før-premiere på Catching fire


Bildene er tatt av Amanda, da mobilen min gikk tom for strøm.

Hei ♥ I går møtte Daniel, Leo og Amanda meg på togstasjonen, så koselig å se dem igjen. Jeg var så heldig å bli invitert med på før-premieren til den nye The hunger games filmen, Catching fire. Leste jo den første boken i fjor på under en uke, og var godt i gang med toeren. Så var så gøy å få se filmen som en av de første i Norge. Faktisk en av de første i verden, da dette bare var den tredje førpremieren i verden. Filmen var utrolig bra! Anbefaler alle å dra å se den når den kommer ut den 20. november. Jeg som fort kan kjede meg litt under filmer, da jeg må ha noe som skjer hele tiden, kjedet meg ikke et minutt. Det var rett og slett spenning fra start til slutt. 

Overaskende mange som hadde kledd seg ut i de kostymene. Utrolig stilig, men hvor er det de har fått tak i dem? hehe. Fikk sett skuespillerene Elisabeth Banks, Sam Claflin og Jena Malone. Var en av de beste kveldene på lenge altså. Det er jo ikke noe man får gjort hver dag. Spesielt takk til Leo som fikset billetter og ville ha med Amanda og meg!

Skal du se filmen?
Klem Silje 

bokanbefaling - true whit Whitney Port

Hei solstråler ? Dette er en bok om Whitney Port, hennes liv og tips til masse forskjellig. Den er på ca 200 sider og på engelsk. Jeg har lest til side 150 nå på 3 dager, det sier vel litt i og med jeg nesten aldri leser. Da må boken være bra! Jeg fikk låne denne boken av snille Margrethe, men du får sikkert lånt den på bibloteket og for alt jeg vet har de den på norli eller andre bokhandlere. Denne boken anbefaler jeg alle som liker å lese om ting som dette;Hun skriver også om hvordan hun ble den designeren hun er idag, hvordan hun jobbet seg oppover. Hvordan den reisen var for henne. 

Lest boken før? Syns om slike anbefalinger?
Klem Silje 

Anbefaling - krik action leirJeg var på krik sin action leir denne sommeren, og det er noe jeg virkelig vil anbefalle til alle dere. Det er en kristen idrettsleir. Du velger en aktivitet, og det er utrolig mange forskjellige å velge mellom. Alt fra freerunning, tennis, baseball, fotball, volleyball og mange andre forskjellige. Du får også fri inngang til Bø sommarland, siden leiren er i Bø i Telemark. I år var det ca 700 ungdommer mellom 14 og 17 år, og ca 200 ledere. Alle er så hyggelige. Møter nye folk, sang, aktivitet og latter. 

Hadde aldri sovet i telt før, så det var på tide. Var gøy da det var sol, ikke fult så gøy da det regnet. Fant vel ut at teltlivet ikke er helt meg, hehehe, liker litt mer luksus. Utrolig nok var jeg den i teltet med minst bagasje, jeg som alltid har mest. Ble litt stolt da jeg så det. Selv om baggen min var større enn meg, haha.  Denne genseren bodde jeg i der; den er så behagelig og fin. Love it.

Min konklusjon er at hvis du er mellom 14 og 17 år bør du dra på den leiren neste sommer. Det er og blir et minne for livet. Du trenger ikke være super kristen for å dra på den heller, selv om det er en kristen leir. Jeg fikk jo bare vært der fra mandag til torsdag, pga jeg ble syk, leiren slutter idag (fredag). Så Julianne, Emma og Amanda pakker vel ned teltet nå og gjør seg klare til å dra. Vi alle 4 er syns leiren var kjempe bra.

Du kan lese mer om Krik og leiren HER. 

Vært på Krik leir før? Noe annet du lurer på om den?
Klem Silje 

anbefaling - trenings tights

Hei fininger ♥ Tenkte å anbefale dere tightsen fra 2XU. Er selv veldig fornøyd med den, og dere kan lese fordeler med den under her. (Som jeg fant her). Den koster litt, men jeg angrer ikke på kjøpet i det hele tatt. 


Syns om tips og anbefalinger på bloggen? har du denne tightsen, eller noe annet fra 2XU?
Klem Silje

Bokanbefaling


Bokanbefalinger er ikke det dere får mest av her på bloggen, av den grunn at jeg ikke leser sælig mange bøker. Men på skolen skulle vi lese Dødslekene, og den klarte jeg nesten ikke legge fra meg. Har aldri lest en bok på rundt 450 sider på en uke. Var veldig skeptisk til boka i starten, men den var egentlig veldig bra. Selv holder jeg på med andre boka i denne triologien. De fleste av dere har vel enten lest boken eller sett filmen, men til dere som ikke har, LES DEN. Du vil ikke angre. Boken handler om dødslekene, og vi følger en jente fra destrikt 12, det  dårligste. Kamp, kjærlighet, skuespill, urettferdighet. Du får alt i denne boken!

Lest boken?
Klem Silje
 

Mine topp "3" sminkeprodukter

Clinique pudder - mineral pudderet både det vanlige og solpudderet er noe jeg vil anbefale. 

Deliplus blush - kjøpte det i Spania, så vet ikke om man får kjøpt det i Norge, men det er ihvertfall veldig praktisk og fint. Det gir en fin glød!

Dior concealer - Dekker bra, og gir et fint, naturlig, og gjevnt resutalt.

 Disse 3 egentlig 4 produktene er produkter jeg er veldig fornøyd med, og vil anbefale dere!

Bruker du noe av dette? Syns om slike type innlegg?
Klem Silje 

Anbefaling - concealer


Diorskin nude concealer, som jeg har i fargen 002. Er veldig fornøyd med den, og tenkte da å anbefale den videre til dere. Den gir et veldig naturlig resultat og sitter bra. Kjøpte min på Kicks, husker ikke akkurat pris men det var vel rundt 200 kr. Den er absolut verdt pengene!

Prøvd den før? Hvilken bruker du?
Klem Silje
 

Anbefaling - hårolje

Denne håroljen er fra Orofluido, og kan brukes i både vått og tørt hår. Håret blir mer glansfullt, og om du tar den i når håret er vått tørker håret fortere. Man tar bare noen dråper i hånden og fordeler oljen gjennom håret og i tuppene. Jeg elsker den, håret blir sååå mye finere. Jeg fikk denne i julegave, men vet man får kjøpt den på blant annet blush.no til 199 kr, du finner den her! 

Prøvd den før? Syns om anbefalinger, vil dere ha mer av det?
Klem Silje
 

Clump Defy mascara

Jeg var så heldig å fikk den nye mascaren til Max Factor, Clump Defy mascara, i posten. Så jeg kunne teste den og skrive om den til dere. Den gir deg 200% volum og 0 klumper. Børstehårene er plasert med tette, jevne mellomrom, som gjør at man ikke får klumper. Itillegg er børsten buet, som gir deg volum. Har alltid syntes det var vanskelig å finne en god mascara, men denne ga meg det jeg ville ha. Volum, uten klumper. Det er den beste mascaren jeg noen gang har prøvd, og vil anbefale den alle! 

Den lanseres over hele Norge i februar 2013, men du kan få kjøpt den på H&M nå før jul. Denne mascaraen er jo en fin julegave også ♥

Har du prøvd den? eller har lyst til å prøve den?
Klem Silje
 

cl88ut
Stikkord:

Anbefaling - Primer

Smashbox har mange primere, en til en hver hud. Og denne ble jeg anbefalt. Har liksom aldri helt skjønt poenget med primer, men nå etter jeg startet med det, kommer jeg aldri til å slutte. Sminken sitter lengere, og huden blir glatt å fin. Syns rett og slett bare at huden ser mye bedre ut. Love it ♥ Jeg kjøpte min på Kicks, og er sikkert på du får kjøpt den andre steder også. Den koster forresten 260 kr, er verdt hver krone!

Syns om slike anbefalinger?
Klem Silje
 

Bokanbefaling - Krystallslottet

Vil bare anbefale dere denne boken, Krystallslottet. En bra bok, som gjør inntrykk. Det er en sann historie om livet til Jeanette Walles, og hvordan det er å vokse opp i en familie som ofte er på flyttefot og ute etter nye eventyr. Eventyr som oftes var en flukt fra pengeinnkrevere og en hver form for ansvar. En sann historie om fattigdom, galskap og kjærlighet som beviser at virklighet lett overgår fantasien. En bok verdt å lese!

Har du lest denne boken? Syns om anbefalinger?
Klem Silje
 

Anbefaling nettside - billige deksler!

Hei søte!

Ville bare tipse dere om denne siden MiniInTheBox (link), som selger veldig billige og fine iphonedeksler. De selger også annet apple tilbehør. Har selv bestillt meg to deksler derfra, som det ikke er så lenge til ligger i postkassa. Gleder meg til å vise dere dem, når jeg får de. I tillegg er det jo gratis frakt, som er ett pluss! Fler jeg kjenner har bestilit derfra, og var veldig fornøyd. Tror det tar ca 10 dager før man får det, men det kan jeg svare bedre på når jeg får pakken min.

Vært innom denne siden før?
Klem Silje
 

Anbefaling - Lauren Conrad Style

Hei søte!

Tenkte å anbefale dere denne boken her, Lauren Conrad Style, som jeg holder på å lese nå. Den handler om mote, sminke og den slaks. Man får mange fine tips. I tillegg får man øvd litt på engelsk kunskapene, siden boken er skrevet på engelsk. Man får kjøpt den på Ark, norli og de fleste bokhandlerene rundt om. Så dette er en bok jeg anbefaler for de som er glade i klær, sminke og slik!

Lest boken før? Syns om slike anbefalinger?
Klem Silje

Anbefaling

Denne parfymen "thinking og you" fra Mary Kay er lukter utrolig godt. Synn dere ikke kan lukte gjennom pc`en. Fikk den i påsken av Emilie, og har brukt den hver dag etter det. Den lukter friskt og sommerlig. Og lukten sitter hele dagen. Tror ikke man får kjøpt den i så mange butikker, men tror man får kjøpt den her. Den lukter veldig godt. Elsker den!

Har du denne parfymen? Har du noen produkter fra Mary Kay?
Klem Silje

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
hits