jobbing, jobbing, jobbing -> reisingElsker den sangen, såå fin ♥ Nå skal jeg straks på jobb, skal både jobbe i dag og i morgen. Og fra lørdag til torsdag neste uke. Har vært utolig heldig når det kommer til jobben. Så ung og jobber i en av de beste butikkene her på Geilo med så mye fint. Så er bare en glede å jobbe. Men selvfølgelig er det aller beste når lønnen kommer inn på kontoen og jeg vet at det er mine penger som jeg kan bruke på akkurat hva jeg vil. Akkurat nå har jeg jo shoppestopp frem til sommeren da, for skal spare opp så mye som mulig frem til California. Omg, can`t wait!! 

Håper du får en super fin dag! Hva skal du i dag? Noen bra sanger jeg burde laste ned?
Klem Silje 

savnet ble for stort

Måtte ha en pause da det har skjedd så mye i det siste, og formen ikke har vært helt på topp. Trengte rett og slett litt fri, men savnet ble for stort. So I`m back, with new motivation! 

Mange har jo ferie uken som kommer nå, men vi har ikke det før i uke 9. Hadde to tentamner denne uken, og to nå til uken, så da skal det bli ekstra godt med ferie. Har flere koselige ting å se frem til da, og det hjelper veldig på motivasjonen til meste. Bursdager (og bursdagen min♥), Spania og selvfølgelig California! Nei, 2014 kan ikke bli annet enn ett bra år. Noe spesielt dere har lyst til å se her på bloggen? Setter pris på alle tips! 
Klem Silje 

pakke i posten - bursdagskjolen

I dag var jeg å hentet denne kjolen på postkontoeret. Bursdagskjolen min. Når man bestiller på nett og spesielt fra sider som ikke er norske, er det alltid like spennende å se om kjolen passer. Heldigvis gjorde den det, og jeg klarer nesten ikke vente til å bruke den. Det som er litt morsomt er at denne koster under 190 kr på ebay, røverkjøp! 

Hva syns du om den?
Klem Silje 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
hits