da var Geilo-året overstått

JEG KLARTE DET, JEG OVERLEVDE ETT HELT ÅR PÅ GEILO! Da jeg sa jeg skulle flytte opp ditt for et år var det en del skepsis, at lille, byjenta Silje skulle klare seg der. Må si jeg ble litt skeptisk selv da jeg kom opp, men jeg klarte det. Jeg har blitt kjent med mange fantastiske mennesker, og fått opplevd utrolig mye jeg ikke ellers ville gjort. Dette året har vært fylt med oppturer og en god del nedturer, og selvom jeg var nære på å gi opp. Er jeg utrolig takknemelig for dette året. Dette var min femte avslutning, men dette var den første gangen tårene presset på. Jeg har blitt utrolig glad i den gjengen, og håper det ikke er lenge til jeg ser de igjen. 

Nå er jeg hjemme i Tønsberg, sammen med min gode gamle gjeng. Det er jo veldig fint det og da. Har savnet de masse, men nå er jeg endelig hjemme igjen. I løpet av året på Geilo har jeg fått min første jobb (på den fineste butikken på Geilo), blitt kjent med bra folk, kjørt firehjuling, gått på lang fjellskitur, bevegd meg utrolig mye, Polen-Tyskland tur, ferdig med 10 år skole, listen er lang.. Jeg er masse erfaringer og minner rikere, dette er et år jeg aldri vil glemme.

Har du bodd noen andre steder? Klem SiljeIngen kommentarer

Jeanine

21.06.2014 kl.17:00

Masse herlige bilder, ser ut som det har vært en fint år! :D sikkert litt godt å være tilbake til den gamle gjengen og kan jeg tenke :) ha en fin helg videre!

Skriv en ny kommentar

hits