boatsSyns? Klem Silje

behind the wheelHei ♥ Håper du har hatt en fin dag så langt, og nyter ferien om du har det. I dag kjørte jeg en tur med mamsen, rundt på Nøtterøy og Tjøme. Tenk at lille meg kjører, det er en skikkelig herlig, befriende følelse. Gleder meg til å få lappen, bare 1 og 1/2 år igjen nå, hehe. 

Hva har du gjort i dag? Syns om bildene? Klem Silje

live it upHa en super kveld! Klem Silje

Musikktips?

Driver å oppdaterer spotifylistene mine før jeg reiser, og lurte på om du hadde noen musikktips. Liker det meste, så setter pris på alle forslag! Klem Silje

flink

Hei ♥ Dagen startet med en tur til legen igjen, og må på sykehuset i morgentidlig for å ta noen prøver. Hele prosessen er så lang, så gleder meg til å bli ferdig. Hater jo sykehus og sånne legeting, svimer jo nesten av bare ved tanken. Ellers har jeg sovet stortsett i hele dag, men da jeg våknet slo husmor instinktene inn. Jeg lagde både middag og dobbel-hjerte-sjokoladekake, og overasket resten av huset, koselig. 

Hva har du gjort i dag? Klem Silje

 

relax

Heisann ♥ Dagen i dag har blitt brukt til total avslappning, utenom en tur til legen. Skal tilbake allerede på mandag, og da skal det settes i gang med prøver. Gleder meg til å finne ut hva det er, slik at jeg vet hvordan jeg skal forholde meg til det. Nå er det bare to uker til jeg sitter på flyet til paradis, California. Allerede har jeg begynt å pakke oppi hodet og planlagt. Har også snakket med noen som skal reise sammen med meg, og de virker jo bare så søte og hyggelige alle sammen. Det kan ikke bli annet enn en fantastisk bra tur! Eneste minuset er at Emilie må dra hjem tre dager før meg. Sånn går det når man er en av norges flinkeste håndballspillere i sitt kull. Men jeg skal vel overleve det og, har jo fortsatt hele den fine gjengen igjen 😃

Hva har du gjort i dag? Skal du noe gøy i sommer? Klem Silje

shadow

ENGEL

 

Elsker den sangen! Det er både godt og vondt at den minner meg om vitnemålsutdelingen, mine siste timer på Geilo. Hva syns du om sangen? Klem Silje

bounty

Jeg liker nesten ingen ting når det gjelder godteri og sjokolade, men om du gir meg bounty er vi bestevenner. Det og mc flurry med nonstop. Hva er din favoritt? 

da var Geilo-året overstått

JEG KLARTE DET, JEG OVERLEVDE ETT HELT ÅR PÅ GEILO! Da jeg sa jeg skulle flytte opp ditt for et år var det en del skepsis, at lille, byjenta Silje skulle klare seg der. Må si jeg ble litt skeptisk selv da jeg kom opp, men jeg klarte det. Jeg har blitt kjent med mange fantastiske mennesker, og fått opplevd utrolig mye jeg ikke ellers ville gjort. Dette året har vært fylt med oppturer og en god del nedturer, og selvom jeg var nære på å gi opp. Er jeg utrolig takknemelig for dette året. Dette var min femte avslutning, men dette var den første gangen tårene presset på. Jeg har blitt utrolig glad i den gjengen, og håper det ikke er lenge til jeg ser de igjen. 

Nå er jeg hjemme i Tønsberg, sammen med min gode gamle gjeng. Det er jo veldig fint det og da. Har savnet de masse, men nå er jeg endelig hjemme igjen. I løpet av året på Geilo har jeg fått min første jobb (på den fineste butikken på Geilo), blitt kjent med bra folk, kjørt firehjuling, gått på lang fjellskitur, bevegd meg utrolig mye, Polen-Tyskland tur, ferdig med 10 år skole, listen er lang.. Jeg er masse erfaringer og minner rikere, dette er et år jeg aldri vil glemme.

Har du bodd noen andre steder? Klem Siljeen arm opp, og SMIL


HEIII 😃 I dag var vår siste dag på skolen, og for meg er det bare én balldag igjen på torsdag før vi offisielt har sommerferie. Utrolig deilig. Det var vel ikke så mange som hadde så god tro på at mamsen og jeg skulle klare oss ett år på Geilo, men nå har vi motbevist både de og oss selv. Men må få lov å si at det skal bli veldig godt å komme hjem igjen til Tønsberg. Bare 4 dager igjen, jippi!!  

Forresten så har jeg klart å glemme kameraet mitt i Tønsberg, så det kommer dessverre ikke til å bli de beste bildene frem til fredag. 

Har du begynt ferien, eller når starter den? Klem Silje

 

me and my broken heartDenne sangen går på repeat både på høytaleren og i hodet mitt - elsker den. Men jeg driver å oppdaterer spotify-lista mi nå, noen bra sanger jeg burde laste ned? Alt fra stemningsmusikk til russesanger! 

take a chill pill

God søndag fine deg ♥ Da går denne helgen også mot ende, og for min del skal den brukes til å bare slappe helt av. Heldigvis for de aller fleste av oss er dette en uke med tull og tøys, før SOMMERFERIE, og jeg er ferdig med 10 års skolegang, utrolig. På fredag er det Oslo og VG-lista, med fine folk. Og om bare 24 dager så reiser jeg til California. Det kan ikke være annet enn en veldig god tid jeg har foran meg. 

Hva er det du gleder deg til i sommer? Klem Silje

livet smiler

10 dager til sommerferie og til jeg flytter hjem. Masse å se frem til. Værguden har hørt ønsket om sol. Denne langhelgen har vært så fin, og den skal avsluttes på magisk vis med båttur (Det er ikke den båten på bilde altså, haha). Virkelig elsker båtlivet! Det er meldt strålende sol, og da med grilling og gode venner. Perfekt! 

Hvordan har helgen din vært? Klem Silje

Peak Performance - kosedress

Beklager lite oppdatereinger, men har klart å glemme kamera på Geilo. Og denne dagen har gått i ett. På tirsdag lover jeg alt blir mye bedre!

Har aldri vært noe stor fan av kosebukser og lignende. Men denne her er fra PP er jeg så fornøyd med. Skal jo sitte en del timer på fly når vi skal til California, så da tenker jeg denne blir god å ha. Itillegg så har jo Emilie og jeg lik, så dette kan ikke bli annet enn bra!

Har du en favoritt kosedress? Hvor er den fra? Klem Silje


 

Snakke med alt og alle

Kan det bli bedre? Nei, jeg klarer ikke annet enn å bare gå rundt og smile for tiden jeg. Det er jo så mye gøy som skjer framover. Da jeg satt på flyet til Bergen var jeg helt i lykkerus, og klar til å snakke med alt og alle. Dessverre var ikke resten av flyet like gira, haha, nordmenn altså. Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker jeg, det er noe av det beste jeg vet. Selvfølgelig er jeg veldig glad i min faste vennegjeng, men det skader jo aldri å snakke med noen nye.

Ha en super fin dag, og kos deg masse i helgen! Klem Silje

moving - lese bloggen din?

Hei fine deg ♥ Å flytte er mer slitsomt og krevende enn jeg husket, selv om det ikke er så lenge siden sist. Man glemmer jo liskom litt hvor mye klær man egentlig har, og når jeg tenker meg om brukte vi jo over to billass sist kun med mine klær. Jaja, er man jente så er man jente. I mellom all ryddingen vil jeg gjerne kose meg med litt blogger. Og jeg vil gjerne lese bloggen din, så legg igjen en kommentar så tar jeg turen innom. 

Det er så mye spennende ting som skjer framover og itillegg en del spennende samarbeid jeg gleder meg til å fortelle dere om, så bare å følge med! 
Klem Silje 

bare å holde ut


Hei fine deg ♥ Denne uken har hittil blitt brukt til å øve samfunnsfag pensumet fra 8.-10. klasse. For i morgen skal jeg nemlig ha prøvemuntlig, før vi neste uke skal ha muntlig eksamen. Huff, både fordeler og ulemper med å bli stor. Det som holder motivasjonen oppe må helt klart være at det kun er 16 dager igjen sommerferie! Har så mye å se frem til framover, så nå gjelder det bare å holde ut de siste 2 ukene. 

Hva har du gjort i dag? Skal du ha eksamen snart, eller har du hatt?
Klem Silje 

Savnet ble for stort

Hei ♥ Savnet ble for stort. Det å skrive og ta bilder, tilbakemeldinger fra dere. Siden sist har jeg sovet en hel del, feiret en fantatisk 17. mai, hatt matteeksamen, Miley Cyrus konsert og i går kom jeg hjem fra fantastiske Bergen. Der jeg besøkte Emilie og familien, fikk hilst på noen av vennene hennes, og vi fikk snakket sammen om hvor mye vi gleder oss til California. Nå er det bare 37 dager igjen, can`t wait! 

Er det noe spesielt dere vil se her på bloggen framover er det bare å si ifra! Ha en super dag. Har du gjort noe spennende i det siste?
Klem Silje 

jobbing, jobbing, jobbing -> reisingElsker den sangen, såå fin ♥ Nå skal jeg straks på jobb, skal både jobbe i dag og i morgen. Og fra lørdag til torsdag neste uke. Har vært utolig heldig når det kommer til jobben. Så ung og jobber i en av de beste butikkene her på Geilo med så mye fint. Så er bare en glede å jobbe. Men selvfølgelig er det aller beste når lønnen kommer inn på kontoen og jeg vet at det er mine penger som jeg kan bruke på akkurat hva jeg vil. Akkurat nå har jeg jo shoppestopp frem til sommeren da, for skal spare opp så mye som mulig frem til California. Omg, can`t wait!! 

Håper du får en super fin dag! Hva skal du i dag? Noen bra sanger jeg burde laste ned?
Klem Silje 

GOD HELG

God helg fine DEG ♥ Så deilig med helg nå, selv om jeg vet jeg har en del som må gjøres. I kveld blir det ut å spise på Peppes, koselig. I morgen er det jobb fra 9 til 16, og søndag blir det skitur. Innimellom dette er det en del skolearbeid som må gjøres. Men nå er alt som står i hodet mitt, jobbing, sparing, trening og California. Ble spurt om jeg kunne komme før på jobb, og det første jeg tenkte var YES mer penger til shopping i Cali, hehe. Det er mye å se fram til i 2014, bursdagen min med ordentlig prinsessekjole og limotur, Miley Cyres konsert, sommerferie, språkreisen til Cali, begynner på vgs, osv..!  

Hva ser du frem til i 2014?
Klem Silje 

workout inspo

Summer bodies are made in the winter! Da er det bare å sette i gang før 4 uker i Cali på stranden. Føles ut som det er så lenge til nå, men tiden mot sommeren går veldig mye fortere enn man tror (HELDIGVIS!).

Syns om sånne inspo innlegg? Trener du mye?
Klem Silje 

one happy girl


Antrekk fra den siste tiden

Hei ♥ Går bare rundt å smiler jeg, for det er enda ikke gått helt opp for meg at jeg skal til CALIFORNIA. Noen som har vært der før? Eller noen som har vært i USA og vet hva det lønner seg å kjøpe der? Dagen i dag har vært helt grei. Gjett hva! Jeg har kjøpt min første badehette på 6 år, da vi skal ha svømming på fredag. Hahaha, jeg som trodde jeg skulle slippe å bruke det mer, men neida.. Jaja, godt det bare er jentene som skal se det. 

Ha en super dag alle sammen! Hva har du gjort i dag?
Klem Silje
 

Young and dumb

Nå har jeg musikken på fult, og danser rundt mens jeg finner antrekk til morgendagen. Det er vel ikke bare meg som liker å finne antrekk dagen i før? Det er jo så deilig å slippe det styret på morningen. Fikk også akkurat vite at 2 av de jeg møtte på leir i fjor skal på samme språkreise, og det er jo bare såå koselig. Jeg som trodde jeg reiste alene og ikke kjente noen. Er det flere som skal ta gjerne kontakt med meg, enten her, eller på kik ( heter Silljess på kik). Hadde vært gøy å blitt kjent med flere før turen ♥

Noen bra sanger jeg burde laste ned?
Klem Silje 

teenager post #7

Noen du kjenner deg igjen i?
Klem Silje 

relax

Jeg har sikkert 500 bilder på mobilen av Johanne og meg, og 490 av disse er tullete. Hahah, det er så herlig. 

I morgen er det jobbing før jeg skal møte marsboren min (Johanne). For det er nok litt ting som skjer i sentrum i og med at det er spark VM her i morgen, hehe. Men noen som vet hvor lang tid det tar for ett bristet bein å bli bra igjen? For har såå lyst til å dra i bakken på søndag! 

Hva skal du i helgen?
Klem Silje 

puppy love..

Hvem skulle trodd at jeg som alltid har vært livredd hunder, nå sitter å ser på hund. Fordelen med å bo på å et lite sted er at de har så mye mer kapasitet til ting, både politi og andre ting. Tenk at jeg som har vært redd for hunder i 15 år, snart kanskje er hundeeier. Helt utrolig ♥ Kan ikke si annet enn at de er super skjønne da ♥

Skal ha en liten hund da, er enda litt skeptisk til de store. Har sett mye på pomeraninen, de er jo bare helt sååå søte!!

Har du hund? Noen som har noen erfaringer med noen småhunder, må dere gjerne komme med de. Og om dere har forslag til andre raser.
Klem Silje 

insta lately


1. Fest på lørdagen med god jentene // 2. Trening // 3. Julianne og Johanne fikk endelig hilst på hverandre // 4. En glad og fornøyd Silje // 5. To spente jenter på shopping i Sandvika, klare for å møte noen nye folk.

Har hatt en fin start på 2014, hvis man ikke tenker på det med de fake profilene, men politet er jo på saken. Så det blir nok snart løst. Gidder ikke unnskylde meg med bloggingen, har bare hatt behov for en pause, men nå er jeg tilbake! Inspirasjonen er tilbake, men om dere har noen forslag til hva dere vil jeg skal blogge om så setter jeg pris på det. 

I dag hadde vi engelsk enmedag på skolen, og vi fikk beskjed om at vi skulle ha en mini engelsk muntligeksamen. Og jeg fikk tema urfolk fra et engelskspråklig land, og snakket indianere. Følte ikke det gikk så veldig bra, men gikk visst bedre enn forventet. Nå skal jeg rydde ferdig rommet, øve litt naturfag, før jeg skal slappe av med det nye DetNye bladet. Herlig.

Gjort noe spennede i det siste? Hva skal du i dag?
Klem Silje 

en kjedelig uke, men perfekt helg

Heia ♥ Ville bare stikke innom å ønske dere en kjempe fin dag videre. Nå går hodet mitt ned i norsk og rle bøkene, før jeg skal pakke til Johanne og Tønsberg. En natt hos Johanne før toget vårt ned til god byen. Jentekveld, shopping, Sandivka, nye mennesker, "må gjøre " video innspilling og mye mer venter på oss. Perfekt. Ja, nå må jeg vel starte på det fornuftige. Ha en fin tirsdag videre, og kos dere litt ekstra for meg i dag. 

Hva skal du i dag?
Klem SIlje
 

marsboerene i bakken

God dag fine deg! Har hatt en SUPER dag i bakken med Johanne i dag, med mye latter som vanlig. Vi klarte faktisk å stå den den ene bakken i klemmeposisjon, aplaus til oss. 

Neste helg får jeg nye ski da, så det blir bra! Da blir det nok en del slalom fremover. Må jo nyte fordelene med å bo på fjellet, når jeg kan det. Ha en super dag videre!

Hva har du gjort i dag da?
Klem Silje 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Februar 2014
hits