GOD HELG

God helg fine DEG ♥ Så deilig med helg nå, selv om jeg vet jeg har en del som må gjøres. I kveld blir det ut å spise på Peppes, koselig. I morgen er det jobb fra 9 til 16, og søndag blir det skitur. Innimellom dette er det en del skolearbeid som må gjøres. Men nå er alt som står i hodet mitt, jobbing, sparing, trening og California. Ble spurt om jeg kunne komme før på jobb, og det første jeg tenkte var YES mer penger til shopping i Cali, hehe. Det er mye å se fram til i 2014, bursdagen min med ordentlig prinsessekjole og limotur, Miley Cyres konsert, sommerferie, språkreisen til Cali, begynner på vgs, osv..!  

Hva ser du frem til i 2014?
Klem Silje 

workout inspo

Summer bodies are made in the winter! Da er det bare å sette i gang før 4 uker i Cali på stranden. Føles ut som det er så lenge til nå, men tiden mot sommeren går veldig mye fortere enn man tror (HELDIGVIS!).

Syns om sånne inspo innlegg? Trener du mye?
Klem Silje 

one happy girl


Antrekk fra den siste tiden

Hei ♥ Går bare rundt å smiler jeg, for det er enda ikke gått helt opp for meg at jeg skal til CALIFORNIA. Noen som har vært der før? Eller noen som har vært i USA og vet hva det lønner seg å kjøpe der? Dagen i dag har vært helt grei. Gjett hva! Jeg har kjøpt min første badehette på 6 år, da vi skal ha svømming på fredag. Hahaha, jeg som trodde jeg skulle slippe å bruke det mer, men neida.. Jaja, godt det bare er jentene som skal se det. 

Ha en super dag alle sammen! Hva har du gjort i dag?
Klem Silje
 

Språkreise - CALIFORNIA 2014

HERREGUD, JEG ER SÅ LYKKELIG NÅ! Trodde ikke jeg fikk plass på turen til Cali, og hadde sett for meg å dra til Malta nå. Men da jeg fortalte dette til Emilie (en jeg møtte på språkreise sist og er blitt en god venninne) som også skal ditt, ringte de inn og fikset det. Sitter i tårer i øynene nå når jeg skriver dette, 4 uker i California også skal jeg få oppleve det med Emilie. Perfekt ♥♥♥ Noen andre som skal? Ta kontakt! 


Long beach - California

HA EN SUPER FIN DAG ALLE SAMMEN! Klem Silje 

Young and dumb

Nå har jeg musikken på fult, og danser rundt mens jeg finner antrekk til morgendagen. Det er vel ikke bare meg som liker å finne antrekk dagen i før? Det er jo så deilig å slippe det styret på morningen. Fikk også akkurat vite at 2 av de jeg møtte på leir i fjor skal på samme språkreise, og det er jo bare såå koselig. Jeg som trodde jeg reiste alene og ikke kjente noen. Er det flere som skal ta gjerne kontakt med meg, enten her, eller på kik ( heter Silljess på kik). Hadde vært gøy å blitt kjent med flere før turen ♥

Noen bra sanger jeg burde laste ned?
Klem Silje 

Alt ordner seg for snille jenter

Da er det bestemt at det blir Sliema i Malta til sommeren. Snakket med EF og de sa dette var et av de mest populære stedene, så da kan jeg ikke annet enn å glede meg. Er så fornøyd, det kommer til å bli sååå bra! Itillegg blir det Spania i sommer, og New York i høstferien. Can`t wait. Love traveling ♥ Er det noe jeg har lært disse 16 årene så er det at alt ordner seg for snille jenter, og du får til det du vil. Vil du det sterkt nok, får man det som regel til.  

Reiser du mye? (Hva vil dere se/lese om på bloggen? Kom med forslag!)
Klem Silje 

Språkreise - Malta 2014

Jeg var på språkreise i 2011 i Somerset, England. Som var en fantastisk tur jeg savner såå mye! I år går turen til Malta, Sliema. 25. juni går turen til sol, varme, nye mennesker, svømming med delfiner, og mye mer. Can`t wait ♥ Om det er noen andre som skal ditt ta kontakt her eller på kik ( heter silljess på kik). For hadde vært så koselig å blitt kjent med noen før vi drar.

Har du vært på språkreise før? Eller har du tenkt deg på det?
Klem Silje

teenager post #7

Noen du kjenner deg igjen i?
Klem Silje 

relax

Jeg har sikkert 500 bilder på mobilen av Johanne og meg, og 490 av disse er tullete. Hahah, det er så herlig. 

I morgen er det jobbing før jeg skal møte marsboren min (Johanne). For det er nok litt ting som skjer i sentrum i og med at det er spark VM her i morgen, hehe. Men noen som vet hvor lang tid det tar for ett bristet bein å bli bra igjen? For har såå lyst til å dra i bakken på søndag! 

Hva skal du i helgen?
Klem Silje 

fort ut, fort inn - antrekkGradestokken viste -16 i dag og, så å ta antrekkbilder ute er ikke så veldig deilig. Can`t wait for the summer. Eller egentlig er det jeg gleder meg mest til akkurat nå, bursdagen min. Har bestillt den fine typ korte ballkjolen, som jeg gleder meg til å vise dere når den kommer. Hvit limo, godt selskap.. Nei, det skal bli den beste bursdagsfeiringen noen gang!

Jeg trodde foten min var blitt bedre, men det viser seg at jeg mest sannsynlig har bristet et bein i foten. Noen som vet hvor lang tid det tar å bli bra igjen? Og om man kan bruke den normalt, eller hva jeg bør gjøre? For vil ha den bra NÅ! hehe

Hvordan er tempraturen hos deg? Syns om antrekket?
Klem Silje
 

du vil bare angre på det du ikke gjør

Wow, utrolig at så mye har skjedd på så kort tid. For et halvt år siden satt jeg hjemme i Tønsberg og skrev at jeg skulle flytte til Geilo, og gå ett år på skole der. Reaksjonene jeg fikk da jeg fortalte folk det var "Silje, skal DU det?" eller "jeg tror nok du kommer hjem om et par måneder!" .Nå har jeg faktisk overlevd her på fjellet i et halvt år, og har opplevd mer enn jeg kunne drømme om.

Jeg gått turer jeg aldri har ville fått gått ellers, har fått stått masse på ski, og enda mer skal det bli. Fått vært til Polen og Tyskland. Blitt kvitt hundeskrekken min, fått min første jobb (og tenk at det er i en klesbutikk, perfekt!) og myyye mer. Det er setter mest pris på er menneskene jeg har fått blitt kjent med. Geilingene er noe for seg selv, men når du først blir kjent med de er de bare herlige mennesker.  

Hvor tilfeldig var det ikke at Johanne og jeg ble satt ved siden av hverandre første skoledag? Vi fant hverandre med engang, og har vært sammen hverdag siden. Marsboerene, med vår interne humor. Vi har allerede opplevd så mye sammen. Polen, Tyskland, Spania, Tønsberg, Sandvika, litt av hvert her på Geilo, og myyye mer skal det bli. Utrolig glad for å ha blitt kjent med denne flotte jenta. Føles ut som vi har kjent hverandre i evigheter, men egentlig er det bare 1/2 år, er så rart. En utrolig god venninne, jeg aldri vil miste.

Hadde ikke mamma og jeg tatt denne sjangsen hadde jeg ikke fått opplevd noe av det her, tenk på det. Jeg mener livet er kort, og man vil bare angre på det man ikke gjør. Jeg er straks 16 år, og har fått opplevd veeldig mye. Mye mer enn de fleste på min alder. Har gått på skole i hjembyen Tønsberg, men også i Spania og nå her på Geilo. Får reist veldig mye, fått vært med på filmpremierer og premierefester, språkreise, møte fantastiske folk. Kan ikke si annet enn at jeg er utrolig takknemelig for alt. 

Den siste tiden min her på Geilo kommer til å gå så fort, så nå skal jeg bare nyte den. Fortsette å leve mitt litt spontane liv. Er utrolig glad for at jeg er så selvstendig som jeg er, og såpass utadvent. Jeg setter utrolig pris på vennene mine, og kunne ikke levd et liv uten. Men jeg er også veldig glad jeg tør å ta litt sjangser og ikke er avhengig av andre. 

♥ Smil til verden, og verden smiler til deg ♥
Klem Silje 

outfit bilder i -18

Hei fine deg ♥ Dette er et uvanlig syn, selv ikke Johanne kjente med igjen på skolen da jeg kom med stripete genser. Det er heller ikke så greit å fått tatt så fine antrekksbilder når gradestokken viser -18. Og slapp av, jeg bruker ikke converse på skolen, hehe. 

Flinke meg har nå klart å skade meg enda mer, dessverre. Det er så typisk meg da, jeg kan vel ikke si annet enn at jeg er en liten ulykkesfugl. Når jeg kommer hjem å finner frem bandasjer blir ikke mamma mye overasket lenger, mer sånn i en litt oppgitt tone " hva har du gjort nå da, Silje? " hehe. Men men, jeg har jo 2 føtter, 2 armer, mat og alt jeg egentlig trenger, så jeg skal vel egentlig ikke klage. 

Genser Gina tricot // Bukse BikBok // Sko Converse 

Ha en super dag! Hva syns du om antrekket? Skader du deg ofte?
Klem Silje

HVILKET ANTREKK LIKTE DU BEST?
NR. 1
NR. 2
NR. 3

Klem Silje

puppy love..

Hvem skulle trodd at jeg som alltid har vært livredd hunder, nå sitter å ser på hund. Fordelen med å bo på å et lite sted er at de har så mye mer kapasitet til ting, både politi og andre ting. Tenk at jeg som har vært redd for hunder i 15 år, snart kanskje er hundeeier. Helt utrolig ♥ Kan ikke si annet enn at de er super skjønne da ♥

Skal ha en liten hund da, er enda litt skeptisk til de store. Har sett mye på pomeraninen, de er jo bare helt sååå søte!!

Har du hund? Noen som har noen erfaringer med noen småhunder, må dere gjerne komme med de. Og om dere har forslag til andre raser.
Klem Silje 

min første høyhalsetgenserHeia! Nå har jeg sagt det veldig mange ganger i det siste, men nå er jeg faktisk tilbake for fult. Flinke meg har klart å skade foten så jeg må gå med støttebandasje, så nå er det bare ett par sko som passer. Noe som gjør at dere kanskje ikke vil få så mange bilder av hele meg. Hehe. 

Som dere ser på bildet over har jeg kjøpt meg min første høyhalsete på så lenge jeg kan huske. Den er fra merke Henderson, og er såå deilig. Elsker karsmir! Nå har jeg både denne og en kjolevariant (den på bilde under). De er bare helt utrolig gode, varme og deilige. Kanskje ikke det billigeste, men er absolutt verdt prisen. 


Ha en super dag alle sammen! Og kom veldig gjerne med forslag til hva jeg skal blogge om. 
Klem Silje

den nye ordføreren - outfit


Genser Zara // Bukse og skjerf BikBok // Sko Nike

Hei fine deg! I dag var vi på kommunehuset med trinnet der vi var sammen med ordføreren i Tingsalen. Og jeg fikk prøve meg som ordfører under vårt kommunestyret. Det er jo Høyre som har ordfører her, så passet jo bra at jeg er medlem i unge høyre selv. hehe. Passet meg perfekt å få være litt sjef. Er nok en grunn til at jeg ble kalt Silje, "Silje med sin sterke vilje". Kan nok stemme ganske godt det. 

Ha en super fin dag videre alle sammen! Hva skal du i dag?
Klem Silje 

me today
Syns om bildene?
Klem Silje 

insta lately


1. Fest på lørdagen med god jentene // 2. Trening // 3. Julianne og Johanne fikk endelig hilst på hverandre // 4. En glad og fornøyd Silje // 5. To spente jenter på shopping i Sandvika, klare for å møte noen nye folk.

Har hatt en fin start på 2014, hvis man ikke tenker på det med de fake profilene, men politet er jo på saken. Så det blir nok snart løst. Gidder ikke unnskylde meg med bloggingen, har bare hatt behov for en pause, men nå er jeg tilbake! Inspirasjonen er tilbake, men om dere har noen forslag til hva dere vil jeg skal blogge om så setter jeg pris på det. 

I dag hadde vi engelsk enmedag på skolen, og vi fikk beskjed om at vi skulle ha en mini engelsk muntligeksamen. Og jeg fikk tema urfolk fra et engelskspråklig land, og snakket indianere. Følte ikke det gikk så veldig bra, men gikk visst bedre enn forventet. Nå skal jeg rydde ferdig rommet, øve litt naturfag, før jeg skal slappe av med det nye DetNye bladet. Herlig.

Gjort noe spennede i det siste? Hva skal du i dag?
Klem Silje 

en kjedelig uke, men perfekt helg

Heia ♥ Ville bare stikke innom å ønske dere en kjempe fin dag videre. Nå går hodet mitt ned i norsk og rle bøkene, før jeg skal pakke til Johanne og Tønsberg. En natt hos Johanne før toget vårt ned til god byen. Jentekveld, shopping, Sandivka, nye mennesker, "må gjøre " video innspilling og mye mer venter på oss. Perfekt. Ja, nå må jeg vel starte på det fornuftige. Ha en fin tirsdag videre, og kos dere litt ekstra for meg i dag. 

Hva skal du i dag?
Klem SIlje
 

marsboerene i bakken

God dag fine deg! Har hatt en SUPER dag i bakken med Johanne i dag, med mye latter som vanlig. Vi klarte faktisk å stå den den ene bakken i klemmeposisjon, aplaus til oss. 

Neste helg får jeg nye ski da, så det blir bra! Da blir det nok en del slalom fremover. Må jo nyte fordelene med å bo på fjellet, når jeg kan det. Ha en super dag videre!

Hva har du gjort i dag da?
Klem Silje 

teenager post #6

Noen DU kjenner deg igjen i?
Klem Silje 

Miley Cyrus - 28. mai

28. mai reiser Johanne og jeg inn til telenor arena for Miley Cyrus konserten. Vi har jo vokst opp med Hannah Montana, og nå skal vi få se vår barndomsstjerne i voksen versjon. Can`t wait! Herlig musikk, og jeg skal få oppleve det med herlige Johanne. Det kan ikke bli annet enn kjempe bra! 

Flere som skal på konserten?
Klem Silje 

which outfit?

Hvilket antrekk likte DU best?
Klem Silje

jobbkvinne

God morgen fine deg ♥ Nå er jeg på jobb og selger nikkerser, gensere, bukser, ja egentlig det meste. Er så fornøyd med jobben, kunne ikke fått en bedre jobb. Ville bare stikke innom å ønske deg en kjempe fin lørdag! 

Hva skal du i dag?
Klem Silje 

Linke bloggen DIN?

Lik bloggens facebook side HER, eller kommenter hva du liker ved bloggen. Så velger jeg ut ett par stykker på søndag. 

Klem Silje

Dagens antrekk


Genser og bukse BikBok // Veske og Klokke Michael Kors // Sko Converse

Syns?
Klem Silje 

back on track - falske profiler

Heia alle sammen ♥ En stund siden sist nå, men det har skjedd en god del ting i det siste. Har hatt en kjempe fin jul med familie og venner, og gavene er jeg så takknemlig for. Jul er bare såå koselig. Nyttårsferingen var også veldig koselig, men ikke helt som planlagt da andre ting skjedde. 

Det er blitt oppdaget flere falske profiler av meg på forskjellige nettsteder, der det står stygge og usanne ting. Disse er nå politianmeldt, og vi satser på å finne ut hvem dette er. Og at den som har lagd disse sletter de så fort som mulig. Identitestyveri slik som dette er faktisk straffbart. Silljess er det navnet jeg bruker overalt, så om du kommer over noen andre profiler i andre navn så gi beskjed. For de er da ikke ekte. 

Kom gjerne med tips til hva dere se på bloggen framover. Stor klem Silje

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Februar 2014
hits