herlig , rolig lørdag + vinner av konkurransen

Hei vakre deg ♥ Har du gledet noen i dag? Jeg har lagd pannekaker til Johanne, smilt til ukjente mennesker (som jeg egentlig forsåvidt prøver å gjøre så ofte som mulig) i dag. Så jeg føler jeg i hvertfall har gjort noe. Vi burde egentlig bli flinkere til å gjøre små ting for hverandre oftere, ikke bare på f.eks MOT dagen, eller på andre slike type dager. Det beste jeg vet er å finne den perfekte julegaven til personer jeg er glad i, noe jeg vet de vil sette pris på. 

Itillegg har jeg kåret vinneren av valgfitt eget designet deksel fra Frydaze. Jeg brukte random.org for å kåre vinneren, for å få det så rettferdig som mulig. Og vinneren ble Eline Akerholt, så sjekk mailen din så fort som mulig. Så da håper jeg at jeg klarte å glede deg i dag også! 

Hva har du gjort i dag? Lyst på flere konkurranser på bloggen?
Klem Silje

KONKURRANSE - vinn valgtfitt deksel

Hei! Jeg har vært så heldig å få samarbeide med Frydaze, og på bildene over ser dere iphone og mac dekselene jeg har bestilt meg. Blir bra å få deksel på macen da jeg reiser så mye, og den fort kan bli litt bulkete. Gleder meg til de ligger i postkassen. 

Men jeg har også fått lov å dele ut et deksel til enten telefon eller mac til dere også! Det fine er at de har deksler til alle mobiler, iphone, samsung, HTC, sony, nokia, og enda flere. De har egentlig deksler til alle elektroniske ting, ipod, alle forskjellige tab`er, mac, telefoner. Og du kan designe det selv, så jeg er sikker på at du finner noe som passer deg. Om du ikke vil ha det selv, kan du jo glede noen med et nytt deksel til jul. 

Det eneste du trenger å gjøre for å være med er;

Lik Frydaze på facebook HER  OG bloggens facebookside HER
Og følge @Frydazeinfo på instagram

Når du har gjort dette må du legge igjen NAVN og MAIL (INNI kommentarfeltet) i en kommentar i dette innlegget. 

Lykke til! Kårer vinneren i løpet av uken.
Klem Silje 

KONKURRANSE - vinn solbriller


Hei søtnoser ♥ Fikk disse solbrillene sponset fra superkul.no for en stund siden, og solbrillene er søte de. Men jeg kledde de dessverre ikke så godt. Derfor tenkte jeg at en av dere kunne få brukt de, nå som det er sommer og forhåpentligvis sol. For det er jo viktig å beskytte øynene mot solen, også er det jo stilig. Det eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er; skrive en kommentar at du er med, og skrive mailen din inni kommentaren! 

Lykke til! Avslutter konkurransen om en uke. 
Klem Silje 

KONKURRANSE!

For å vinne (↑) må du enten like bloggens facebook side HER, eller skrive ett innlegg på bloggen din om konkurransen, og linke til innlegget i kommentar feltet! Og husk å legg med mailadresse, så jeg får kontaktet vinneren! ♥

Er du med?
Klem Silje  

konkurranse???

Da jeg la ut bilde av øredobber og armbånd jeg har lagd, var det noen som spurte om jeg kunne ha en konkurranse der man kunne vinne det. Og siden mange andre også syns det var fint det jeg hadde lagd, lurte jeg på om det var fler av dere som ville jeg skulle ha en sånn konkurranse? Dere bestemmer! ♥

Klem Silje

Vinneren av konkurransen!

Hei sunshines!

Da har jeg trekt vinneren av konkurransen om en kinobillett, og den heldige vinneren er Emilie Andresen. Gratulerer, og skjekk mailen din! Brukte random.org, så det skulle bli så tilfeldig som mulig!

Burde jeg ha fler konkurranser?
Klem Silje

SISTE SJANSE! KONKURRANSE - vinn kinobillett!

Hei søte!

I dag er det siste sjanse til å melde seg på konkurransen om vinne kinobillett, for å melde dere på trykk HER! Trekker vinneren i kveld!

Klem Silje

Husk! KONKURRANSE - vinn kinobillett!

Husk å meld dere på konkurransen om å vinne en kinobillett HER! Trekker vinnerern på lørdag, og du trenger ikke ha blogg for å være med!

Har du eller skal du melde deg på?
Klem Silje

KONKURRANSE - vinn kinobillett!

Hei søte!

Dette blir da den første konkurransen på bloggen. Så håper dere liker dette, for dere kan nemlig vinne en kinobillett. Den kan brukes på de fleste kinoene rundt om i Norge, og varer ut året. Det eneste du trenger å gjøre er:

1) Like facebook siden min HER

2) Skirve en kommentar med NAVN og MAIL INNI kommentaren!

Vinneren blir kontaktet på mail om ca. en uke. Så husk å skjekke mailen deres! For svarer ikke vinneren innen et par dager, trekker jeg en ny. Men gir beskjed på bloggen om når jeg har trekt en vinner!

Klem Silje

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
hits