chill outfit

Jeg glemmer litt bort fletten, men det er jo skikkelig behagelig med en slik flette. Deilig å få håret bort fra ansiktet uten den stramme hestehalen. Dagen i dag har bare blitt brukt til å ligge ute i solen, er jo greit med litt underlag før jeg reiser. Har også vært en tur på biblioteket og lånt en bok av Lauren Conrad, har elsket de tidligere bøkene jeg har lest av henne, så gleder meg til å få satt i gang. Den er på engelsk da, men det er slik jeg liker det. Man får på en måte mye mer stemning når man leser den på orgianal språket, flere som syns det?

Syns om antrekket? Noen bra bøker jeg burde lese?
Klem Silje 

4 kommentarer

Caroline

02.07.2014 kl.14:51

Nydelig antrekk, jeg har mange boktips.. det kan godt hende det ikke akkurat er opp din gate å lese slike type bøker, men kan i hvertfall skrive dem opp hvis du er interessert. Divergent serien av Veronica Roth er tre helt fantastiske bøker (som også blir gjort om til tre eller fire filmer), The Mortal Instruments serien av Cassandra Clare er fantastisk, A Song Of Ice And Fire serien skrevet av George R.R. Martin (som er hva Game Of Thrones serien på tv ble basert utav), The Maze Runner serien av James Dashner, Percy Jackson serien av Rick Riordan, og hvis du leter etter bøker som ikke har noen fortsettelser anbefaler jeg The Fault In Our Stars og Looking For Alaska av John Green, Can You Keep a Secret? av Sophie Kinsella, Its kind of a funny story av Ned Vizzini, Beauty queens av Libba Bray og Fangirl av Rainbow Rowell.

SILJE - Inspirasjon og hverdag

02.07.2014 kl.14:53

Caroline: Tusen takk, de skal jeg sjekke ut! :)

Sandra

02.07.2014 kl.15:31

Kjempefint antrekk <3

CAMILLA

02.07.2014 kl.16:18

Utrolig fint antrekk :-)

lillebenedikte

02.07.2014 kl.19:06

Utrolig pent antrekk! :)

Har foresten en sommer-giveaway på bloggen min, der du kan vinne sminke og masse andre fine premier! Titt innom om du vil være med! :)

Skriv en ny kommentar

hits