Linke bloggen DIN?

Kommenter hva du liker ved bloggen min, eller lik bloggens facebookside HER! Så velger jeg ut ett par blogger, om noen dager.

Klem Silje 

hyttelivet


Hei fininger ♥ Nå er jeg hjemme etter en fin hyttetur med mye aktivitet. Spesielt mye skigåing. Vi har jo ikke innlagt vann på hytta, så å komme hjem å ta en dusj var utrolig deilig! Håper alle har hatt en fin helg og ferie.

Hva har du gjort i dag?
Klem Silje
 

Gjesteblogging

Hei hei? Nå er det Carina som blogger for dere. Silje er nemlig på hytta og får da derfor ikke mulighet til å blogge for dere i dag. Derfor ba hun meg om å blogge! Blogger selv på den bloggen her, og til dere som ikke vet det så går jeg og Silje på samme trinn. Ikke samme klasse hvis noen skulle lure! 

Kan jo fortelle litt om hvordan jeg og Silje har blitt venner! Vi gikk jo i samme klasse på barneskolen, og i 3. klasse (?) fikk vi hest på for sammen. En liten feit shetlandsponni som het Påsan. Han elsket Silje men hatet meg. Jeg valgte å slutte å ha Påsan på for fordi jeg ikke hadde noe kjemi med han, og da måtte Silje også slutte etter hvert. Husker jeg hadde skikkelig skyldfølelse! Så etter noen år så byttet Silje skole, og i en periode mistet vi all kontakt. Men så begynte vi å ta tilbake kontakten og bli bedre og bedre venner!

Og nå har vi altså endt opp på samme ungdomsskole! Vi går på 9. trinn begge to. Jeg i A-klassen og hun i C-klassen. Skulle gjerne slengt inn et bilde av oss to, men finner ingen nå i farta. Derfor endte det opp med et bilde av meg ute i kulda. 


Nå har du fått vite litt om meg og Silje 
- Carina 

natur - bilder


Syns?
Klem Silje
 

hester

Syns?
Klem Silje
 

På vei til....

Hei fininger ♥ Nå er jeg på vei til hytta, blir koselig. Gleder meg masse til å teste ut de nye skiene. Håper dere får en super fin dag og påske videre!

Hva skal du i dag?
Klem Silje
 

Hvilket antrekk?Nr. 1Nr. 2


Nr. 3

Hvilket antrekk likte DU best?
Klem Silje
 

verdens ende


Syns?
Klem Silje

Dagens antrekkJakke H&M // Skjerf Mulberry // Bukse og Genser BikBok // Klokke ? // Sko Dna

Syns?
Klem Silje
 

Happy birthday...

..to ME  Endelig er jeg 15 år, herlig. 

VIDEOBLOGG - svar på spørsmålsrunde

Syns om svarene? Noe annet du lurer på? Forslag til videoblogger?
Klem Silje
 

Dagens innkjøp - SKI

Fra gsport. Vi har lett over alt, i Oslo, Tønsberg, men det var i Hoten vi fant de. Super fornøyd, gleder meg til skitur på torsdag!

Klem Silje 

Dagens antrekk

Jakke Zara // Skjer og veske Mulberry // Genser Only // Bukse BikBok // Sko Dna // Solbriller Polarid

Syns?
Klem Silje
 

nelly wants

Noe DU likte?
Klem Silje
 

on my way to..


Oslo ♥ Nå sitter mamma og jeg i bilen på vei til Oslo. Vi skal innom noen sportsbutikker og slikt. Blir bra! Må jo nyte min siste dag som 14 åring, hehe. Ha en super tirsdag alle sammen. 

Hva skal du i dag?
Klem Silje
 

crazy kids

Hva er din favoritt sang?
Klem Silje
 

Dagens innkjøp

2XU tights  fra MX-sport

Syns?
Klem Silje 

Gooood morgen

God morgen verdens fineste lesere ♥ Ny uke, nye muligheter, og FERIE. Det er herlig det! Idag skal jeg faktisk jobbe litt, vet egentlig ikke helt hva jeg skal, men tror jeg skal dele ut noen lapper for nøtterøy kulturhus med Amanda i byen. Er jo bare deilig å gå ute nå med sol og plussgrader. Og ikke minst se på folk, det er noe av det morsomte jeg gjør. Så det tror jeg er en jobb som passer meg supert. 

Hva skal du i dag?
Klem Silje
 

Photo`s


Syns?
Klem Silje
 

trening i finværet

Hei fininger ♥ Nå tar jeg meg en joggetur i finværet, før det blir litt styrke etterpå. Deilig! Håper dere får en super dag alle sammen. 

Hva skal du i dag?
Klem Silje
 

God påske

God påske ♥ Happy Easter ♥ Joyeuses Pâques ♥ feliz Pascua ♥ glad Påsk ♥ Frohe Ostern

bilder


Syns?
Klem Silje
 

Dagens antrekk
Lue Carhartt // Genser BikBok // Jakke Blanco // Bukse Cubus // Skjerf Gina tricot // Sko Dna 

Syns?
Klem Silje
 

miss summerFler som savner sommeren?
Klem Silje 

wants

Noe DU likte?
Klem Silje
 

ENDELIG

Hei verdens beste ♥ Endelig er det ferie igjen! Den skal brukes på avslappning, litt jobbing, venner, ski og sikkert litt til. Håper dere får en fin helg og ferie, verdens beste lesere.

Hva skal du i ferien?
Klem Silje
 

Linse lusa

Hei fininger ♥ Kan ikke akkurat si at idag har vært min yndlings dag. Itillegg til endel annet klarte jeg å duppe av i naturfagen. Sover og sover og sover, gjør ikke annet. Får håpe det går over snart. Nå skal jeg bare slappe av litt, før jeg legger meg til å sove igjen, haha. Ha en super kveld alle sammen!

Hva har du gjort i dag?
Klem Silje
 

Dagens antrekk


Jakke Blanco // Genser Gina tricot // Innejakke Zara // Bukse Cubus // Sko Dna

Unnskyld for utrolig dårlige bilder idag, kameraet ville ikke fokusere riktig. Men her er ihvertfall en titt på dagens antrekk. 

Syns?
Klem Silje
 

some outfits

Noen du likte?
Klem Silje
 

Fake a smile

Å sette et smil på munnen og leke som om alt er bra, det tror jeg vi mennesker, spesielt jenter, er veldig flinke til. Man spør folk hver dag "hvordan går det?" eller lignende, og man forventer et ja som svar. Svarer man "nei, det går ikke så bra med meg", da vet ikke folk hva de skal svare. Og får å slippe å forklare seg, eller gjøre andre ukomfortable er som regel lettest å bare leke som alt er greit. Man går på skolen/jobb med et smil på munnen, gjør alt man skal, venner/kolleger/lærere tror du har det bra. Men egentlig har man det ikke så bra, egentlig vil man bare hjem å sove. Sånn er ihvertfall livet mitt akkurat. Men livet har oppturer og nedturer, akkurat nå gleder jeg meg utrolig til påskeferie. 

Noen andre som følger det slikt i blant?
Klem Silje 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
hits