.


-For å få leppene til å se større ut, bruk en hudfarget eller lysebrun lipliner og lag illusjon av en skygge rett overkant av overleppen. En lett concealer i en tone lysere enn hudtonen din kan også gjøre samme nytten.

-For å få hestehalen stram og fin uten bulk i nakken, skal du se opp i taket når du fester hårstrikken.

-Har du sovnet med sminken på, kan det være lurt å ta litt balsam på øyenvippene dine i dusjen (etter at du har fjernet sminken). Det gjør at vippene dine ikke blir så tørre.

Lærte du noe? Syns om slike innlegg?
Klem Silje 

Elgen Elgesen

Denne elgen lagde jeg i K&H. Oppgaven var å lage en barneleke, og jeg ville ikke lage en bil, et tog, eller en veldig vanlig til å lage. Så da da lagde jeg en elg med hull i magen. Ble ikke helt ferdig da, skulle egentlig vært pusset litt mer, satt på hjul og litt sånn, men putt sann. Når tiden ikke strekker til, så gjør den vel ikke det da..! Men ble faktisk litt fornøyd med den..!

Hva syns du?
Klem Silje

Skjønnhetsmyter #4

Hvis du bruker for mye maskara, knekker vippene dine og blir ødelagte
Det er heldigvis bare et rykte.Maskara inneholder pleiende proteiner som faktisk beskytter vippene dine. Men du skal huske på å fjerne maskaraen om kvelden, ellers kan du faktisk oppleve at vippene knekker. det er fordi du ikke har kontroll på hva du gjør om natten, og du kan finne på å gni deg i øynene, med det resultat at vippene får juling.

De kjemiske stoffene i neglelakk er skadelige for kroppen din
Nei, det stemmer ikke. Kosmetikkindustrien har byttet ut de skumle kjemikaliene med protein og akryl, så det er ikke skadelig for kroppen å lakke neglene. Det eneste du skal bruke med måte, er negleprodukter med aceton, det er relativt hardt for neglen.Så lenge du har på deg sminke i ansiktet, trenger du ikke solkrem. Sminken beskytter mot UV-strålene.
Selv om noen foundations inneholder UV-filter, er det ikke nok til å beskytte den sarte ansiktshuden mot solen. Så du skal alltid bruke en solkrem beregnet på ansiktet under sminken. Du bør dessuten prøve å begrense bruken av sminke som er parfymert når du skal være ute i solen, ellers kan du faktisk få pigmentflekker.

Hvis du napper brynene dine for mye, vokser ikke håret ut igjen til slutt.
Det stemmer faktisk. Hvis du napper øyenbrynene dine mye og ofte over flere år, vil de til slutt ikke vokse ut igjen. Det er fordi du sliter på hårsekkene når du napper, og de kan reagere med å ikke produsere et nytt hår. Så vær forsiktig.

Lærte du noe?
Klem Silje

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Februar 2014
hits